Přejít na výpis diskuzí
Druhá dávka novinek o multiplayeru Battlefieldu 4
15.6.2013 | Aleš Smutný
83 příspěvků
-
Byly časy kdy jsem se na Battlefield fakt těšil. Ty možnosti co tato série nabízela jsou prostě paráda, ale od BF3 se to ve mě nějak zlomilo... ani ten premium už jsem si nekoupil...
Říkal jsem si: "ok bylo tu dvakrát Bad Company a po BF3 už se konečně zase posuneme do jiného období, současnost už je nechutně vydojená..." Pak nastal den D. DICE oznámily práce na BF4 a já přemýšlel do jaké doby a jaký styl válečnictví ochutnáme tentokrát (několik věcí naznačovalo, že se konečně podíváme opět do budoucnosti). Jenže co se nestalo v EA, které chce aby ji všichni milovali si řekli že současná technika, které už jsme si užívali 3x po sobě je málo, když je to tak "in".
No jo, takže nastal čas vystřízlivění a velké opadávání zájmu. Po zhlédnutí gameplaye na E3 už jsem byl v naprostém šoku. Hra seš sice v destrukci kousek posunula, ale jinak na první pohled vypadá jako BF3 (zbraně a spousta bordelu okolo je v podstatě copy-paste), teď si tady přečtu že za některé mapy z BF3 si zaplatíme (parádní trend který nastolilo CoD, děkujeme mockrát Activisione...) a já si vlastně říkám co mě na BF4 zajímá?
Video, které jsme na E3 viděli ukazovalo krásnou spolupráci celého týmu, ale kolik z vás když hraje BF má takové možnosti, že se k nim vždy když potřebují, připojí ostatní hráči a provádí takticky precizní akce? Všichni víme, že to dopadne tak, že se z toho zase stane změť kempujích/spamujích akcí, které akorát tak znechutí hráče, který bude pod tíhou těchto okolností jednat stejně jako oni...
Bude vůbec mít EA koule povolit DICE udělat BF 1943 popř 2143? Když si vzpomenu na 2142, na který svého času celkem dost lidí nadávalo, tak já v něm naopak viděl obří potenciál a snahu tuto sérii někam posunout (tank ve stylu vznášedla naprosto změnil styl boje).
Doufám v lepší zítřky. BF4 na 96% nekupuju... -
Oproti Red Orchestře je to stupidní, nudná střílečka *7*
-
Ooooh baby baby oooh
-
těm, kteří již ted vědí, že je BF4 nejspíše moc neosloví, mohu upozornit, že by nám letos měl vyjít "Project reality v1.0 " pro BF2
tady lehká ochutnávka předminulé verze
http://www.youtube.com/watch?v=g3uZpVWCZts
http://www.youtube.com/watch?v=rMoPZ_SAXKU -
Jenže metro byla dost hraná mapa. Vždy, když jsem se chtěl připojit k serveru, kde se hrálo jenom metro, jsem musel docela dlouho čekat, než jsem se dostal na řadu *3*
-
Metro si strc niekam. M320 a nade spamu mam dost, dakujem. Chcem pocit aky som mal pri BF2 a niektorych mapach BC2 a ne hrat s bandou kktov, ktori vedia len navolit granat a hadzat.
-
Support s granatometem? :D:D sry ale tahle kombinace napadal fakt nejakyho dementa, to myslej vazne ? Nejrtardovanejsi zbran ve hre a ta trida k tomu ma neomezene naboju? .. parada...
Dale... Skillovani squadu a naky deleni na utocny a obrany prvky? .. kde to jsme omg? to z toho chtej delat RPG? ...
hraju tuhle serii uz 7 let a z toho co se o tom docitam se me chce brecet... -
Libi se mi ten retro styl ze to vypadá úplně stejně jako bf3.... *12*
-
tak ses vyřval a teď si můžeš vzít dudlíka
-
Chce se to umět ovládat hoši, pokud se vám to nelíbí nehrajte to, pokud se vám zdá cena moc vysoká, počkejte si rok na slevu, pokud říkáte, že je 2 nejlepší hrajte 2. Chce to klid není důvod se rozčilovat nebo střík@t nad nějakou hrou.. *2*
-
Opravdu chceš srovnávat mapy do starcraftu II a mapy do Battlefieldu 3 ? To jako vážně ?
Jsem fanoušek blizzardu a starcraft hraju doteď , ale mapy do Battlefieldu jsou o hooodně složitější než ty do starcraftu. U battlefieldu máš navíc nové zbraně, vozidla a herní módy.
Jinak jaké jiné dlc bys jsi chtěl do multiplayerové střílečky ? Ano jasně ideální by bylo kdyby to dali všecko zadarmo ještě ti za to dali peníze všude na zemi by byl mír a jednorožci by srrali duhu. -
tatata, bum bum bum, ratatatata, vžííum, kráách. We need reinforcements. Buch krach tatata, Man down, We have casualties ratata. bůům aaaah. vžůůmm.
Ku*va já se těším.
*16* *16* *16* -
"sorry kluci, že to kazím, teprv se to učím"
BF3 je první ze série, kde jsem se naučil létat s heli a jetem tak, abych byl platným členem týmu. A to asi taky díky tomu, že jsem ho kupoval hned po vydání a měl šanci se tam taky dostat, než to začala obsazovat stále stejná dua lidí. Tutorial by mi tehdá v BF2 a BC2 bodl, takže KONEČNĚ! *1* -
od dob WTC 9/11 *1*
-
to byl mladej Anakin a jeho "yypieeee"
-
ach tato moderna doba, osobne si myslim, ze mapy z predchadzajucich dielov by mali byt samozrejmost a sucast hry, a nie ako platene DLC *11*
-
Já neberu WoW, příkladem budiž Starcraft II, kde by podle systému EA měl platit za mapy, tak jenom loni to je 12 map, což by bylo na krásných 3-4 "DLC".....
-
Veskoslav ale nemuzes srovnavat treba WoW od Blizzardu kde platis mesicni pladbu tam je patch zadarmo to je jasny u BF platis jen za hru a DLC.Ja BF 3 hraju a koupim si jen DLC o ktere mam zajem,ale hra te nenuti si je kupovat u her od Blizzardu bez toho aby jsi mel aktualni patch tak si ji proste nezahrajes.
-
Stalo se něco? Měl jsem právě pocit, jako by milion hlasů vykřiklo hrůzou a bylo naráz umlčeno
-
Která hra stála 2000? Já mám doma AoE II za 1599 a to byla v té době nejdražší hra, co kdy vyšla na pc;) Warcraft 1499 Kč, Frozen Throne následně 999 Kč, Diablo II 1499 Kč, Baldurs Gate II 1299 Kč. 2000 Kč hra nikdy na pc nestála, na konzole možná, ale to mě nezajímá. Systém DLC se dělí na dvě skupiny: Zmrdi ala EA, kdy DLC není nic jiného než hloupé "patchování" a nepřináší v podstatě nic závratného, pak systém DLC, kdy nejenom přinese nový obsah, ale i doplní příběh či sleduje jinou časovou linku. Představa, že by Valve zpoplatnilo do CS mapy, jsme na mizině. A to raději ani nemluvím o patchi do Doty 2, kdy přidávají nové hrdiny či na Vánoce i nové herní módy. A světe div se, dostáváme zdarma předměty, co lze koupit za reálné peníze. A přesto se to nenazývá slavnostně "DLC".