Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neurazte se ,ale tak proc lidi co to okamzite odsuzuji nevydaji vlastni hru ? Nechapu co vzdycky vsichni od toho ocekavate . Ja si myslim , ze zmen je tam spousty a pro ty co tvrdej , ze je to jen mapa do Bf3. je videt ,ze ste bf3 moc nehrali . Navic nikdy to realita nebude,protoze by se to pak nedalo hrat tak, aby to kazdyho bavilo. A jestli pada barak doleva nebo doprava , je uspech ze tam alespon neco pada. Ja sem spokojenej .
  • Od dob počítačových her
  • Veskoslav
    Jako uvažuji o koupi, co Bf3 mám jenom základní hru, takže pokud bude nějaký rozumný season pack, tak bych o tom i uvažoval. Pokud ne, zůstanu nadále u PlanetSide 2:)
  • Njn EA,čekal někdo něco jinýho?
  • BF4 DLC Second Assault a přinese čtyři mapy z Battlefieldu 3, a bude samozřejmě placené i pro ty kdo už BF3 mají že?
    Je to docela ubohé, zvláštěpak když zabili moderskou komunitu...
  • Se mi líběj ty mínuska. Já sem napsal holej fakt,na tom nezmění nic ani milion mínusek.
  • Jaká provokace?
  • takový hloupý pokus o provokaci
  • no střelíš do okna a nic,střelíš do sloupů třech a spadne celej mrakodrap:)))))))))))))))),píčovina.
  • nic moc na tom nevidim. jo takhle kdyby padal pokazdy jinak podle toho kam umisti hraci naloze a pripadne spadl jen z casti.. ale neprudim je mi jasny ze to je fps a ne demolition simulator *1*
  • Asi sem starej už,ale mě už ty bf nebavěj dávno. Poslední co mě bral byla 1942 bf:).Jinak včera velký zklamání z Last of us,sem si zase naběhl na Hype.Já to věděl,že tu předobjednávku mám zrušit. průměrná hra s podprůměrnou grafikou a spousty nelogických věcí tam je. Koridor a předměty jdou sebrat jen některý,Je to nuda strašná.Za mejch mladejch let ty hry nebyli tak načančaný,ale byli o zábavě.
  • Tak to dá rozum *1* Odkdy padají baráky samy od sebe. *1*
  • ku*va hra ešte nevyšla a už se vi že budou dva DLC co je tohle za system? *16*
  • klidně ho prý ani nemusí nikdo shodit a zůstane stát *3*
  • Warriosparky
    To, že padá vždycky stejně, mi je jasný. Mně šlo o to, jestli si ten barák můžu shodit kdy chci. *3* A jestli to teda jde, tak to je super. *4*
  • Hráči můžou budovu shodit, ale ta padá vždycky stejně, na stejnou stranou a vylezou s ní i stejné sutiny, takže ano JE to script.
  • Johny Velitelstvi: Rozumim, optika na pusce je pro sraby, frajeri strili od oka
  • Velitelstvi Sniperovi 1: Johny, mohl by ses prosimte vic vystrcit, abychom te v tom okne videli i z druheho konce Hong Kongu? A mohl bys to tentokrat zkusit poslepu, ze umis zasahnout na 2 kilometry aniz by sis oprel zbran uz vsichni vime
  • Me to prijde jako dalsi mapy do B3 !!!
  • ales.smutny
    Stoji na nekolika pilirich, ktere musi hraci znicit. Potvrdili to 3x behem tech streamu plus dodatecne i lide, kteri to tam hrali.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit