-
Jen se bojim aby tim koncem exklusivity pro x360 nebylo mysleno vydani dema pro jen PS3 :D
-
Zítra bohužel demo na PC nevychází, jen končí demo na Xbox :((
-
-
Končí exkluzivita dema pro xbox. To znamená, že demo může už být dostupné i pro jiné platformy.
-
-
Může...neříkam že si jsem na 100% jistý ale četl jsem na oficiální fanstránce na FB tohe,:,, Just a reminder that the Crysis 2 Xbox 360 demo ends on Friday, February 4th.".Navíc si myslím že kdyby mělo vyjít demo na další platformu, ať už PC, nebo PS3, tak by to bylo někde oficiálně zveřejněné. Vždyť když vycházelo demo na Xbox tak to bylo na internetu taky pár dnů předem.
-
-
jak psali kluci výš, tak demo je, ale servery nejsou zatím zapnutý
EDIT: No ale vypadá to, že to demo na pc o kterém všichni mluví je prý fake. Chtělo by to někdo aby to potvrdil že mu to jede, respektive že má vůbec nějaké demo ze kterýho dostane víc jak rar s názvem crysis2 -
-
Jestli se pletu tak to je jenom dobře :))
-
-
-
-
-
Najradšej by som si prečítal:Stahujte PC demo crysis 2! *1*
-
-
zítra :)
-
-
Tak aspoň že zejtra jsou prázdniny.To bude dlouhej den *2* Jsem zvědavej co dokáže muj stroj(4Gb,Q6600 3,33 Gtx 465)
-
-
Jsem přesvědčen, že hra bude výborně optimalizovaná. Vzhledem ke kvalitě obrazu určitě. Jednička byla bezesporu špatně optimalizovaná, i přes ty orgie. Hlavně na výkon procesoru to bylo krutý. Na dvojku bude stačit mainstream PC, něco jako máš ty. Karty jako gtx 460/radeon 6850 atd to určitě zvládnou naplno v nějakým běžným nižším rozlišení. A nemyslím, že slabý výkon konzolí nějak nějak moc ubral vývojářům z plachet. PC verze bude o mnoho lépe vypadat. Si vem např. Metro 2033, v nejvyší kvalitě nesrovnatelné s konzolovou verzí. Grafika bude určitě perfektní a hratelnost samozřejmě taky. Už samotný nanooblek je věcička, které hodně přidává na hratelnosti. Střílení není tak sterilní jako např. v CoD. Taky to chce trochu těžší ovládání zbraní, na tak arkádově směšné jak ve výše uvedené sérii. Stejně je jasné, že Crytek neumí vydat špatnou hru a tohle nebude vyjímka.
-
-
ja se jen bojim, že budou tací hráči kteří u toho budou sedět od rána do večera (rána) a budou mít oproti ostatním spoustu lepších vylepšení
-
-
sakra a já se dostanu k PC až v pondělí *7*
-
-
-
-
Jako vypadá to celkem zajímavě ten multiplayer by nemusel být nejhorší...parádní zvuky zbraní už v jedničce se mi líbili a tady je to taky dobrý.
-
až 4. února skončí exkluzivita xboxového dema, tzn. ze zitra bude PC BETA? :) doufam ze jo
-
Tragédie. Ten snad drží gamepad v ruce poprvé v životě...
-
-
Mě to nijak nevadí, aspoň jsem si prohledl mapu
-
-
Však jo tam jde jen o tu mapu... a né o to jak hraje týpek.
-
-
To je to jediný co jsi si z toho videa odnesl?
-