Přejít na výpis diskuzí
Druhý díl Max Payne 3 komiksu je venku
14.6.2012 | Petr Poláček
31 příspěvků
-
S několikerým dohráním se nemůžu ztotožnit. Sledovat znovu všechny videa je pro mě neúnosné, jakkoliv výborná hra je a jakkoliv moc jsem si ji užil (GOTY so far).
Je zde nějaká možnost jak nastavit možnost skipování videí? Nějaké tlačítko, které při tom zmáčknu (u některých to jde, ale u většiny ne mám pocit). -
-
Normálně to prodej a kup si gumovou kačenku.
P.S. ZION -
Znovu? To prodej a zapař si místo toho zase něco jinýho...
-
-
Kvalitam komixoveho vypraveni v prvnich dvou hrach to ani zdaleka nedosahuje...
-
-
Uprime Maxe jsem mel a porad mam moc a moc rad ale kvuli komixovejm obrazkum to nikdy nebylo. Ja mel proste vzdycky rad bullet time a zabijeni :D
-
Otázkou však je - Má to mít za cíl konkurovat kvalitám komixového vyprávění v prvních dvou hrách? Nebo jen posloužit nějakým tím důstojným zpracováním k rozšíření univerza a zvláště k přemostění ke třetímu dílu?
-
-
Za cil to mit opravdu nebude. Jen jsem napsal svuj nazor, ze styl grafiky toho komixu + az moc preskakanej pribeh, kvalitam te in-game verze, proste nedosahuje...
-
Na Grifuse bych vůbec nereagoval, to je jeden z těch rezidentních debilů serveru, kteří neumějí nic jiného, než se na všechno neustále stěžovat. Už podle jeho avataru toho trotla poznám z dálky.
-
-
Na vse stezovat? Pouze na Maxe Payna 3, ktery je proste jiny - pro me ne tim spravnym zpusobem.
A urazky si laskave nech pro svoje kamarady / rodice, ti je zajiste oceni vic nez my tady. -
Projevování nespokojenosti vůči ubírání se nějaké značky bych mu vůbec nevyčítal. Zdá se, že Payne je pro něj srdcovka - což na druhou stranu i pro řadu jiných lidí, kteří MP interpretují zase po svém - přičemž se mu prostě nelíbí, jak třetí Payne vypadá, případně kdo na něm dělá/dělal. Není ostatně jedinej. Určitě se s ním v některých připomínkách vůči MP3 nemusím ztotožňovat, ale respektuju to, tím spíš že třetí díl není dokonalá perla, proti které by nebylo co říct, to ani omylem, ačkoli výsledek je oproti očekávání hodně slušný. Tak, či tak svou cestu negativistického postoje ke třetímu dílu si koneckonců vybral sám, je mi jasný, že najednou z něj vycouvat nebude jeho styl, ale rozhodně nehodlám někomu radikálně měnit status k dané hře. Pokud se mu to nelíbí, je to jeho čistě subjektivní hledisko.
-
-
-
-
Maxe 3ku mám dávno dohrátýho .... něco lepšího by tam nebylo? Třeba další díl :)
-
Kdo z redakce studuje strojárnu v Práglu? A proč to valíte přes UDP protokol?