Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shaker
    Hre sem daval sanci, tesil sem se na ni a dokonce sem ji branil pred lidma jako Grifus, kteri od ranyho pocatku krafali proti ni.
    Po dohrani a vyzkouseni multiplayeru musim rict, ze ty dokonaly prechody animaci pohybu jsou tak akorat na obtiz (ovladani je pak silene nepresny), co se tyka mireni, starej system s teckou nebo krizkem na obrazovce byl jednodussi a daleko lepsi. Strileni kdyz jsem blizko zdi je taky super... zamerovac sice zobrazenej, ale Max si v klidu namiri zbran nahoru, jakoze neni dost mista a klidne strili do stropu. Kdyz uz mam zamireno, at mi hra nedovoli priblizit se ke zdi tak, abych tu zbran musel zvednout. S mirenim taky souvisi moznost prepinat si pohledy (mireni zprava nebo zleva), coz musim rict, me uprime se*e opravdu hodne, protoze se to v multiplayeru po smrti neustale samo prepina jak se tomu zachce a samozrejme je pri mireni z toho ci onoho pohledu videt na druhou stranu uplny ho*no.
    Dalsi vec, ktera me snad stve jeste vic jen prehazovani zbrani v kazdy animaci a nutnost zahodit obourucni zbran v pripade pouziti dual zbrani (v dnesni dobe vselijakych popruhu je tohle fakt docela fail).
    Inteligence nepratel taky tutovka... je jedno, ze cumi jinam, ale jakmile se dostanu do nejaky vzdalenosti a nekryju se, automaticky o me vi a uz to sijou.
    Nepreskocitelny animace taky parada.
    Celkove nechapu ty 9/10 a kdovi jaky kecy o hre roku... takovyhle ovladani sedi do GTA, ale v Paynovi nema co delat. Mimochodem sem jedinej, kterymu se zdal bullet time nejakej divnej? Neumim to presne vysvetlit, ale byl jinej a neco se mi na nem zatracene nelibilo.

Moje hodnoceni 7,5/10 za ne uplne spatnou hru, ale spousty kixu.
  • konečně mě odblokovali
  • MidnighT91
    Během první mise v brazílii mě to přestalo bavit...
  • Miserius
    Co se to tu blokuje? Nadavaj bo co? :)
    • Ale nejaký zakomplexovaný chudáčik sa tu realizuje, páč v reálnom živote mu to asi nejde *4*
    • Spam.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit