Přejít na výpis diskuzí
Druhý GTA V trailer v enginu GTA IV otvírá oči
19.11.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
ok, omluva těm pár jedincům, co si to vyzkoušet chtějí :D
-
Takovych mesicu uz na ni koukam, ale tohle me nenapadlo. *1* Dobrej postreh! *4*
-
No tak samozřejmě, až to za pár let pojede na pc bez problémů (mám rád R*, ale víme, jak jsou na tom s pc konverzemi, že), tak to určitě bude ta "vizuálně nejlepší" verze. Ale tak to my už budeme mít dohráno a budem hrát třebaaa....další Red Dead hru? Jinak tohle není nic hateful, už jsem několikrát všude možně tady po diskuzích psal, že je mi šumafuk, na čem kdo hraje, ale GTA je z podstaty konzolovka.
-
To sice jo ale bojim se o kolik by to prodlouzilo a prodrazilo vyvoj i kdyz je pravda ze by to mohli dabovat herci rovnou s mimikou. Zase by pak ale potrebovali o moc vic hercu.
-
Proto tu je jeste farmville a sims *5*
-
A víme vůbec z jaké verze hry je ten trailer? Aby to náhodou nebyla PC verze, o které Rockstar nechce nic říct, ale na takový trailer se vždycky hodí...
-
Trochu mě mrzí, že nepoužili technologii od svých bejvalých australských kolegů. Mít mimiku jako v LA Noir, to by značně zlepšilo pocit ze hry. Ale tak nemůžeme chtít všechno.
Edit: No i když po dalším shlédnutí už si tím zase tak jistej nejsem, že jí nepoužili. -
ri melo byt vlakno na cody
-
No evidentne nevis jaky rozdil je mezi GTA a real life. Pokud opravdu chces se priblizit k GTA tak vylez ven a poradne zarvy nejakou rasistickou poznaku o "romech" a hned vyskace 20 z jednoho baraku bouzel bez zbrane budes tuhej jako slovaci ktery byli skopani v prazkem metru.
-
Co jste cekali? Ze GTA V bude mit o generaci lepsi grafiku kdyz ma vyjit na X360 a PS3?
Bitc* please. -
Nevim jak u vas ale ja si vubec ani na starem pc kde jsem jel na minimum tak hnusne textury v GTA 4. Navic GTA 4 vypada stejne dobre jako GTA5 jen kdyz nahrajete poradny HD textury.
-
tak svym způsobem má určitě pravdu. Minimálně u GTA IV je hraní na X-boxu vs. PC. na vysoký detaily nebe a dudy....dohlednost, vyhlazování, fps a bla bla bla
-
Pochopitelně jsem myslel co se detailů týče, ne optimalizace. Ale to samozřejmě místní hate-chtivé části komunity nedojde, přestože je to diskuze o grafické úrovni.
-
pořádná verze, tj. PC :D :D :D :D Tak zrovna v kontextu GTA jsi mě teď pobavil, děkuji za vylepšení šedivého pondělka.
-
co to je za blbost srovnavat vymazlený trailer plný motion capture a filtrů s gameplay záběry nějakého retarda s min. nastavením grafiky? gta 5 vypadá bombově vzhledem k rozsáhlosti a možnostem ale to gta 4 vypadalo na trailerech taky. když nebude vyhlazování hran a lepší optimalizace CPU tak to stejně zase bude polovina PCčkářů hrát na min. detaily a 20fsp.
-
ty máš asi rád jajara co
-
A co tepr ty animace:D. Všichni, co nadávaj na GTA 5, že to má starej Engine a vypadá to hrozně, sou k*eténi:))). Bude to neskutečná bomba *14* .
-
GTA V jede ale na jinym enginu než GTA IV. Jestli jsem teda správně pochopil tvé rýpnutí. *3*
-
Kdo nevidí ten VELKEJ rozdíl v GTA V a GTA IV, tak si, prosím, pořiďte brejle. Každej přeci musí vidět, že V vypadá fantasticky a ne tak "šedivě" a mázle jako IV. Včetně obličejů.
-
:) ne každej touží po tom vyzkoušet si zabít člověka