Přejít na výpis diskuzí
Druhý GTA V trailer v enginu GTA IV otvírá oči
19.11.2012 | Petr Poláček
67 příspěvků
-
Nejdulezitejsi je hratelnost, atmosfera. Nicmene mi nikdy nebyl engine GTA moc prijmenej. A 5 to nemeni. Ta atmosfera ktera vychazela pri zimnich misich v mafii 2 mi je prijemnejsi. I auta kdyz s nim tam jedu si "vážím" a proste ho nechci poskrabat. GTA tohle pro me nikdy neumelo.
A nekamenujte me gta mam jinak rad. -
KDyž si čtu tak ty názory na to, že to vypadá lépe graficky tak, tak si říkám jestli se někdo zamyslel nad tím, že to vůbec ukázka z PS3 nebo XBOX verze být nemusí.Klidně to může být video z PC verze :)
Víte jak to bylo třeba s Mafii 2.PS3 třeba němělo trávu a Xbox krev ( nebo naopak už nevím :) ) . -
-
však taky GTA IV konzole nemeli pozarni schodiste chybeli telegrafni sloupy atd...
-
-
Jak si to umí přizpůsobit když chtějí :D
-
Prečo sa nedá reagovať na tú reklamu Legend of Grimcock???:D
-
-
myslíš že ne?:DD
-
Takovych mesicu uz na ni koukam, ale tohle me nenapadlo. *1* Dobrej postreh! *4*
-
-
Mně nové GTA už od začátku spíš než čtyřku připomíná úrovní grafiky Red Dead Redemption. Moc dobře si pamatuju, jak jsem se po odehrání RDR (a mj. též ACII) vrátil k GTA a nestačil se divit, jak je to ošklivé, hlavně syrová grafika, když to zrovna neschovává nějaký bloom či pěkné nasvícení od západu sluníčka.
-
Nevim jak u vas ale ja si vubec ani na starem pc kde jsem jel na minimum tak hnusne textury v GTA 4. Navic GTA 4 vypada stejne dobre jako GTA5 jen kdyz nahrajete poradny HD textury.
-
Hra presne vydana za ucelem, aby si oslicci vyupdajtovali pocitace...
-
-
to už tak u konzolovek bejvá... oh, wait!
-
-
No evidentne nevis jaky rozdil je mezi GTA a real life. Pokud opravdu chces se priblizit k GTA tak vylez ven a poradne zarvy nejakou rasistickou poznaku o "romech" a hned vyskace 20 z jednoho baraku bouzel bez zbrane budes tuhej jako slovaci ktery byli skopani v prazkem metru.
-
ri melo byt vlakno na cody