Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Zároveň je význam živé "debatní části" pro tvůrce jedním z důvodů, proč zatím neplánují živý přenos: "Závěrečné diskuse na baru kina Oko jsou nedílnou součástí akce. Ve čtvrtek jsem si potvrdil, že je to zcela regulérní samostatný čtvrtý blok Press Start. Proto nevysíláme živý přenos, proto nenahráváme jednotlivé bloky." vysvětluje Bohdan."

    Směšná výmluva proč není záznam z přednášek. To je jako kdybych odpověděl, proč jsem nenatáčel svatbu, že se na konci stejně všichni ožerou.... Stačilo říct, že to nenatáčíme, protože je s tím moc práce. Takovéhle výmluvy jsou jak pro malé děti.
    • heavyporn
      Zkus to brát trochu s nadhledem. Samozřejmě, že bar není jedinej důvod, proč neudělat kompletní video stream.
    • Black_Hand
      no k nejakemu nataceni doslo...
  • Není z toho nějaký video?
    • Taky bych se rád juknul na nějaké video.. *4*
  • Black_Hand
    pro me byla asi nejzajimavejsi ta uplne nejranejsi historie strilecek, pre-doom, pre-wolfenstein. ta s tema "pacmanama" treba :). jinak jsem byl spis zklamany. modrak pusobil strasne unavene a nepripravene, anebo mel tremu, kdo vi. povrchnost jsem cekal, ale kdyz uz povrchne tak aspon zabavne. a naschval vynechat stalkera a bioshock ne? tak aspon reknu, ze zastupuji podobnou kategorii her. nema smysl rict, ze stalker je "akcni rpg a tak se mu tedy nebudu venovat" a pak povidat o bioshocku. a na konec bych dal video "if doom was done today", i kdyz je tedy pravda, ze ta porovnani map z dooma a tech dnesnich bylo. aspon jsem si poprve pripadal jak nerd na star trekovem conu. screenshot "z halflifu" byl v z opposing force. sam sem se sobe zasmal, i kdyz martin bach to asi tak nepochopil, kdyz jsem s nim potom prohodil par slov. kdyz uz jsme u toho: bylo zajimave videt bacha, polacka, dobrovskeho, alzbetu, tukana (toho uz jsem vlastne videl na ty ea akci) a pak jeste jednoho klasika z dob, kdy jsem jeste cetl herni casaky a jehoz tvar jsem si uz nespojil se jmenem. ale nijak jsem se v tom nerochnil, zajimala me spis samotna akce.

    armacky video bylo neskutecne nudny. prakticky celou dobu se letelo ve stihacce/vrtulniku a absolutne bez jakekoli akce. armacky pokec byl fajn, i kdyz "historky z nataceni" znam uz z games :).

    blaha byl zajimavy jenom obcas. spis to byl takovy vycet, nez nazor. zabery ze starych filmu ale byly velmi zajimave.
  • Pan_Klobouk
    "Příští Press Start bude dřív než za tři čtvrtě roku - Dobrovský" vs "doufám, že letos stihneme ještě jeden díl - Heblík" vs "Zatím ještě nevíme, o čem bude třetí Press Start, který po úspěchu dvojky snad určitě přijde - redakce Games" Tak jak? ;)
    • sleepless
      To se neptej nas, ale kluku. Plan je jedna vec, jeho naplneni druha ;)
      • Black_Hand
        ja bych byl treba pro ty RPG :). rad bych poznal jeste vetsi drevni legendu, nez zorka atp. hmm, to zas budou vecne diskuze na tema dungeon vs. rpg vs. akcni rpg vs. akce (at uz izo, tps, nebo fps) s moznosti formovani pribehu...
  • RakeW
    Hm. Podle ohlasů asi budu patřit k minoritě, ale mě to trochu zklamalo. První PS mi přišel zajímavější. Ano, BigPeterova přednáška byla delší a úmornější, ale narozdíl od Bludra, se z ní člověk něco dozvěděl. Vůbec mi nejde o nějaké nezmíněné konkrétní hry, spíš o to, že těch opravdu zajímavých informací a Honzových osobních zkušeností (které jsou jistě velmi bohaté) bylo hrozně málo. Já vím, sám předeslal, že to přednáší pro laiky. Video z ARMA zaujalo asi jen krásnou dohledností, jinak bylo naprosto o ničem a trhalo se. Rozhovor s Vaňem byl složen pouze z informací, které člověk lehce pochytí z webu (dva tři novinkové články na Games.cz), i když ho ARMA nějak zvlášť nezajímá. Navíc to Pavlovo podstrkávání otázek, na které znal odpovědi, působilo dost legračně :). Nicméně fotografování divizny pobavilo. Přednáška Zdeňka Bláhy byla dle očekávání nejzajímavější, pár dobrých tipů na filmy (ten Cloverfield už bych si měl fakt pustit) potěšilo, ale stejně jsem měl pocit, že by to celé šlo pojmout trochu komplexněji a konzistentněji. Ale to už jsem až příliš přísný, zvlášť když jeho vystoupení porovnám s předchozí částí večera. Jinak organizace byla samozřejmě naprosto v pořádku a když byl Pavel na jevišti, tak to byla i sranda.

    Neříkám, že mě PS otrávil, ale čistě pozitivní tón zdejšího článku mi přijde až moc přehnaný.

    Ale příště se zastavím určitě taky, to jo.
    • Black_Hand
      vitej do klubu :).
  • Resi se tu nekolik problemu, tak pridam taky svuj nazor:

    1) Termin - Mne osobne vsedni den vyhovuje mnohem vic nez vikend, a asi nebudu sam.
    2) Misto - Kde jinde byste to jako chteli udelat nez v Praze? To neni zadnej pragocentrismus (nejsem z Prahy), ale je to snad logicka volba, ne?
    3) Tema a forma - Prezentace byly podle mne zajimavy - pri Bludrove clovek nostalgicky zavzpominal, u Army se clovek par novejch informaci dozvedel (aspon teda pokud nesleduje kazdou zminku na netu, na to opravdu nemam cas) a vystup o filmech byl podle mne nejlepsi - klidne mohl byt i delsi. Chapu ze nekomu mohlo pripadat, ze cely vecer neprinesl nic novyho. Ale neni to vysoka skola, te mam ja osobne az po krk...

    Celkove tedy hodnotim akci jako velmi povedenou, jsem rad, ze to tu nekdo dela a tesim se na dalsi dil :-)
  • Prej "s poněkud vyjeveným Petrem"... Podle mě zcela standardní výraz *5*
  • Preed
    Keby som z nejakeho dovodu byval v Prahe tak sa urcite zucastnim ale takto tazko,ale aj tak palec hore,ze nieco take vobec robite :)
  • super večer, a to bude příště ještě o něco lepší .)) těšte se na RPG večer! .)
    • Trol.diskuzni
      Pokud to bude příště na téma "Jak svět ke Skyrimu přišel", tak věřím, že by bylo narváno i na Strahově! *5* *14*
      • jindra.veliky
        http://www.youtube.com/watch?v=_S6NyyssatI *14*
        • Tak zrovna od tebe to sedí..... *15*
      • Ty jsi ale opravdu deb*l *7* Jsi na Games snad jediný, kdo ještě pořád Skyrim rozebírá a nemůže přenést před srdce, že ta hra může nedejbože někoho bavit i přes její chyby.
        • No počkej, co kolega sojkař? *15*
  • přišel bych kdybych bydlel v Praze to je jasný, tentokrát jsem fakt neměl peněz nazbyt tak to nešlo a nepřijel jsem, škoda že to je vždycky ve čtvrtek, sice mě to tentokrát nevadilo, ale hodně lidí jde třeba další den do školy nebo do práce tak ani dojet nemohou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit