Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na film Warcraft podtrhuje střet lidí s orky hudbou od Prodigy
20.4.2016 | Adam Homola
82 příspěvků
-
Po tomhle můžu být je mile překvapen.
-
oni se až moc inspirovali hrou. Co si budeme říkat, každý WarCraft vždy vypadal jako pro děti, i když třeba obsahově to vždy pro děti nebylo. Celé to vypadá jako směs cosplayerů a digitalního šumu. Přitom mají Ragnara a sexy Paulu. Wau, tohle bude kvalitativně na úrovni Bohů egyptských...
-
Skoda, standartny "videoherny" film ako vsetky ostatne pred nim, uz mi len chybalo zvolanie "Mortal Kombaaat!"... Snad ste necakali uroven kvality Lord of the Rings/Star Wars? Ved len taka sezona GoT ma viac kvalitneho pribehu ako cely Warcraft...
-
Mne akorát štve že pokud človek chce ten film videt legálne tak musí jít do kina nebo čekat rok nebo kolik než se to dostane na iTunes. Já už prestal filmy pirátit ale je to blby že pirati to maji hned a poctiví lidi musejí čekat. Jako proč bych si to nemohl koupit digitálne hned v den vydani na domácím kinu? *8*
-
-
Protože piráti to asi mají hned v den vydání digitálně zdarma?
Je to úplně to stejné. Piráti taky musejí buď do kina, nebo čekat až to vyjde na Bluray/Digitálně.
Nebo se dívat na campripy, ale to snad ani nebereme jako argument ne?
BTW stáhnout si film z ulož.to je naprosto legální. Nelegální je to tam uploadovat. -
-
pirati to maji hned, nemusí čekat pul roku. mluvím o zátoce. nemužu se vyjadrovat k právní stránce veci na uložto, ale z morálního hlediska je to jako kupovat/brát si kradené zboží.
-
-
Vysvětli, jak můžou piráti ripnout film v DVD/BD kvalitě hned, když tyhle verze filmů vycházejí až půl roku po kině?
-
-
když nad tim tak premejšlím asi maš pravdu
-
ja nevim ale treba v zatoce mas revenant nebo hatefull eight v 1080p nebo 720p a na itunes to ješte neni a dlouho nebude
-
-
To je tím, že unikly tzv. screenery. Verze filmu pro recenzenty. To jsou ojedinělé případy. Jednotky kusů do roka. Kvalita screenerů se ovšem nedá srovnat s BD/DVD, ale je to koukatelné :)
-
-
-
-
-
Utři si nudli a nebreč, smrade...
-
-
co sa stalo ragnarovi na fotke, stoji tam ako modry ben affleck v poslednom batmanovi *8*
-
toto ani nemuseli filmovat ... fail
-
Takovej krátkej filmeček a tolik nenávisti to vzbudilo... Jeden herní vývojář to na redditu napsal dobře, nejhorší "škatulka" lidí jsou hráči. Všechno je v pohodě, do té doby, dokud se jim něco nelíbí nebo nejde proti jejich představě o dané věci, pak jsou to ti nejufňukanější a nejhlasitější pakoni, a přitom o nic nejde. Člověk by skoro řekl, že když se mi něco nelíbí, nezajímám se o to a nevšímám si toho - no očividně ne u hráčů.
-
-
todle je samozrejme blbost co pises. Lidi si stezujou a kecaj do veci o kery se prakticky nezajimaj vsude a ve vsem. Jenom se proste pohybujes ve skupine kera resi neco konkretniho o co se zajimas tak si myslis ze zrovna tydle lidi sou nejhorsi.
-
-
Nepamatuju se, že by někde na jiným, zapadlým webu bylo 200 komentářů řešící, že nějaký film dostal 9/10 místo 10/10 a pomalu za toto rozhodnutí křižovali redakci. =D A sem tam do textu prdni nějakou čárku, jinak se to nedá číst, prďoune.
-
-
Podle vyvojare jsou nejhorsi "skatulka" hraci, cimz je on sam nejhorsim zpusobem zaskatulkoval.
-
-
Vidim ze nemusim pisat ze tento trailer 2 mi duplom potvrdil ze to bude odpad FILM
A som velmi rad ze tu vidim vela komentarov kde ludia vidia ze tento film je poskladany hnus moderny kapitalisticky a nevystihuje Warcraft vobec !
Vsetky ostatne komenty to povedali zamna..
A este pre expertov co mi dristali a kecali do predosleho traileru ze co splietam s fyzikou a realitou atd.
V tomto traileri krasne je jedna scena kde ORC hodi cloveka jendou rukou a ho zabije...
Este nieco Loosri? Argumenty typu ze je to fantasy? BAH!
Cakal som roky na 18+ drsne WOW, dostal som H*vno PEGI 13 CGI Sh*t
Blizzard Skoncil ! Je to kapitalisticky moderna Firma plna odpadu nehodneho mena Blizz a starych znaciek. -
-
Jediný drsný 18+ WoW je World of Whorecraft. *3*
-
jestli jsi cekal roky na drsne 18+ wow tak jsi nejvic naivni clovek ve stredni evrope....
-
-
je to jedno...
Film odpad
Blizzard is dead
vsetko co bolo skoncilo a ja som sa s tymto zmieril a vymazal ich zo zivota :)
It was a good ride
-
-
-
teraz som si uvedomil, aký mám škatuľkový pohľad na fantasy. orkovia sú proste brutálne mašiny, hory masa, svalov a zlosti, zakované v oceli a koži. kde sa ich armády/tlupy ukážu, tam ani tráva nerastie. a ľaľa. ono krásna sexy orkská deva, vedľa ktorej aj Arwen Undómiel bledne závisťou mláti "uvidíme koho" vo svete warcraftu. safra, nemal som sa púšťať do warhammeru :D