Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako tomuhle se jen smeju, smich me prejde az fact dodelaj ten Half-Life film :/
    • a po 10 minutách filmu se Alyx zasekne ve výtahu
  • Tak trailer mě děsí, jako Warcraft to moc nevypadá. Ale co si budeme povídat, je to kalkul v době největší slávy měl WOW 12M subscriberů? Kdyby přišla do kina byť jen třetina je to neuvěřitelný balík, aby na sebe byť i "propadákový" film vydělal. Zda bude za to stát se uvidí...
    • Tilwaen
      Máš pravdu, že to jako Warcraft moc nevypadá - k tomu by potřebovali zejména násobně větší přesaturované brnění a steroidová svaliska. Navíc by mohli dát prvních dvacet minut filmu zdarma, za zbytek bys už musel platit.

Ne, za mě je vizuál celkem v pohodě. Kombinace CGI a živých herců sice v traileru vypadá nepřirozeně, ale třeba nám to v samotném filmu tak nepřijde; nezbývá než si počkat na výsledek. Víc mě tam děsí ty klišé psí oči, co na sebe pořád hází orčice s člověkem - tam čuchám největší problém, který s filmem nejspíš budu mít.
    • Tak ono to asi není zrovna moc jednoduché dosadit do postav reálné herce když postavy z Warcraftu vypadají jako reklama na steroidy ,možná se měli vydat cestou jako je natočen beowulf
  • jack
    Ja se tesim :). Snad to bude takova pekna CGI odpocinkovka s nekomplikovanym pribehem jako posledni Star Wars :)
    • posledný starwars bol najhorší z celej série.:)nebyt forda tak to ani nedokukám...zlaté časy 4,5,6ky sú dávno odviate hviezdnym prachom.:/
      • Nejhorší z celé série je I. a II. episoda.... Já jsem byl na půlnoční premiéru VII a byl jsem víceméně zklamán, ale po nějaké době a při následné projekci už jsem měl pocity opačné a řekl bych, že se to vydařilo. Slibně docela vypadá Rogue One.
  • Se me libi všichni tady rozsevaji soudy a nakonec budou jako prvni v řadě haha
    • To jsou predikce, to nejsou soudy. Zabavujeme se tu nazory podle dostupnych videii a informaci.
      Nebo bys tu radsi videl padesat wau komentaru ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit