Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Nevim jestli někdo může říct o grafice něco špatnýho. RDR i dneska vypadá naprosto skvěle a GTA5 to posunuje ještě o fous dál.
  • Spíš ta malá bečka jménem pes málem zníčila auto! *1*
  • Niko mi je zatím nejsympatičtější a asi to i tak zůstane, ale připadá ti reálné, aby jeden jediný člověk vyvraždil půlku podsvětí Liberty City?
  • Caincz
    Rockstar delivers again! Pro mě jsou tyhle kluci snad poslední firma, co umí vydat hru, která není zklamáním. Už aby to tady bylo.
  • Ano, podobné brečení je to, co v tom případě očekávám.

No, i když u tebe nejde o brečení, když je tam *15*. Ale bez *15* by to byl dobrý případ.
  • Nevím, co kdo čekal, ale lidé, kteří umějí myslet v souvislostech jsou nadšení, protože si dokážou z jednoho záběru vyvodit mnoho dalších herních prvků a vlastností. Co se týče mě, největší "pocit", který si po shlédnutí odnáším je ten starý známý bláznivý GTA duch. Spousta akce, satira, černý humor, perfektní hratelnost. A grafika? He he, GTA nikdy nebylo o grafice, a pokud je to snad někomu málo, nahrajte si mod Icenhancer. Pokud to vaše železo utáhne, máte naprosto špičkový vizuál.
  • Lawliet
    krásná "R8" ..
  • Tvoje nakopaná jedině *15*
  • Grafika jak ze středověku, hrajte za dědka, i kdyby to dávali zadarmo, tak bych si to nevzal...
  • JohnyTheZik
    Rockstar umej vybrat hudbu k trailerum! Pecka:)
  • No to hej, lebo to znamena, ze na trhu nebude jedina verzia ktora by sa dala rozbehat aspon v 30fps a 1080p.
  • No já nevím trailer je pěkný , hudba úžasně ladí se střihy a určitě si hru až výjde na PC zahraju , jenže čekal jsem že R* se vzpamatovali , zasadily do hry 2 téměř staré chlapy a přesto , nezdá se mi že by byli nějak vyspělí . Trevor naprostý psychopat ,mag*r a ztělesnění všech typický cod a gta hráčů (zabít,zničit,zmlátit,znásilnit) a Michael ? Ne jen že jeho obličej je vcelku blbě udělaný navíc má příšernou historii a rodinu , manželka arogántní ku**a , dcera s tetováním na prde*i taktéž a zrzavý tloustnoucí spratek nebudu jistě vyjímkou s této rodinky .. Naopak nejmladší černoušek bubu překvapil typickimi CJ rysy (ne hlasově ale chováním ) No čekal jsem víc než tlustého práskače , mag*ra a zloděje aut ... Možná že jsem vybíravý ale stále považuju za jedinou reálnou postavu Nika Bellica ... tohle jsou jen trapáci pro ničení virtuálního světa a né reálné charaktery.
  • RazorProduction
    Aleš Smutný,mne trailer stacil,R* odviedlo dobru pracu a pokial si cakal Aleš nieco viac tak ot R* necakaj,R* je firma ktora nikdy neukaze vela,prave preto ju milujem,pretoze nepokazy radost z otkrivania sveta,ocom bi to potom bolo keby sme us teras vedeli vsetko ? *7*
  • To je sr***a! Nechápu, proč se na to tolik těšíte? Rozhodně jsou lepší hry, jako např. Saints Row 3 apod.
  • Bude prdel, až to nevyjde na PC.
  • God-of-War
    NO...TY...VOLE!!!! AAAAAAAAA!! *14* *14* *14*
  • ZdepaCZE
    Trailer perfektní jako vždy. Hra vypadá opravdu famózně a hratelnost bude super, grafika vypadá podobně jako gta IV , ale jsem rád za hezčí počasí *1* . Jinak jsem si trošku všiml té vegetace, která mě na gta IV štvala a tady vypadá podobně ( hranatě , ale co ), ještě by mě zajímalo jestli se dá porazit strom nebo bude pevný jako vždy. No tak či onak se strašně těším a určitě to bude pecka*2* . Držím palce.
  • Tak to je v prdeli. Nechapem preco. Ved to bolo 70% zabavy.
  • U TPS se FoV moc neřeší, hra velikosti jakou slibují si logicky vybere daň na FPS a koho to sere? Jakožto PC hráč VSync nikdy nezapínám:)
  • Vypadá to ZATRACENĚ SKVĚLE! *1* *1*
    Hra milénia, né-li více.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit