Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
Mě to s tou klávesnicí neříkej, mám podobné problémy, i když jen u her, kde se míří :S
-
Tam proč píšeš k diskuzi o GTA V koko*e ... bóže opravdu přemýšlím kde to žiju , sypeš na mě, star wars které jsem nikdy nehrál (ale prý je to dobrá hra ) a nechápu proč .. nemáš konzoli tvoje + ale tvé idiotské postřehy už nic neoprávní .
-
To nevadi jestli za dlouho. Dulezity je aby jestli.
Klavesnici a mys chci pripojvat z toho duvodu ze neumim s tema ovladacema pracovat a boli me z nich prsty. -
Tak trailer rozhodně pěkný :-) škoda, že tam není přímo nějaký pořádný gameplay. Nicméně vypadá to skutečně skvěle! Já jen doufám, že se autoři nebudou až příliš soustředit na děj/příběhovou část a mise. GTA bylo vždy skvělé, že zabavilo na X měsíců i po odehrání příběhové části (střílení, honičky s policií, či jen dělání blbin). Trochu se bojím toho jízdního modelu, snad z toho nebude sračk* zvaná Need For Speed. Jediné co bych si ještě do hry přál je více RPG prvků - možnost růstu skillu (jízdy v autě, střelby apod. jako v SA), poté nějaké ta posilovna (hubený, tlustý, svalnatý), kadeřník a tetovací salón to hru dokázalo hodně obohatit, škoda, že se toho asi nedočkáme. Alespoň možnost tuningu tu bude na to se těším :-) ještě kdyby tak šlo kupovat nějaké firmy/budovy jako ve Vice City. Ale to jsou jen mé zbožné přání, i tak to bude jistě pecka! Rockstar je u mě firma co drží své slovo a nikdy mě zatím nezklamala, na rozdíl od velkohubých EA apod. takže uvidíme, moc se těším a asi si už přeobjednám :-)
-
Na PS3 jo, ale musí to podporovat i ta hra, což je extrémně vzácný jev. Jinak na PC to vyjde, ale bůhví za jak dlouho.
-
Proč chceš ke konzoli připojovat klávesnici a myš?
-
Prosim at to vyjde na PC! PROSIM AT TO VYJDE NA PC!
Nepamatuju ze bych se na nejakou hru tolik tesil jen po shlednuti traileru... Da se na konzoli poridit klavesnice a mys? -
Já žádnou konzoli nemám... no, vlastně jen PSP.
Ty jsi jen pitomeček, co hned skáče k retardovaným závěrům. Radši si dej SWtOR, to tě zklidní.
Prostě mě GTA 5 nějak moc netankuje, takže bude sranda sledovat PC hráče, co jo, až jim to nevyjde. No a jestli vyjde, tak dobře pro ně.
Takže se vyfackuj, ty rádoby drsnej českej PC hráčku. -
Však pořád čekám kdy už tam konečně přidají babičky s kočárkem.
-
Valve nejlepší firma ...
-
K čemu ty mínusy, vždyť je to pravda. U GTA IV vyšly asi 4 trailery které ukazovaly město, pár základních herních prvků a jinak nic, ale svou práci to odvedlo dokonale. Rockstar ví, že nemusí přesvědčovat lidi o kvalitách 15 let staré značky, takže stačí pár pěkných záběrů, milisekunda na nové herní prvky (psi, stíhačky) a zbytek zaplní úvodem k postavám a příběhu. Já naopak nesnáším reklamní kampaně typu AC 3, kde jsem znal ze všech těch videí většinu hry nazpaměť 2 týdny před vydáním.
-
Jo brečel bys akorát ty až bych si tě podal jako ten vágus v té knajpě ...
Mimo to vím přesně co jsi zač obtloustlý smrad Michaela z traileru , zrzavé vlásky , cool tetování a celý den ležíš u stupidního xboxu a myslíš si jaký jsi frajer že má nepotřebnou věc , která je stejně jako tvá existence totálně o p*či *2* ale neboj , stejně ti je tak 16 takže do 20 vyrosteš - možná *1* .. Mimo to GTA V výjde určitě na pc , hned po tom co si arogantní R* games namastí kapsu na idi*tech jako jsi ty , pak příjde ta pravá éra módů jako real driving , shooting a v neposlední řadě ENB series , a ty i s tvým přiblb*ým xboxkem, se můžeš vyfotit a dát to babičce na narozeniny *1* -
A co DOTA2? Ta ti nevoní? A Portal? A CS:GO?
Sakra, to všechno jsou hry od někoho jinýho, koho jen Vavle koupili. Hmm, tak a Steak ti nevoní? Sakra, co si pořád idí musí na Vavle stěžovat. -
Tak si myslím že se asi pes bude moc zabít, což by nebylo lepší kdyby tam běhali malý fakani a ty by jsme mohli zmárovat, morálka jde do řiťi *1* *1* *1*
-
Nedohrál jsi snad nikdy IV do konce ? On příjde o vše , jeho život je peklo na zemi , nemá nic a to že přežije pro něho není + ale naopak - . Skvěle vymakaná postava , tady ten vágus skočí při srážce mezi vlakama do 20 m hloubky kde je malé korýtko řeky, a přežije .... tak jako *1* *1*
-
To by nejdřív Valve muselo začít nějaké hry vydávat, a mohli by začít s Half-Life 3 *1*
-
Když myslíš.
-
demence??? *1*
-
Náhodou skvělý trailer plný akce a srandy XDD *15*
-
A co Vavle? A DVD Project Red?