Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
To ta naozaj trapi ze na internetoch dostanes minusku?
-
jen minuskujte at vim kolikset orangutanů(a to je urážím) tady denně chodí COMON !!!!!!!
-
Na GTA mě vždycky sralo to, že člověk vystřílel raketometem celou ulici, pak uběhl 5m, otočil se a ulice byla zase prázdná. Chápu, že by to bylo asi extrémně náročný na počítač, ale to kurnik nejde alespoň to, aby v okruhu kde se hrdina pohybuje-řekněme 200,300 metrů to zůstalo ve vyrovnávací paměti. Tohle mě na GTA vždycky sralo!!! prostě nulovej dopad na město. Ujdeš 5 metrů,otočíš se a je po scéně. jinak je to bomba
-
nebot* ..ale to tady je stejne fuk :)
-
Ano, a dalej ?
-
zviratka opet zapnuly sve mikromozecky ?:) Definitivne nejlepe vypadajici GTA vsech dob... Soucasne se vybizi otazka... tohle nikdy neumze na konzoli vypadat stejne jako na traileru i kdyz by to byla krasa. Ten kdo nechape ze GTA se i po vizualni strance vzdy ma hodnoti jako celek at prosim radsi drzi hubu, nebod opet uraduje vseobecna demence! :) Opravdu koncentrace debilů! uz tady nebere konce to je kapitola sama osobě... Nestaci nez doufat ze az to clovek strci do toho starika jmenem x360 ze vysledek se conejvice bude priblizovat tomu co jsem prave videl.
*3* -
No trailer vypada hodne povedene, duch GTA tam porad je, tak uvidime snad nezklamou.
P.S. Pro honimiry, kteri nadavaji na grafiku v GTA grafika nikdy nehrala prim, ale i tak byla vzdy grafika pekna a libiva. Tento trailer poukazuje, ze Rockstar jde zase s grafikou o kus dale, takze bezte si hatit grafiku jinam, anebo honimiri radeji fuck off. -
Ja si prajem aby to nejak prijatelne bezalo aspon na nejakej konzole. Mam PS3 aj Xbox360 a GTA4 tam teda prijatelne nebeha. Vyriesila to az PC verzia po xyz patchoch.
-
Docela cumim nad hlavnima postavama. Dat do takovy hry tri postavy kde ani jedna neni vzhledove nijak vyrazna mi prijde minimalne odvazna. Jeden plesatej vagus, neforemnej tatka a nezapamtovatelnej cernoch? Verim ze budou vsichni vtipni svym zpusobem ale stejne me to docela prekvapilo
-
Prostě skoro GTA San Andreas 2. Co víc si přát? Snad aby to běhalo nějak přijatelně na PC.
-
Nevim jiste ale puvodni daber CJ rekl ze by mozna mohl jednu z postav dabovat
-
jj, kdyby to byla Tarantinovka, hral by ho Michael Madsen ;)
-
U 99% her si s klidem pockam az se budou dat koupit za prijatelnejsi cenu. U GTA na to kaslu, to musim mit HNED !!!
-
Ja nechtel delat dva prispevky tak jsem to napsal do jednoho pod tebe... ja myslel ze to pochopis :D
-
Já to vemu stručně...
JOHOHOHOHÓÓÓ!!!! -
Nejlepší z trojice je ten fotřík.
-
*lamo
-
Prej gameplay v traileru :D:D:D LMAO
-
Sleeping Dogs je od kanadských United Front. Hloupý rádoby trolling si nech.
-
Tuna na tiscali ste uz dlhsie mimo,ale porovnavat tvare sleeping dogs s gta5, to sa neda nereagovat. Gta5 ma predsa tolko prednosti oproti tomu AAA od sikmich, ze absolutne nikto teda okrem autora prispevku sa nebude k..... zaoberat !!!