Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
...pravdepodobne hur *16*
-
Tady se musim Lima zastat. Nepamatuju si, ze bych mel za poslednich 3-5 let vetsi problem se hrou nez prave s Max Paynem 3. Koupil jsem si original, a podarilo se mi ho rozjet az po nejakem prejmenovani slozky a hrabani v registrech a buhvi v cem podle nejakeho navodu, co jsem nasel na webu.
Rekl bych, ze uz to bude vyladeny, ale jelikoz jsem narozdil od tebe hledal reseni problemu, tak jsem narazil na tunu lidi, ktera s tim problemy mela a na hromadu navodu. Just sayin.... -
Co bys cekal :D kvuli konzolim, ktery nic lepsiho uz nerozbehaj :D chce to aspon next gen a bude to zas na chvili fajn
-
no furt lepsi nez na konzolich kde to nad 25fps nejede *1*
-
tady jsou videa s českými titulky: http://www.grandtheftautov.cz
-
Jééééééé, on to je opět ten starý engineeeeee jeeeeee
-
Ne!
-
přesně vole! : )
-
chci se zeptat je ten černoch z hlavních hrdinů CJ se San Andreas páč ma stejnej dabing *3*
-
Udělat to samozřejmě jde. Bohužel výrobci GTA to prostě neumí.
-
Jen tak pro info, R* už v minulosti řekl, že každé GTA na PC bude, protože se sérii GTA se na PC začínalo a bude se s ní i pokračovat. Důvod, proč GTA V vyjde jako 1. na konzole je ten, že s konzolemi jsou "kamarádi".
-
Nevím na co narážíš, ale když jsem hrál GTA iv na xku v době vydání, tak jsem s hardiskem neměl vůbec problém, že by textury doskakovaly. Vše bylo naprosto v pořádku a grafika byla bez problému. Akorat xko to nevydrželo, ale to je jina kapitola:)
-
a tesla pusku.. a tank!
-
a taky killing spree minihry "do dvou minut zmasakruj 50 chodcu".. a taky blackjack... a děfky :D
-
jinak doufam, ze do GTA V vrati ustrelovani koncetin, v GTA III sly ustrelovat ruce nohy i hlavy, ve Vice city a SA uz jen hlavy, v GTA IV uz neslo ustrelovat nic (zato sla zapalit cekarna plna lidi v nemocnici molotovymi koktejly, tak nevim jestli ma smysl resit nejaky rating pro decka :)))
-
Tohle už tu je ale od dob jedničky. Celkem to využívám, mám zaparkovaná vzácnější auta, nasednu, objedu pár bloků, dojedu zpátky na parkoviště a ejhle, většinou se kolem válí pár stejných aut a já si to svoje můžu zase uklidit.
-
Nejlip to je v GTA IV videt, kdyz vyletite vrtulnikem na nejakou vysokou budovu a zazoomujete sniperkou na ulici pod vami, tam kde jeste pred minutou jezdilo jedno auto za druhym a chodily davy chodcu je najednou liduprazdno, protoze ten barak je tak vysoky ze se dostanete mimo tu bublinu. Dalsi oblibeny trik je ze kdyz nastoupite do urciteho druhu auta, najednou jsou ulice okolo plne toho sameho auta ve kterem sedite :)
-
To ja si radsi pockam na verzi s HD grafikou poradnou dohlednosti a neocesanejma detailama jako je chybejici schodiste ci telegrefni draty
-
TO ft:
JEN KDiS zPLNUJEz PODMyNKi :d "come on boy" *12* -
problem je v tom ze PC se toho beztak docka s hooodne vekym odstupem od prvotniho vydani na konzoli... nezbyde nic jinyho nez poridit x360 ver. asi bych nezvladl sledovat napr. pul roku po vydani jak si to uz vsichni uzivaji :)