Přejít na výpis diskuzí
Druhý trailer na GTA V představuje „hrdiny“
14.11.2012 | Aleš Smutný
192 příspěvků
-
len teda modlit sa aby PC verzia nedopadla ako GTA4 na pc ze na silnych pc vam to ide v dobrej grafike tak ze to kolise z 60 na 30 snimkov co je zle. a ak tam date ten super mod ICEnhancer tak si to mozete zahrat zak v 15 fps :D gta4 je najnevyladenejsia hra asi co som kedy hral. ked tak dopadne gta5 to si vazne racej zahram na xboxe alebo ps3 v medium detailoch v 30 fps ako na pc zas plakat ze to je totalne rozbita hra
-
Tohle bude totalní bomba, jen aby zamakali na konverzi a aktivitach mimo pribeh( vedelejsi ukoly) a bude to spic.
-
On mluví o extrému, že vystřílí ulici a 5m odejde a nic tam není, tak já tvrdím, že toto se tam vážně neděje. Já vystřílim plnou ulici u prvního safe house a uložím, výjdu ven a stejně tam ty těla i opuštěná auta jsou. Netvrdím, že to tam není vidět, ale určitě ne fest. Co se týče mizení aut, u GTA IV se s tím moc nepotkávám, ne v takovém extrému jako v SA, kdy projede kolem a při pohledu zpět už tam není. ;)
-
priznejme si taky narovinu kdyz clovek na PC verzi nastavil dohlednost a hustotu provozujako maj omezene konzole vypnul detaily snizil rozliseni tak i na starsim PC to jelo krasne jak vino ato na to kazdej nadaval jak je to zmrsenej port
-
Jo to mne taky stve nejvic Rockstar se chlubi jak tydny snima X kamerama jak venku prsi aby pak ve hre nastavil stejnou intenzitu deste, ale tohle "odflakne" resp. na konzolich to chapu ty na to nemaj ale na PC neni problem zakesovat treba hodinu spatky. U Sleaping Dogs to ostatne meli vyreseny mnohem lepe kolikrat jsem se vratil o par bloku zpet kde jsem nekoho prejel nebo tak a aspon tam byla sanitka mrtvy odvazeli (idyz ne uplne vse ale aspon tam byl naznak) a ne ze zajdu za roh vratim se a vsechno zmizi...
-
Češtinu nezvládáš. "COMON"? Angličtinu evidentně také ne. A ty nám tady budeš nadávat do orangutanů? *6*
-
GTA IV toho oproti SA nemá víc....bohužel.
-
Tuším, že GTA IV alespoň zaznamenávalo vozidla, ve kterých hráč byl. Všechno se respawnovalo, ale když člověk někde nechal auto, tak tam bylo hodně dlouho. Zmizelo až když hráč prostřídal pár jiných aut.
Jinak jediný vážnější problém s těmi respawny byl ten, že když se člověk ve veké rychlosti (třeba na dálnici) podíval na vteřinu za sebe, tak se mu mohlo spawnout auto přímo před čumákem. Třeba při honičkách s policií bylo tohle k po**ání. -
No jo, vždyť jsem místní přece vesnický hydiot. *1*
Pochopil, ale ... teď už nevim, buď jsem měl rýpavou, nebo mi vadilo, že dvě nesouvisející zprávy od sebe odděluje jen odrážka. Kdo ví, tak daleko moje paměť nesahá. -
ale má, jen se toho pamatuje víc než kdy předtím. Stejně to tam ale je fest vidět.
-
GTA: San Andreas 2. Nemám nic proti, první SA je pro mě nejlepší díl (možná to bude tím, že byl taky první) a teď se to všechno vrátí v lepší grafice. Teď už se jenom modlit v podařenou PC verzi.
-
Kazdej ma neco do sebe, nejmin vyraznej mi zatim prijde Franklin... Trevor sice neni moc sympatickej, ale je to takovej ten spravnej magor u jehoz gameplaye se asi budem rezat smichy :D
-
Já se tam registroval přes mobilní internet a vše v pohodě. Doufám že stejně to bude i u gta5.
-
GTA IV toto nemá. Teda aspoň moje PC verze.
-
Jsem registrovanej od 2010 na RGSC bez problémů. Neznám nikoho, kdo by s RGSC měl problém. Není spíš vada na tvém příjimači? Není to troll, spíše konstatování faktu, že jsi první, s kým jsem přišel do styku, kdo má s RGSC problém. Zkus normálně napsat podpoře R*, měli by ti poradit, co s tvým problémem přeci. ;)
-
ve ctyrce je to uz reseny jinak ne? vim, ze ve starsich se ti proste generovaly auta a lidi par desitek metru pred ksichtem, takze kdyz si honil nejaky auto, co se ti libilo a zajelo za roh, tak proste zmizelo, ale ve ctyrce sem si toho nevsimnul. To byl taky duvod, proc v multiplayer modech starsich dilu nebyli chodci a doprava, zatimco ve ctyrce uz normalne jsou.
-
A co teprve takova kampan RE6? *1*
-
A jak vis, ze na vode zrovna nepluje velky kontejner s vyhozenymi plesnivymi matracemi? A to, ze je tam 20 m hloubka a male korytko reky jsi vzal kde? *7*
-
jj nespim kvuli tomu *1* *1* *1* *1*
-
Taku respawn bublinu si mal vo Far Cry 2 a pravdupovediac tam ma to stvalo viac :)