Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc porad resite nejakou grafiku? 😂💁‍♂️? ( ktera mi teda na openworld prijde i tak dost dobra) ale kcd o ni proste nikdy nebylo 😂😀💁‍♂️ bylo to o tom ze v tom odehrajes tolik hodin a bavis se 

• MATYNIKY

to jako porovnáváš pětihodinovej koridor ,kterej nemá ani žádnej gameplay s openworld RPG?

• BohumilCisar

Tak zrovna v tom tvém srovnání dělá největší rozdíl světlo, zatímco screen z KCD má jeden světelný zdroj (slunce) na nějaké zatažené obloze, tak Hellblade 2 je tma + několik různých barevných světelných zdrojů umístěných pečlivě jen kvůli tomuto konkrétnímu momentu, ty ve výsledku dělají velmi kontrastní scénu, na kterou se dobře dívá. 

• Grafika uz logicky zastarala a navic sestrihane tak, ze kazdy zaber ma max 2s

• lito

ono ten trailer vypadá dobře, ale mám trošku obavu, že to zase bude bugfest. Tohle je trailer, tam si to můžou načančat maximálně, přitom tam mají tolik chyb,  grafických nedodělků, jak to pak bude vypadat v samotné hře?

I tak druhá nejlepší ukázka večera. 

Jinak jde vidět herní krize. Sony State of Play, tohle, opravdu nic moc lidi.

• Zajímavý že skoro všechno co o tý akci čtu na amíckejch fórech jsou hejty.

• Zrovna KCD je graficky jedna z nejlépe vypadajících open world her. I jednička, pokud se bavíme o prostředí. SVOGI dělá hodně.

Hellblade 2 jsem dohrál, ale je to bezobsažný techdemo.

• Hromady onlinovek, bojovek, anime blbostí apod., to prostě není pro Středoevropany, to je mířené hlavně na Japíky a Amíky. 

• Inquisitor

Krása. Pokud dostanu trochu vylepšenou jedničku budu spokojený. Jsem zvědavý na pokračování Jindrova příběhu:)

• uaxpk

Nemyslím si, že to je fér koment. Hellblade I/II je koridorovka o herní délce cca 7 hodin. KCD 2 je velké RPG - tzn. nepoměrně komplexnější. 

Asi je možné udělat velké RPG v grafice Hellblade 2, jen je tam moc otazníků okolo vývoje (náročnost/délka vývoje, rentabilita - kdo to bude kupovat...)

• Derp_1337

Ono to není moc objektivní srovnání.

Ta první hra se dá dohrát za 8 hodin. U té druhé se očekává herní doba přes 70+ hodin (soudí se dle prvního dílu).

Možná to pro tebe bude šok, ale čím více času vývojáři ušetří na zkrácení děje a různých herních prvků, tak tím více času můžou věnovat pilováním grafiky (a jiných detailů) do dokonalosti.

Proto taky nejlepší grafiku mají různá technická dema, která mají jenom pár minut.

• Hellblade II vs KCD II 😂

Porovnání grafiky

• Ach ta stará grafika ☹ ...  Levitující koně

• Úplně přesně to stejné jsem si říkal, že je až překvapivé jak roztodivné a pro mě osobně nehratelné hry tam představili 😄.
    Těžko soudit jestli z toho lze cítit snahu udělat hry líbivé co nejširšímu spektru lidí, jestli do nich tlačí politiku menšin, nebo jenom prostě nemají dobré nápady.
    Jestli to takto bude pokračovat dál, tak snad právě jenom naše země a několik málo ostatních + nezávislá scéna, se nebudou bát vytvářet lehce provokativní/nekorektní hry 😀.
    Ačkoliv si říkám co je na KCD2 nekorektní....i když, puritáni si vždycky něco najdou 🥲

• Tanatonaut

Snad ta pářící minihra bude lepší jak souboják nebo šperhákování 😀

• Vynikající trailer, prakticky jedinej světlej bod celý tý reklamní akce. Je až fascinující kolik identicky vypadajících pseudoher je tenhle průmysl schopnej vypotit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit