DualShock se přejmenuje na DualSense. Venku jsou první fotky ovladače pro PlayStation 5
-
Jinak si myslím že je jen otázka času kdy bude černá/černá varianta. Spíš si říkám jakou bude mít základní verze PSka barvu
-
třeba půjdou po vzoru telefonu do vodovdorné varianty
-
Doufal jsem , že spodní a boční část bude mít hrubější texturu oproti Dualshocku z PS4. Tohle ale vypadá úplně hladké a tudíž klouzavé :(
-
Má to takový ten cool produktový sci-fi look (třeba Portal). Osobně to nemusím, ale esteticky to je velmi slušně vyvedené. Jen jestli ta bílá je úplně to pravé u výchozí barevné variace — už vidím ty opatlané ovladače od jídla.
-
Jako neandrtálec bys spíš byl při těch baterkách
-
no ze zacatku se mi moc nelibil, ale cim dyl na to koukam, tim vic se mi zacina zamlouvat :)
-
a zas nebude na baterky... zas do toho budu muset připojivat šňůru jak neandrtálec...
-
Já ne ale lidi co mají v ruce poprvé ovladač tak u her od Quantic Dream budou hledat třeba kde to tlačítko je.
-
Jakou mají výhodu?
-
Ty cumis na ovladač když hraješ? Lol
-
Ha, to mě nenapadlo, dobrý postřeh!
-
Pěknéj kousek. Už se těším až budu celou mašinku testovat.
Nicméně, Tlačítka mohla být s jednoduchou barevnou grafikou. Tohle je takový skoro až sterilní a nehravý. 🤷♂️
Dualshock obecně je nejdůležitější kus hardwaru, co musí odolat 1000 pádů za rozumnej náklad a nevěřím, že tohle Sony podcenilo.
-
To mě taky napadlo. A nemuselo by to bejt vůbec špatný.
-
Třeba by to mohlo bejt barevně podsvícený, když jsou průhledný. 😀
-
Za mě určitě krok v před. Vypadá dost dobře a jsem zvědavý, jak haptika bude v praxi fungovat.
Odklon od dualshoku a příklon směrem k výbornému Pro controlleru je taky dobrá zpráva. Přítomnost USB C taktéž.. Asi i trochu tíhnu k vnitřnímu akumulátoru (oproti xbox), ale v praxi mi to je úplně jedno. Stejně doma používám všechny podle toho, na čem hraju 😀
-
Stačí si počkat a výjde tuna různých barevených kombinací i pro konzervy, někteří si to holt vytuní součástkama z číny, první věc co budu shánět jsou duralové páčky, protože ty na DS4 jsem měnil u obou ovladačů a jsem s nima spokojen velice.
-
Tak já předpokládám že se ty barvy můžou kdykoliv vrátit, stačí udělat jiný barevný pojetí a hodí tam i ty barvy, prostě u černobílý je to takovej rušivý element.
-
Barevné rozlišení mělo hlavně v případě QTE svůj smysl a je podle mě blbě, že od něj upouštějí.