Přejít na výpis diskuzí
Duke Nukem 3D se vrací ve výroční edici pro PC, PS4 a Xbox One
5.9.2016 | Aleš Smutný
29 příspěvků
-
No tá cena to je fakt silné kafe, toto rozhodne dieru do sveta neurobí, čakal som niečo oveľa viacej, stačí Atomic, resp. Megaton Edition.
-
Zjevne pokus podojit pametniky ... musel bych byt magor, tohle by meli rozdavat gratis. Nemluve o tom, ze modu a dalsich levelu se po netu da najit hromady.
BTW: Pro znalce, prca je, ze se v tom dal vyrobit neeuklidovskej prostor.
Tzn, jediny doporuceni pro zajemce ... ty sprosty slova co tu sou urcite zakazany a cenzor po nich de jak slepice po flusu wa.z a to.nt ... -
Možná v Lídlu, optej se.
-
Na GOGu byla před lety Atomic edice úplně zadarmo, a už asi není (protože to na GOGu není už vůbec :)). Těch 20 euro raději hodím do kanálu, než ji dávat za jednu novou epizodu o 8mi levelech, kterou zvládne vytvořit průměrný modder za víkend.
-
Nevíte bude nějaká sleva, když mám megatom edition? Jinak 20éček za 8 levelů asi nedám.
-
1 cent za jeden rok by bol fer... cize 2 eura
-
A chlubit se tím, že jde o jedinou koupitelnou verzi po tom, co jí na konci minulýho roku stáhli z prodeje na GOG je na přesdržku.
-
20 euro za 20 let starou hru :DDDDDD to chce teda koule. Kdyby to byl aspon remake v nejakym novym enginu, lol
prave kvuli tomu vyroci by to melo byt zadarmo :D -
A chceme to vůbec? Duke Nukem mám rád, ale potřebuju další edici vedle té Atomic* a Megaton? V tomhle případě bych to bral spíš jako DLC *1*
* Kill A Ton *7*