Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • XXDarthVaderXX
    Rád bych zde odpověděl, ten den jsem se vyspal velmi dobře a za 2+/10 si stojím. Hezký večer.
    • Cajk
      stůj si za čím chceš, beztak je to všem putna
      • Stejně jako mě můžou být putna ty názory, co Duka zbytečně oslavují. Když už tu tak milujete "oldschool" hratelnost, tak proč jsem neviděl nadšené diskuze u her jako You are empty, Necrovision, Ubersoldier...atd, takových budgetů co se dobře hrajou a na nic si nehrajou je mnohem víc, jen stojí 3 kila a nejmenují se Duke(což je asi jediný důvod proč se DNF prodává), jak ty nová Call of Duty, kdyby to pojmenovali Příběhy chodícího steroidu, tak o to nikdo ani okem nzavadí...
        • Duke si dokázal najít komunitu a udělat styl, který má fandy. Já se mezi ně zcela řadit nemohu, ale přitažlivé to je (jako pár dalších titulů historie). Holt ty "tvoje" budgetovky tento detail dotáhnout nedokážou.
        • Cajk
          Máš pravdu, Duke je vlastně důvod, proč se Duke Nukem hra prodává. Hustý co?
      • XXDarthVaderXX
        Může být, ale v tom případě nechápu ty mínusy za svůj negativní názor. A prosím, mluv za sebe, né za všechny. Mě nedělá problém se s tebou sejít a vyříkat si to *3*
        • Cajk
          edit:nejsme jako oni:)
  • Už to tady bylo napsaný hodněkrát ale musim si taky rejpnout. Už mě nudí, že první co v dnešní době recenzenty zajímá (samozřejmě že ne všechny - viz Tukan ze Score) je grafická stránka hry, animace, fyzikální model atd. Všichni se můžou posrattt z toho jak je Crysis 2 nádhernej, ale že to bylo hratelnostně dost chudý a jednotvárný to už se moc neřešilo. Hry musej bejt pořád inovativní, musej nabízet něco novýho a pak to stojí za hovnouse. Raději si zahraju klasiku s Dukem než všechny ty klony CoD který už mně lezou krkem...
    • Tak v první řadě se Crysis 2 hraje mnohem líp nesmrdí stereotypem a koukat na to je nádhera.
      Zato DNF je hra z grafikou nebreč 5let zpět a zábava je to asi srovnatelná se sraním na záchodě
      • Tak v první řadě se DNF hraje mnohem líp nesmrdí stereotypem a koukat na to je nádhera.
        Zato Crysis 2 je hra z grafikou nebreč 5let zpět a zábava je to asi srovnatelná se sraním na záchodě
    • přesně tak, souhlasim s tebou... jak sem psal o pár komentů níže, hratelnostně to je mnohem lepší než osmičkovej Crysis 2, ale když tam není fyzika a luxusně naanimovaný model s motion capture tak si hra nezaslouží lepší číslo jak 7... přesně proto už v poslední době neberu to hodnocení vážně...
  • Hra supr, moc mě bavila. Snad jen že skončila:) A vzhledem k požadavkům na PC považuji grafiku za dost dobrou na to aby se o ní moc mluvilo :) Takže doufám, že vyjdou nějaký další epizody a do tý doby doufám že to dostane alespoň sem tam hodnocení lepší, jinak se na ně autoři vys***u.
  • Další reklamní bublina a nikdo tomu tehdy nevěřil
  • Kravina jako homefront dostane 7/10 zatím co duke kterej je všem lepší (I V GRAFICE) dostane 6/10? Whaat
    • a to jeste se nepocitam ze homefront ma poradni multak
    • Recenze je subjektivní názor recenzenta. Nesmíš koukat na číslo hodnocení, ale přečíst si článek. A také musíš znát vkus recenzenta a porovnat ho s tím svým. Ale souhlasím s tebou, že mnoho dnšních her je nadhodnocených.
      • Rek bych, ze zrovna Homefront ma hezci grafiku a taky to je uplne o necem jinym - je to vazna hra. Neporovnavej brambory s jabkama...
        • prudislav
          vážná hra :-D
  • Mel jsem moznost si chvili zahrat DNF. Docela zabavne, ale bolela me z toho hlava (mozna kvuli LOD). Naposledy se mi neco takoveho stalo, kdyz jsem zkousel pred asi 15 lety znovu hrat Wolfenstein 3D.
    Co me na DNF vylozene irituje je spammovani mezerniku pri otevirani dveri silou (tohle me rozciluje u vsech her). Skoda, ze se tato "vychytavka" uchytila u spousty her *10*. Mohli to vyresit podobne jako ve Witcher 2.
    • Kvůli LOD? Mě hlava nebolela, ovšem LOD je Level of Detail, tj. jednodušší render vzdálených objektů. Myslíš asi FOV - Field of View, neboli zorné pole. Mě se zdá, že má DNF FOV normálně 90, neboli standard. Takový BadCompny2 mělo snad 60 a z toho mi bylo taky blbě a bolela hlava ... po 10min jsem to musel zastavit a pátrat po řešení.
      • Ne, myslim LOD. Nekdy totiz delaji LOD pomoci shaderu tak, ze vzdalene objekty maji nizsi detaily a jsou rozmazavane (pres shader). Prave kvuli tomuto lidem dela spatne, alespon podle clanku na netu...
  • souhlas s recenzí, ale příště prosím méně rozmazávat audiovizuální stránku. Pochopitelně zmínit, nicméně více se soustředit na nedostatky v hratelnosti jako například prvoplánové vnucování prvků moderních FPS (autoheal?).
  • Tak špatná hra to není, bohužel se mi z tohohle enginu dělá špatně (fyzicky) stejně jako ze source, ale těch pár chvil jsem se bavil ještě že jsem to nehrál u sebe ta investice by mně mrzela ale rozhodně ne proto že by to byla špatná hra. btw když je to podle autora tak špatné rak proč to má větší prodávanost než LA noire? mimochodem že bych měl z hranaté grafiky LA noire orgasmus se fakt říct nedá, animace ksichtů ok, co dál?(bavím se o grafice) *2*
    • Špatně na mě působí leda malý FOV, která jsem nepozoroval u Source her (L4D, HL2, CS:S), ale třeba u takového Bad Company 2 (které jsem si musel najít jak přenastavit, protože ano - tak malý FOV působil dezorientačně a byl na blití).
      Pokud jsi myslel FOV, je úvod zavádějící. FOV je otázka nastavení, ne schopností enginu a osobně si myslím, že Source, když vyšel HL2, patřil k elitě a dodnes min. mezi mé nejoblíbenější engine. Na jeho čisté grafické podání nedám dopustit.
      • Ovšem source i unrealy měli "standardní" FOV, co si pamatuju - tj. tuším 90, kdežto BC2 měl snad 60 nebo 75, nevím. Na videu z DNF (nehrál jsem zatím) to vypadá stejně. Takový úhel je přirozený, v čem je problém?
    • Jojo zapátrej na fórech a hledej FOV (field of view). Source hry mají jiný úhel a celkem dost lidí s tím mělo problémy (až sem se divil). Mělo by to jít přenastavit a už se ti nebude dělat špatně.
    • Myslíš ten zmenšený úhel pohledu? Někde jsem o tom četl, ale já jsem v pohodě.
    • zdroj prodejů gamasutra - pro rýpaly
  • a pritom stacilo oblect stareho duka do noveho kabatku .. pretexturovat, premodelovat, pridat soucasne efekty - doba vyvoje ctvrt roku, naklady zlomkove .. a ti co to nehrali by se tak dostali k dukovi v stravitelnejsi forme a ti co to hrali by se udusili nostalgii .. po te dobe by stejne mapy, stejne vtipky a stejny dej nevadil ... takhle je to sh it, na ktery ti co DN3D nehrali nadavaji a ti co ho hrali se z nostalgie chytaji fraze "je to proste duke, oldschool vis .. "
    • Něco na tom pravdy je (kromě toho že DNF je shiitt :-). Už dlouho si chci zahrát předělávku ňáký starý pecky jako je DN3D nebo Half Life
      • sh it z meho pohledu .. ale ja zrejme nejsem cilovka ;)
  • Kr.Pa
    DNF je zapsán v Guinessově knize rekordů *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit