-
Je zajímavé kolik hráčů si tady stěžuje na recenzenta, že tomu dal jenom šestku a přitom to v zahraničí bylo hodnoceno ještě hůře. Na Metacritic je momentálně průměr 5,7 a na Gamerankings dokonce jenom 4,8. IGN tomu dalo 5,5 a to jsou tam obvykle hodně štědří a Gamespot pouze 3,5. Já jsem tu hru zatím nehrál, takže ji nehodnotím, ale o podhodnocení ze strany recenzenta bych si na základě těch dalších recenzí hovořit nedovolil. Je pravda, že hráči tomu dali na Metacritic průměrně 6,4 a na Gamespotu 6,0, ale ani to není žádná sláva. Hráčské hodnocení se pohybuje v rozmezí od 1 do 10, což naznačuje, že hodně záleží na úhlu pohledu a tomu, myslím, šestka docela odpovídá.
-
-
Jo protože 80 procent dnešnich hraču řeší jen grafiku...recenzent na gamespotu je z toho co sem četl hrač amater, kterej je zmatenej z plavani pod vodou a dalších detailu, potřebuje vodit za ručičku a hrat na nejlehči...třeba recenzent na bonuswebu zase hraje s autoaimem na xboxu a hře strhava hodnoceni za dlouhy loadingy...proberte se noobové,...
-
-
No jasně, všichni recenzenti a 90% hráčů jsou noobové a jenom ty a pár vyvolených dokážete opravdu ocenit jakým skvostem Duke Nukem Forever je... No nic, jak jsem říkal, nehrál jsem to, takže tu hru nesoudím, ale z toho co jsem viděl na gameplay videích jsem spíše dostal chuť znovu si zahrát DN3D.
-
-
-
O 100% lepsi ako Bulletstorm (dostal 7 od Vavry). Na rozdiel od neho sa Duke na nic nehra. Niektore pasaze atmosferou dost pripominaju Half life najma hladanie cesty dalej. Ale v jednom ma Mr. Vavra pravdu. Taketo hry sa dnes uz nerobia...
-
Ok tak som to prave dohral. 7.5/10 u mna. Pan Vavra bol este zhovievavy, na gamespot to dostalo 3.5!!!!!! Kevin Van "Tard" to recenzoval. Banda idiotov.
Ak vam nevadi moja slaba anglictina, tu je moja recenzia:
http://www.gamespot.com/pc/action/duke-nukem-forever/player_review.html?id=767616&tag=all-about;review1
Klestil by som ich od kraja ;((( -
-
NTW: recenze na gamespou je neco strasnyho - jak muze nekdo takovej zvratek napsa na seriozní web (ja bych se bal neco akovyho hodit i na blog)
-
-
errr... dufam zes myslel tu jeho nie moju *1* *1*
-
-
tvoji ne ;-)
-
-
-
-
To ses asi pos*al v sini
"ale fakt, že většina her někdy z roku 2002 prostě vypadá po estetické stránce mnohem lépe"
To si hochu asi zapomnel jak v roce 2002 hry vypadaly, dovol mi pripomenout AVP2,Hitman2,Driver,GTA3 atd.
Ale co se da cekat od recenzentu, ktery 3rd person pohledu z vetsi dalky rikaj "izometricka perspektiva" -
-
Nieco na tom ale je, ja nedavno hral OF:red river as hned po tom Call of Duty 1 datadisk! Ked som vypiekol vsetko na max, normalne som ostal zirat... poviem ti ze vypadal lepsie nez OF a mnoho inych. Grafika cista bez prepisknutych HDR, vybuchy a smog na urovni dnesnej doby nekecam.
-
-
Tohle byla pro mě zcela osvěžující hra. Bavil jsem se celou dobu. Jen mě mrzí, že tak krátce. Nejvíc jsem se smál, když Duke zničil turbínu (hehe dzuuuuum), nadával přerostlý chobotnici (octopussy) a když zastřelil prase nahoře naschodech v přehradě (jsem myslel, že to háže opice). A drahý je to jenom proto, protože to stálo spoustu lidí spoustu peněz.
-
Novy duke je dehonestacia legendy
-
Chapu, ze za ty penize, ktere vydavatel za hru chce je potreba ji brat jako plnohodnotnou, srovnatelnou s ostatnimi tituly na trhu a tim padem v recenzi toho mnoho neodpustit. Na druhou stranu autor recenze asi trpi mylnym dojmem, ze na hre delal 14 let jeden tym, ridilo to jedno vedeni a staral se o to jen jeden vydavatel.
Hra se prehazovala jako horky brambor. Nekolikrat se menil engine, kazde vydavatelstvi si nejspis diktovalo jine scenare a melo jinou predstavu o tom, jak by mela hra vypadat, takze sla asi velka spousta prace do kytek. Takhle tezke porodni bolesti neprovazely snad zadnou videohru a autor nam tu place, ze nedostal Crysis 3 s prasaty. Vazeny pane Vavra, proberte se, prosim! Ty Vase narky typu "po ctrnacti letech vyvoje bych cekal perfekcionisticky do konce dotazenou megabombu" jsou prinejmensim... vedle ;)
Perfekcionisticky vypiplana by mela byt treti epizoda HL2 - nebo spis HL3, na kterem dela Valve uz skoro patym rokem (ikdyz asi mnohem dele). To je ale kapku jiny pripad, vidite ten rozdil? -
-
Vavra se na to zrejme kouka z pohledu hrace ... a ten na hru ceka 14 let (to ze se vyvoj presunul z 3DR, pres "gaucovou" verzi 3DR do Gearboxu (+dalsi sudio na porty) ho nezajima) .. zaplati za nej plnou cenu a tedy ma nejake ocekavani .. a tudiz muze s klidnym svedomim nadavat, ze po 14 letech nedostane ani to co by dobre studio udelalo lip za 2 roky (coz je tusim doba kterou mel vyvoj pod palcem Gearbox). Vymluvy ze na to nemeli 14 let jsou teda nesmyslne, i za 2 roky to mohli udelat od 0 mnohem lip (kor kdyz odpada reseni scenare, charakteru, dabingu, castecne zvuku, vizualniho zpracovani sveta a postav, vymysleni hernich mechanizmu atd .. ) ... z pohledu obycejneho hrace samozrejme :) ...
-
-
Momentálně hraju DN3D.. a DNF nedosahuje kvality ani náhodu.. Ale aspon že už to vyšlo.. třeba se někdy v budoucnu dočkáme skutečnýho nástupce..
-
-
To sa uz nedockas, nikdy uz hry nebudu take *9* A samozrejme ze Duke3D je ovela lepsi, ale az zacnes zrovnavat DNF s modernimy hrami co dostavaju 8+ tak zistis ze o moc horsi neni.
-
-
a pritom stacilo oblect stareho duka do noveho kabatku .. pretexturovat, premodelovat, pridat soucasne efekty - doba vyvoje ctvrt roku, naklady zlomkove .. a ti co to nehrali by se tak dostali k dukovi v stravitelnejsi forme a ti co to hrali by se udusili nostalgii .. po te dobe by stejne mapy, stejne vtipky a stejny dej nevadil ... takhle je to sh it, na ktery ti co DN3D nehrali nadavaji a ti co ho hrali se z nostalgie chytaji fraze "je to proste duke, oldschool vis .. "
-
-
Něco na tom pravdy je (kromě toho že DNF je shiitt :-). Už dlouho si chci zahrát předělávku ňáký starý pecky jako je DN3D nebo Half Life
-
-
sh it z meho pohledu .. ale ja zrejme nejsem cilovka ;)
-
-
-
Brekeke