-
Jste banda priteplenejch metrosexualu,bezte si hrat svoje COD a neserte se do legendy vy spermohlti...Duke Nukem je kult a tak to navzdy zustane.Z patka na sobotu to byla probdela noc jak za starych casu...Za doprovodu Unleashed ty byl jeden orgasmus za druhym...Hail to the king baby
-
-
nevím jak vypadají hráči COD, ale když se podívám na Duka, tak vidím... ehm, přiteplenýho metrosexuála, kterýmu se začne motat hlava po jednom pivu a dojde mu dech po pár metrech běhu *1*
-
no ty si stejnej deb*l jako DUKE. v hlave ho**a.
-
-
Schovej se nekam pod kaminek smrade..prichazi kral_!!!!!
-
-
Ty si deb*l a duke je nudna hra ktera bez reklamni kampane by neprodala ani 1000kusu.
-
-
To je pripad i toho slavneho COD,nebyt reklamy a jmena tak to neproda ani 1/100 z toho co se toho prodava
-
Tvuj nazor na me je naprosto irelevantni ty nulo,tento clanek je o Dukovi.To ze nejakej cucak me ma za debila me opravdu nesere *7*
-
-
muheeheeeeee
-
-
-
-
Reakce na Vavruv text jsou pro me nepochopitelne...6/10 neni preci nehorazny shit, ale v podstate lepsi prumer. Devalvace osmickových hodnoceni udelala z herni sestky hru napadenou leprou, ale tak tomu preci neni. Sestka je porad hra, u niz se lze kralovsky bavit, ac u ni najdete mraky chyb. A novy DN takovy je.
-
-
To ano ale četl sis recenzi? Dan tam Duka totálně roztrhal a kdybych neviděl číselné hodnocení, tipoval bych, že tomu dal 3/10. Ale výsledek je 6/10 přičemž slovní hodnocení tomu neodpovídá.
-
Přesně tak.
-
-
yes yes a jeste jednou yes. Autor recenze karma az na pudu, nejlepsi recenze co jsem tu cetl za 10 let. presne znamka odpovida 6/10. Duke3d jsem mel rad, ale tohle je *****. Sh*t happens.
-
-
no tak to je asi prvni recenze co jsi tu cetl
-
-
kdepak, prvni co odpovida realite.
-
-
-
Tak tohle nedává žádnej smysl: Recenzent řekne, že je všechno špatně. Že jediný dobrý věci na hře jsou, že je tam Duke, že je stará, a že jsou tam věci který jsou vykradený z původní hry a nakonec se zamyslí a řekne si: protože jsem dal Bringu 5 tak tomuhle dam 6. WTF? Rád bych přípoměl, že bodování je 1-10, ne 5-10.
-
Je to oldschool, je to retro, vrací mě to do let, kdy jsem hrál prvního Duka a díky tomu tu hru zbožňuju. Nezapadá do mezi dnešní hry, ale to bych ani nechtěl, tohle je Duke, jak si ho pamatuju, bez žádných změn, které by ho zbytečně zprznili. A už se konečně vykašlete na tu grafiku, jinak si skoro žádnou hru neužijete, jde přece hlavně o ten pocit ze hry, ne o počítání low-res textur.
-
-
Nezměnila se postava Duka, hra a herní principy ano. Kdo tvrdí opak, ať si jde dát repete DN3D. Důvody jsem tu už jmenoval snad 3x. Grafika je ten nejmenší problém, kterým Duke Nukem Forever trpí. A nesvádějte vše na změnu doby, případně někteří na CoD, po kterým mimochodem hra podědila bloody screen, autoheal, zadýchání po pár metrech běhu a já nevím co ještě. Nelžete si sami sobě...
-
-
DNF je zapsán v Guinessově knize rekordů *3*
-
Kravina jako homefront dostane 7/10 zatím co duke kterej je všem lepší (I V GRAFICE) dostane 6/10? Whaat
-
-
a to jeste se nepocitam ze homefront ma poradni multak
-
Recenze je subjektivní názor recenzenta. Nesmíš koukat na číslo hodnocení, ale přečíst si článek. A také musíš znát vkus recenzenta a porovnat ho s tím svým. Ale souhlasím s tebou, že mnoho dnšních her je nadhodnocených.
-
-
Rek bych, ze zrovna Homefront ma hezci grafiku a taky to je uplne o necem jinym - je to vazna hra. Neporovnavej brambory s jabkama...
-
-
vážná hra :-D
-
-
-
-
Dobrá recenze od Dana, ale tu pětku bych se vůbec nebál dát. Je to prostě průměrná střílečka pro fandy Duka. Nadhodnocení je ale dnes u her běžné...
-
no je pravda ze graficky je to zastarale ale hodne se u ty hry bavim a ani mi to nevadi :) ani nevim kdy me bavilo nejaky fps jako tohle uz dlouho ne !! a za me klidne i tehc 8/10 *5*
-
-
Odpočívej v pokoji původní djůku :)
Tohle dyby vyšlo 5-7 let zpět, z mého pohledu by se dalo překousnout. V současnosti ale.................FAIL. -
-
sakra nebyla reakce sry :)
-
-
-
Duke je proste postava která mladší generaci neosloví ale starším hráčum připomene jak bejvali kdysi střílečky zatracene dobré. Je jen na škodu že si mladší generace neuvědomuje že kdyby nebylo Duka nebo Dooma právě teď by ste doma nepařili ti "pecky" co tak ovládají dnešní trh s hrama. Osobne proti novým FPS nic nemám jen my nejsou po chuti proto je hraju jen jednou a pak prodám.
-
-
prej prodám :DDD tak nazýváte nelegální stažení a následnou odinstalaci?
-
-
prosím te o čem tady proboha kecáš? myslíš že si snad potřebuji stahovat hry z internetu ilegálne? naco by mi bylo pak PS3? Ja sem si zatím všechny hry koupil a až si na nejakou hru vyďeláš pak se mužem hádat.
-
-