Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja bych byt tebou zkusil isohunt.com .... myslim ze duke uz je abdonware takze by stim nemel byt problem
  • ja moc FPS nehram, som RPG hrac, ale take starsie a dobre su jednocnacne HL2 a.. FEAR:P. popripade prvy Far Cry
  • nechcem sa pytat uplne dementne, aj sa hanbim ze sa to idem opytat, ale mas nejaky zaruceny link? bo ja som nedavno stiahol tri verzie toho HRP ale ani jedna mi nesla dobre. V jednom bol dosrany text, v druhom zvuk v tretom neviem co
  • jestli myslis to video tak je to JW player tam si muzes nastavit parametry jaky chces... ale myslim ze tam trosku sharpenu je :)
  • Vsem vrele doporucju stareho duka s HRP (high resolution pack), clovek si z chuti odehraje celeho duka znovu http://www.youtube.com/watch?v=yIELlabpKrk
  • budeme sa musiet dohodnut a spolu s lukasom si to pozriet este raz
  • Lukas rikal "po levne plasticke operaci", nebo tak neco (=> vylepseni textur, atp.)
    Z roku 2005 bych doporucil HL2 + potom epizody. To teda urcite znas, ale ja si tim ted po zapujceni Dukea nadherne zpravuju chut...
    (Teda i ten Duke me nakonec tak nejak bavil, ale kdyz si predstavim ze bych za nej dal litr, nebo si dokonce chtel predstavovat tvurce, jak vymyslej ty "uzasny fory", tak se mi dela zle : D)
  • Nadhled? Spíše recenzi začínají být pořádně přísní a je to jen dobře. Hry se dnes nabízejí za velké peníze, mnohdy hru koupit a za 4 hodiny nemáte co hrát, jindy koupíte třeba tuto hru o které jsem už pár slov řekl. Jen tak dál, jsem rád, že recenzenti a nejen u nás začínají být přísní, protože za poslední roky dobré hry najdete na prstech jedné ruky, většinou hra bez nápadu, několikrát okopírovaná od konkurence, krátká, smrdí bugetovkou a prodávají se za plně ceny. Co na tom, že je to kolem 899,- plus/mínus. Peníze to jsou a na ulici je nenajdete. Kdyby se Duke prodával za 299,- nebo 399,- tak se k němu přistupovalo úplně jinak
  • Jazz
    Smím se zeptat, jak to renderujete, že to je tak plynulý a ostrý ?
  • sežen si lepší crack a nebo počkej na patch
  • muze mi nekdo nejakou hru s roku 2003 a se stejnou grafikou doporučit? Dřív byli hry zábavnější a když mají stejný design proč ne.
  • miker17
    z posledních minut filmu
  • prudislav
    souhlasím - jinak hra je záměrně parodie sama na sebe a na ameriku
    BTW: a někerý ty bugy s postavama co byli vidět ve videorecenzi jsem tam fak neměl
  • Jo ono byly natočený dva konce dobrej a špatnej, v tom špatnym dal ten mág vypít Ashovy nějakej lektvar po kterým usne na dlouhou dobu a přitom nezestárne (aby se dostal do dnešní doby), pak se probudí vyhrabe se z té jeskyně a už se raduje, že je ve správné době, ale najednou příjde ke srázu a vidí zničenej zbořenej svět a končí tou hláškou Nééé Spal jsem moc dlouho. A v tom dobrým konci je právě ten obchoďák, kde je jako prodavač a objeví se tam ta démonka a on jí uzemní brokárnou.
  • Hru jsem dohrál. Překvapilo mě jak je to krátké... Každopádně já byl spokojen. Dostal jsem to co jsem očekával, nic víc nic míň. Grafika mi nepřišla zas tak nějak ukrutně špatná. A ta voda jak psal Vávra... Škoda mluvit, jasné bioshock to není, ale je naprosto v pohodě. Nevím no recenzentům schází krapet nadhled:)

Ale na druhou stranu bylo to krátké, vtipnosti tam nebylo zas tolik, mohlo tam být mnohem víc vtipů a narážek. Dvě zbraně nejsou problém, všude se povětšinou válí všechny, protože jich stejně moc není. A i kdyby je Duke nosil všechny nosil u sebe, stejně máte náboje jen na ty, které konkrétně používají nepřátelé (ale ano jsou tam zásobovací bedny). V tom případě není problém jednu odhodit. Třeba se tak chtěli vyhnout balancu hry. Aby to někdo neproběhnul s devastatorem.
  • Ash měl i lepší hlášky, třeba "Good, bad, I'm the guy with the gun"
  • BoB.2
    Asi budu muset zašatrat ve sv_m videoarchivu nebo mrknout na youtube *5*
  • prudislav
    Ne že by jsem chtěl nějak moc obhajovat DNF ale tahle recenze mi moc nesedla.
  • ucho
    tak teď se mi zhroutil celý vesmír, to by znamenalo, že jsem viděl tu "horší" :)
  • BoB.2
    Matně se pamatuju na nějakej apokaliptickej konec něco že se vratí a svět je zničenej nebo tak něco ale obchoďak žadnej.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit