Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ten nasraty smajl tam na konci nema byt *1*
  • skoro kazdy tu pisete ze grafika ujde ale pri najnovsich hrach ktore maju 100x lepsiu grafiku tak vseci placete ako slabo to vyzera
    - na Duka som bol zvedavy ale po zahrati (som v polovici hry) som sklamany, mi to skor pripada ako keby to robil niekto vo Flashku a zadarmo to hodil na net
    - nie som zatazeny na najnovsiu grafiku ale toto je fakt hroza *9* vsetko je hrozne plasticke, umele a o level design - to radsej n ejdem ani rozoberat *1*

tych par hlasok pobavi ale to je tak vsetko

povodneho DUKE som nehral, vtedy som este komp nemal, zacinal som so Serious Sam *2*, Medal of Honor, Half life, Unreal Tournament

je mi jasne ze ma vseci zastanci DUKE zminuskujete ale ako NEFANATIK hodnotim tuto "hru" maximalne 4/10, niektore studia ktore robia dobre hry by toto CUDO zvladli asi za vikend :D *10*
  • Duke Nuke Forever a ma jen dve zbrane!? Grafika je jak kdyby to chteli jeste vydat na PS2 a podle recenze to vypada ze level design skoncil vyvoj tak dva roky po tom co vysel puvodni Duke a kdo by nezboznoval prepubescentni humor lamany pres koleno. Dvojitej facepalm a uber epic fail k tomu. Fakt bych necekal ze nekdo dokaze tak moc asrejpovat Duka ale gearbox spolu s neschopnym 3D Realms to dokazali! Gratuluju!

DNF mel asi fakt zustat jen legenda.
  • v recenzích pořád padají slova jeko retro, remake, nostalgie, kterými se bídné kvality DNF omlouvají, ale úplně se zapomíná na to, že DNF nebyl zamýšlen jako nějaká předělávka, ale jako úplně nová hra, která měla ambice být nejlepší střílečkou...a co z toho nakonec vylezlo? čím toho chtěli vývojáři docílit, když ve hře není nic nového? co ty roky dělali? co vymysleli? NIC!
    ono je možná dobře, že to vyšlo až teď, protože někteří recenzenti mají alespoň důvod přihmouřit oči, což by před 10 lety neměli a díky tomu je vlastně DNF lepší než ve skutečnosti je nebo by byl, kdyby vyšel už třeba v roce 2002
  • Tolik bych mu nedal, ale 7/10 určitě. Více bych mu nedal pouze pro některý nevyladěný levely (některý jsou ovšem úžasný), žádný special mise po dohrání základní hry (nevím, třeba boxerský ring s prasaty, prasečí masakr - hordy, apod.) a málo rozvinutý multiplayer. Capture the baby je zajímavá mutace CTF, celý MP je ve starším ale zábavném stylu. Chybí fyzika v MP, chybí cooperace, více map a modů. Chybí také editor, jestli jsem dobře koukal a možnost PC verzi více nastavit z menu (větší FOV např.).

Vyjít v roce 2006 a mít vše doladěné, byla by to pecka. Dneska je to prostě jen lehce nadprůměrná a zábavná hra. Oldschool FPS se spoustou miniher a interakce (tak to má být). BTW grafika vypadá poměrně pěkně, hlavně s ohledem na to, že se jedná o Unreal 2. Scény mají na dnešní dobu málo polygonů a animace jsou někdy trochu strnulé, ovšem práce se světlem a textury jsou v některých místech perfektní.

Přes jeho neduhy o jeho kvalitách svědčí, že jsem ho dohrál jedním dechem. DNF totiž nenudí, ačkoli jsou některé pasáže repetitivní, ale ne příliš dlouho. Ba co více, zkusil jsem to spusit znovu od začátku a než jsem to dokázal vypnout, byl jsem zase skoro v polovině. Prostě pobavit umí. Souhlasím, že s ohledem na nedodělky a zastaralost by se měl prodávat do 500kč.
  • = 1270x720, h264-mpeg4 avc, variabilni bitrate jede jim to od 2000kbps do 6000kbps
  • jo aha tak games.tiscali prave pouziva tu druhou metodu kdy nekvalitni HD video downsamplujou do mensiho okna aby meli tu ostrost a malou narocnost na bitrate..
  • ...měli to poslat na recenzi mně. Já bych se nebál dát dokonce 0 a moc dobře vím proč a za co...
  • Za DN3D. *1* A opravdu si nedělám legraci, je to dobrá hra.
  • Ellendway
    9.5 za co? Za jméno hry nebo za DN3D?
  • h*vno steam ale youtube
  • jeste muzes pouzit takovy triky jako pouzva steam ze mas video ve vetsim rozliseni ale s nizsim bitratem takze kdyz ho downsamplujes do mensiho okna tak to vypada ostre... (aspon teda hrany)
  • Moje řeč, měli to poslat na recenzi mně. Já bych se nebál dát dokonce 9,5. Těm nízkým hodnocením nerozumím, ta jejich bývalá pr agentura má asi pravdu. *3*
  • to ti nereknu ale jestli se ti libi tohle tak H264/x264 @ 6000kbps+ acc 96-128zvuk 960xneco:

http://www.terra-empire.com/jwplayer/dirt3.html

jen musis chvily cekat nez se to naloaduje... webovy hosting nema takovy download aby se to nesekalo (placeny) na to se pouzivaji download severy...
  • duke zadny abandondware neni ale muzes stahnout shareware kde je toho az dost v celym baliku odtud:

http://hrp.duke4.net/download.php

to full sfx v5.0
  • Jazz
    Ne, myslím v jakym kodeku to renderujou a v jakým nastavení
  • no muzu rict ze duke se mi fakt libi a diky tem minihram co v tom jsou me to vcelku nadchlo , grafika mi urcite neprisla spatna , tudiz nesouhlasim s recenzi ja bych tomu dal i vic , kazdopadne souhlasim s tim ze za takovy prachy by to asi prodavat nemeli :)
  • ucho
    gog.com
  • Jo grafika z roku 2003 ? Já byh řek grafika z roku 2006 nebo 2007 neni to zas tak hrozný jak všichni kecáte ! Podle toho co jsme čet dávám 6/10. *4*
  • ja se musim priznat ze HRP nesnasim, sleduji ten projekt uz od prvnich textur a modelu a myslim ze za tech nekolik let to jde spatnym smerem ta grafika ani ten styl assetu nerepresentuje puvodni takze hraju jenom s Eduke32 a kdyz si chci zahrat komedii tak si dam hrp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit