-
Prosimvás, co je ten film na začátku?
-
Žeby Flash Player ? lol
-
DUKE ma serie este aj pri odinstalovani *10* chlapci z 3DRealms nevedia robit ani hry a nevedia spravit ani UNINSTALL *1*
-
super recenze! i těm fanatikům co si na svého Duka nechtějí nechat plivat se myslím zavděčí tím koncem. a přestaňte nadávat na videa a dejte si radši do pucu pc a připojení k netu...videa běhají jak mají a na youtube games.cz asi nahrávat nemůže. respektive může ale pak byste zase nadávali proč už jsou smazaný. PS: DUKE je sr..ka a RED FACTION mu v soubiji akcí tohoto čtvrtletí natrhl prdel! Smiřte se s tím dědulové *2*
-
teraz som si odtial kupoval planescape torment, pred nedavnom som kupoval witchera 2 a ked dohram planescape tak si chcem kupit arcanum. takze hej, nemam 6 dolarov na 14 rocne FPS, len preto ze si to chcem zs nostalgie zahrat:) som RPG hrac, primarne kupujem a hram RPG hry.
-
nebo může počkat na akci 3 dolary. jednou už to bylo, časem bude znovu...
-
samozřejmě, ale vzhledem k těm rokům, slibům.. a když na mě naběhlo první prase.. tak mi trvalo hodně dlouho než jsem poznal co ta hromada bahna vlastně má představovat..
-
To bude asi ono, většinou v něm lidé hledají, co tam není a být nemělo, to je bez pochyb. Za sebe... mám nahráno podle steamu 9,7 hodin (3 hodiny z toho jsem strávil v TittyCity *5*) a mohu říci, že i když se odkloním od všeobecně uznávaného názoru, že to někdo chválí jen proto, že DN3D, tak mě ta hra BAVÍ. Není to špička nejtěžšího kalibru, tou ani být nechtěla... tedy chtěla, ale to by také do toho museli hoši z 3D Realms šlápnout a ne nechat prachy utíkat, ale po tom, co už byl mnohokrát zrušen, nemohl nikdo čekat, že to bude AAA numero uno. Hra pěkně odsejpá, nenudí, nadruhou stranu vás pro změnu do ničeho nenutí. Level design je na pár místech trošku horší, jinde zase super, tak je to ale v každé hře. Grafika... grafika *4*... Když uvážíme, že engine hry má svá lepší léta za sebou (unreal engine 2.5, použití v UT2003 mluví za vše), ale byl do hry plně implementován, nemohl zase nikdo očekávat, že ho bude GearBox narychlo měnit nebo od píky překopávat. Grafika sice není na úrovni hightech her, ale u tého hry to ani tak nevadí, je to parodie sama na sebe. Možnost nosit jen dvě zbraně jsem se zprvu zalekl, ale zjistil jsem, že to není žádný problém... kupodivu na to, že se blížím do finiše mi ani nevadí, že kvůli archievementu mám u sebe pořád pistoli *1*. Samoléčení, jsem se také bál, ale zase neoprávněně. Sice se hra místy mění ze zběsilé rambo akce na hru na kočku a myš, ale je to oběť dnešní době a zhýčkané mládeži, které se nechce hledat lékárničky *2. Celkově vzato... Ani jednou jsem zatím u hry nenudil, nijak mě nenaštvala (jednou mi při hraní pinballu spadl win... nastala modrá smrt, ale to asi nebude hrou), celkem se u ní směji, občas překvapí, občas člověka zamrzí nějaká ta nedotaženost, oči mě z toho nebolí (jak jsem někde četl, jako narážku a "odpudivou" grafiku). Jsem rád, že hra vyšla a stoprocentně si ji minimálně dvakrát sjedu znovu a těším se na multiplayer. Za sebe bych se rozhodoval mezi hodnocením 7.5/8.0, a to píši jako nezávislý pozorovatel, který vyjímečně nelituje svých investovaných peněz *5*.
-
teda recenze nic moc, snad jeste horsi nez na portal 2, kvalita recenzi jde obecne nejak dolu jak video tak textove; ona snad betka z replaye bude delat lepsi recenze nez veterani
-
Nu... koukal jsem na to na kompu v práci, slabá sra.ka P4 3.0 ghz s 1GB RAM a integrovanou 64MB grafárnou. Ostatní videa tu jsou v pohodě, ale videa na tiscali mi tu jsou tak 5 fps *3* a to není dobré jak pro požitek, tak pro mé oči. Nutno poznamenat, že jsem to zkoušel i po úplném na bufferování a... kulový... *4*. Zvláštní je, že třeba na Gametrailers.com mi tu v práci videa jedou v poho i pod HD, jen se to chvilku déle načítá, ale to je pomalým netem tu *7*. Teď raďte mínusáci *3*.
-
Video ako take ide dobre... aly kym sa to nacita tak hroza... ak sa bojite licencii na YouTube tak to trebars davajte na Vimeo alebo Dailymotion... alebo na hocijaky iny servis kde maju rychlejsi server ako vy :/
-
Člověče to fakt nedáš dohromady 6 dolarů? Jestli nemáš kreditku, tak OK, ale warezit hru, která stojí 6 dolarů je fakt zvěrstvo.
-
Podepisuju
-
Slabý PC.
-
Ako môže byť niečo vtipné, zábavné a pritom nudné?
-
Tím to opravdu není, lamko.
-
Musite to nechat nabufferovat, lamky.
-
moc toho tato videorecenzia nepriniesla, ja osobne by som hre dal 8 bodov pretoze bola vtipna, zabavna, a dva body dole lebo je nudna a nudna :)
-
"...posouvá hru do moderní doby stříleček typu Halo." - tak s tímhle rozhodně nesouhlasím, protože ve většině dílů Halo jsou stále lékárny. Dokonce i v Halo: Reach. Brnění se dobíjí samo, ale životy se doplňují lékárnami.
Jinak s recenzí povětšinou souhlasím, pouze mi přijde, že grafika je fajn, ačkoli ji lidé stále kritizují. Ale to bude asi tím, že ji neřeším. -
torrenty som samozrejme skusal, ale ako hovorim vsetky verzie boli nejak doj*bane, preto som chcel overeny link