Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když ti bylo 15, tak si hru určitě taky ukradnul. Snad si aspoň měl příjemně nostalgický pocit z toho, jak si tvůrce zase pěkně doběhnul a s Forever to tedy nebyl úplně promarněný čas.
  • kebyze si kupim tuto hru, tak si za trest PRESTRELIM koleno *1*

zato ze je hra stiahnuta nemoze mat uninstall? asi zerete steroidy ako DUKE a pekne vam to vyzralo mozog
  • přiznám se, zkoušel jsem pirátskou verzi ( pouze ze zvědavosti, nikdy bych si ho nekoupil jelikož za cca 900 jsou lepší hry ) Když vyšel první Duke ( 3D ) bylo mi 15. Hra mě hodně bavila, i když pouze první levely, ty byly propracované, další už slabší. Pokud bych měl hodnotit posledního Duka 3D, tak příšernost, copak grafika, ale je to tak strašně utahaný ten začátek + ovládání mi přišlo dost nedoladěný ( nemohl jsem zaboha nastavit ideální citlivost myši ). Dále v dnešní době kdy už několik let jde barák rozstřílet na kousíčky mě fakt moč?ení do pisoáru neohromí :) né, hra má jistě své místo, ale né za ty peníze. To je jediný její problém. Musim porovnat cenu vs přidanou hodnotu.
  • taky si myslim ze limit 2 zbrani ve vysledku se tam hodi, ale ne kvli tomu ze je to duke to vubec, spis kvuli tomu konceptu hry a level designu... ja bych tam ani takovy arzenal jako v DN3D nedokazal moc dobre vyuzit... takhle hra proste pana na level designu ta grafika by se taknejak obejit se zavrenym jednim okem dala...
  • Asi to chce dvoujadro a vic, nebo grafiku, ktera akceleruje video coz nemam.
  • Jojo dobře jsi mu to dal :)
    Klasika ukradne a začne si stěžovat na kompatibilitu a vůbec všechno :D
  • právě, Duke totiž vůbec hustej nikdy nebyl, celá série je děsně přeceněná, DN3D vyšel v době, kdy akce teprv začínali, bylo jich jak šafránu, tehdá přinášel sice spoustu zábavy a originality, ale technicky byl už tehdy pozadu, hrál sem ho ale ve svý době a dost mě to bavilo, byla to kultovní záležitost, o který se mluvilo, né sice jako o Doomu, ale tady se žádnou nostalgii ve mě vyvolat vůbec nepodařilo, buďte soudný, ta hra je fakt slabá a snaží se to vykompenzovat kravinkama, který sou tady najednou to hlavní, dřív to bylo o dost vyrovnanější.....level design je fakt nemožnej, fakt si řikám, že to bere asi lidi, co moc nehrajou, naposledy fakt asi toho 3D.......hodnocení v recenzích je akorát, na můj vkus možná ještě moc vysoký.....
  • pokud mas originalku nevidim jedinej problem ve steamu odebrat mistní obsah? a pokud hru enmas ve steamu máš ji nelegalne stazenou *3*
  • ja si myslim, ze hra byla sice hrozne stereotypni, ale i presto byla celkem zabavna, dlouho jsem se takhle nezabavil a Duke hlaskama nesetril :) ... interaktivita byla dobra, dalo se delat skoro vse... a s grafikou si myslim ze byla celkem dobra, i kdy mohla bejt lepsi... a ty animace a pohyby taky nebyli nejhorsi...
  • Tak jsem asi v polovine a zatim se teda sakra bavim. proste stara dobra hratelnost. Grafika sice neni spicka, ale koukat se na to da a neurazi, hlasky super, proste parada, sem tam nejaky bug (jednou se mi stalo ze jsem jednu pasaz opakoval 2x a pokazde jsem se objevil na uplne jinem miste, pripadne dvere nesly otevrit) ale to se proste stava. Jinak prijde mi uz trosku prehnane to jak je Duke uplne vsude, jako jasne, patri to k teto hre ale zas..co je moc to je moc..aspon me to tak prijde. Jinak..bavim se paradne a to je to o co ve hrach prece jde.
  • RavenHolm
    Ehmm....

They Live - 1988
    Army of Darkness - 1992

Duke Nukem 3D - 1996

Ty hlášky jsou starší, tudíž je Duke ukradl *5*
  • To je fakt hustý! Duke je tak slavnej, že jeho hlášky se dostaly i do filmů. Cool!!!
  • Dobrá recenze, slovní obraty na 1 ...děkuji
  • no me a hodne lidi tady i ve svete duke bavil :) tim ale nerikam ze nema chyby jen to ze je to zabavna hra kterou sem nemel nurkani po prvnich 10 minutach vypnout a smazat jako treba posledni medal of honor *5*
  • Jeliž ty roky slibů jsou věcí, která patří pod 3D Realms, kteří tu hru nakonec nedodělali, tak to opravdu nemá cenu řešit. Navíc slavný trailer z roku 2001, kteří všude všichni vychvalují byl podvrh. Takže tolik k vývoji Duka. To s tím bahnem a prasetem raději nekomentovat...
  • ...tudiz asi ne autor, kterej by aspon vzdalene spadal do cilovky RFA...
    Ale hru jsem nehral, tak nevim. Jen myslim, ze srovnavat bys to mohl jen v pripade zrecenzovani obou her stejnym clovekem...
  • Taky to recenzoval uplne nekdo jinej.
    Autor, od nehoz jsem tady jinak videl jen ty priserny "prazdne filosofujici" uvahy/rekapitulace "kam ten svet speje..."
  • prudislav
    :-D hlavně že RFA dostalo ještě míň než Duke
  • boze ludia ste tupy az to boli - uz sa tu 100 ludi pytalo na tie filmy, to vam je tolko prebehnut tu diskusiu?
  • http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší