Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MP3 a "avi" není software a v ČR to není "pirátské"
  • Cajk
    zadek nebo psa?
  • v jistém smyslu neukradl, hru jsem nedohrál, hrál cca 20 minut abych vyzkoušel poté koupil nekoupil, poté smazal. Nehodlám si hry kupovat na blind. Třeba první Crysis byl skvělej, mám doma obě originálky. Kdybych tupě koupil i druhý díl, tak bych se spálil. PS: jestli doma nemáš ani mega pirátského software ( mp3, avi, program, hra ) tak tu můžeš kecat, jestli ne, tak buď zticha jinak jsi trapný...
  • to že ty niečo nepoznáš, neznamená, že to nepoznajú iní *3*
  • zlodej co se rozciluje na piratskej rip, mozna bys mel misto kolena premyslet o prostreleni hlavy.
  • a lidi je znaji jenom diky dukoj protoze po tech filmech nestekne ani pes :)))
  • aha takze dneska se uz neda vymlouvat ze se hra neda sehnat tak se pirati kvuli "nedostatecnemu" demu, njn nejak si to clovek zduvodnit mudi :)))
  • nevymlouvej se ze tenkrat se nedalo, dneska se da a stejne si ji ukradl. vic netreba rikat.
  • Je to nuda, nuda, nuda... Myslím tím střílecí pasáže, prostě obyč. tuctová střílečka bez nápadu... Začátek byl trochu slibný, ale jinak je to jenom o tom, že člověk běhá a těší se až bude mít tu střílecí pasáž za sebou...
  • Koukám, že je modní Duka v recenzích kritizovat, ale nedejte na to, je to dobrá pařbička :D

Po dlouhé době 3D akce, kde jsem se fakt bavil
  • Ale ... Ale ... Duke Nukem 3D NEBYLA hra sterilních koridorů, to je důvod, proč to furt hraju, Duke má spoustu levelů neuvěřitelně otevřených a každá nastálá situace má plnou zadnici řešení vycházejících z kombinace prostředí, zbraní a předmětů, proto to byla zábava!
  • No on pan Grygar totiž chápe jen ten inteligentí humor z Portalu. DNF je na stejné urovni jako Bulletstorm. Ze začatku jsem na DNF také nadaval. Je to především takova parodie na HL2 kdyby vyšel v jeho dobách byl by chválen. Ale v dnešní době si rozhodně vice jak 6 nezaslouží.
  • Musíš poslouchat tady ty zmanipulované fanoušky DUKA. Protože potom bys věděl, že DUKE dokáže všechno. Dokonce udělat z Chucka Norrise výkladní skříň na svoje trofeje
  • prudislav
    jj v jedničce to šlo a myslím že i v Mercenaries 2
  • nezapomenout na Crysis :)
  • By mě zajímalo kolik originálek jsi koupil ty v té době ? já cca 3, jelikož se moc neprodávaly a byly nechutně drahé. Forever jsem hrál 20minut a smazal. Kdybych koupil, tak by tvůrce doběhl mě, jelikož něco tak strašnýho za 900kč jsem už dlouho neviděl. Když srovnám Starcaft2 za který jsme dával 1200Kč a tohle za 900Kč, tak kroutim hlavou...
  • prudislav
    už několik let jde barák rozstřílet na kousíčky - no zas tak moc takovejch her není - série Red Faction, Poslední battlefieldy, breach a nic dalšího mě zrovna teď nenapadá
  • A ty si zasa z tych svatych, co nikdy nemal v PC ani len 1 bit nelegalneho sw ze?

Ja si tiez hru najprv stiahnem, zahram a ak sa mi paci tak ju kupim. Dnesne dema su nic moc a ak aj nejake su tak je to skor vynimka.
  • Tak ho ještě vykoupej, určitě mu to občas prospěje. *3*
  • ten vas DEBILNY player co tu mate to je nieco hrozne kym si pozriem 5 minutove video mozem sa ist vysrat a vyvencit psa a aj tak to nebude komplet nastreamovane

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší