-
Ale co blbnete, ved som seriozne napisal co je vlastne vtej videorecenzii..... a kto ma trochu zdravy rozum mi da za pravdu, lebo ukazat jeden chapter s 23 chapterov co ma hra je cisty s*it. a dalsia vec je ze ste vsetci akoze PRO hraci presraty hrami co maju graficke orgie a absolutne ziadny zmisel...... proste demencia rastie dalej, uz vidim ako moje deti si budu honit pero na nejakom crysis 7 co bude mat 100% realnu zivu grafiku alebo neviem co este nevymyslia a hra bude mat taky pribeh ako super mario......
-
Přetrhni veškeré pouto k Dukovi a co uvidíš? Průměrnou lineární střílečku, s občas vtipnou, nebo trapnou hláškou, s průměrnou grafikou a animací, nic moc scénářem, a s průměrnýma zvukama. A k tomu se to prodává za cca 1000 Kč. Prostě průměrná hra tedy 5/10. Protože ale celá hra, prostě má své kouzlo a vyvolává nostalgii za to má bodík navrch. Myslím, že kdyby se hra prodávala za 300 Kč, hodnocení by bylo i o bod výš.
-
Pan Grygar nejspíš prochází nějakým těžším životním obdobím.
-
Vrať se ke kostkám..
-
Ja lituju tebe.
-
Lidi co minou Dukena delaj velkou chybu. Tu hru by minout nikdo nemel, protoze uz dlouho jsem se u FPS takhle skvele nebavil. Ta hra je vazne promakana. Pokud vahate tak do nej jdete, litovat nebudete. Je to jako pest do oka mezi tim mainstreamem co dnes vychazí. Grafika neni spatna, hratelnost je skvela, variabilita misí a prostredi neuveritelna. Hra snad neobsahuje zadny hluchy nudny misto a Duke furt na neco hlásí. A kolikrat se pristihnete, ze se uprimne smejete. Hra obsahuje celkem slusny mnozstvi miniher a ruznyho odreagaovaní jako hledani ego veci apod... V kolika hrach si sednete na kopírku a nechate si oskenovat prd*l nebo si ho nechate vykourit skrz prepazku na zachodech (ala bloodhoud gang :D) atd, atd (tehle veci je tam vazne mooooc)...
Netusim proc tu hru vsichni topi. Ja rikam uprimne a s nadhledem nekolik dni po dohrani, ze ta hra je proste skvela, a obsahuje spoutu bonusu. Takze Já sem dostal vic než sem kdy vůbec čekal. Po dohrání se otevre i slozka extra kde mimo jine jsou i vsechny trailery co kdy vysli a za sebe rikam, ze po shlednuti traileru sem vazne rad ze hra vypada tak jak vypada a zachovala si vse ze staryho duka, protoze to v tech trailerech, jako třeba monstra jsou fakt hnusny a působí pekne trapne.
Ja se bavil od zacatkuz do konce a bavim se i ted pri dalsim hrani.
Konecne poradny FPSko ktery se nesnazi bejt CoD copíraka. Nobsahuje žádny trapny sceny ala KZ3 a i presto, ze se nesnazi tvarit nejak vazne, tak pusobí mnohem vaznej a mín a stupidnejs nez právě zmíněnej KZ3. Nejhorší jsou hrači co furt tvrdí jak grafika neni dulezita, ze je hlevní hratelnost blablabla, a pak takhle skvelou a nápaditou hru potopí, právě jen kvuli tomu, ze nevypada nejlépe. (jedina lokace a tou je venkovni vegas cca 15min hrani mi prisla slaba, jinak sem byl absolutne spokojenej bez zadnejch rusivej nebo hnusnejch textur. Hrano na samsungu na herní režim... krásně ostrý )
Pokud máte rádi variabilní a zábavnej a neustále překvapující gameplay plnejch vedlejsích blbovinek je tahle hra právě pro vás. Pokud už vas unavujou stále ty samé hry, je tahle hra právě pro vás. Pokuď nejste teplý, je tahle hra právě pro vás. Pokud nejste pussy.... :D
Jinak, aby jste si nemysleli, tak nejsem žádenej Duke fanatik, a Duke 3D sem stěží přelouskal a dohrál jen jednou... Ale tohle je fakt parádní. Jo a už dlouho sem ve hre nevidel tolik odkazu na jiny hry, nebo filmy tipu ''tady leží jeden mrtvej vesmírnej marinak'' (je tam mrtvej isaac z DS) apod... samej easter egg.
8,2/10
Neocakaval jsem nic a dostal jsem nakopáno do prd*le.
Nedejte na recenze topíci hru jen kvuli zastaralemu enginu, hrajte a kralovsky se bavte. -
http://www.csfd.cz/film/1328-jsou-mezi-nami/
-
Nevíte někdo, jak se jmenuje ten film ukázaný hned na začátku recenze?
-
no jo no ono když ze hry ukážu jenom tu špatnou část (a na tu dobrou se zapomene vždyť tam přeci ani nebyla a kdo jí tam vidí tak je pirát nebo troll nebo dítě nebo kdovíco) a ještě se nepochopí na čem je hra založená tak se hra odsřelí jednoduše ale zase na druhou stranu jde ukázat jen to dobrý a hodnocení je přemrštěný ;-) - chtělo by to kompromis (Danovo recenze byla fajn jen tam bylo podle me moc okecávání o zastaralosti a že tam neni inovace) a Duke je zalozen prave na ty parodii ameriky a sama sebe tak je mi blby mu to vycitat
-
Každý někdy někoho zklame - to se stává. Ty jsi asi zase zklamal rodiče.
-
R.I.P. retro-marketingu ))) je mi luto kazdeho kto tuto hru kupil )))
-
A ten rozdil rozlisujes ty, co? : D
Zrovna tahle TG parta je urcite hrozne plna nenavisti. Urcite hrozne potrebujou ventilovat se na nebohy hre.
Podle sebe soudim tebe?
Boze, tady to jsou zas pripady *7*
Pojdte do me - zdrham. -
No jak te tak ctu, tak jsi uz teda ty "roky" na spatny adrese : P
Tak holt zamavej na rozloucenou, jestli to je tak zly.
Jestli tohle je amaterska recenze, tak teda... wooow...)
Pa -
Tak nejenže je každý titul založen na jiných základech, to znamená, že jsou tam některé prvky podstatné více než jiné, které jsou podstatnější zase u jiných žánrů. Já osobně jsem většinu z nově recenzovaných(jediného Duka jsem asi hodinku zkoušel u kamaráda) nehrál, ale recenze by dle mě měla vyjadřovat recenzentův dojem ze hry(čili co se mu líbí, nelíbí, nedostatky...). Kdyby se u recenzí měl říkat názor většiny, tak by to vlastně recenze nebyly. A u diskuze, no tam bych některé názory ani neřešil, protože tam kolikrát píšou lidi, co hru nehráli, trolové, piráti a jiné individua.
-
nechci nic řikat, ale psaná recenze dostala oproti jiným serverům docela vysoké hodnocení a videorecenze je +/- stejně hodnocená jako na ostatních serverech...
-
jako třeba s hodnocením RFA souhlasím ale recenze je úplně strašná a podobně je to u alice 2 :-)
Fakt je zajímavý že co se u jedněch her s klidem přechází , za to u jiný se na to nadává. Mě osobně jako čtenáři mi to přijde krapet podezdřelý -
Nemám důvod nenávidět. To jen tady někteří hledají na Dukovi to co v něm není. *3* To víš, subjektivní hodnocení většinou dopadne tak, že jsou nespokojení kritici i fanoušci.
-
Pročpak, to že teď vycházejí slabší kousky způsobuje nenávist?
-
on je rozdíl zdůvodněná špatná známka a pak špatná známka z ennávisti
-
mě spíš přijde že poslední dobou jsou tu recenze zaslepeně nenávistný
EDIT: jako neříkam že je Duke nějak užasná super hra ale tahle videorecenze je silně zaujatá proti a neobjektivní a jsou tam záměrně vyhledaný a ukázaný bugy který jsme tam já osobně vůbec neměl (spíš by mě zajímalo jak to udělal že mu tam některý ty psotavy takhle blbly)