Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty voje vypatlany cobolsky kecy si nech na slovenskej web. Nikdo tu o ne nestoji, neda se to cist.
  • Na jednom zahraničním webu jsem četl, že hra v dnešní době neohromí moc grafikou, s čímž souhlasím. Podle mě není Duke Nukem o skvělé grafice, ale o hláškách a prostředí (a interaktivitě s ním), kde se děj odehrává. Proto dávám 8-9/10. *4*
  • Kouďák si totiž evidentně při hře, kde musí používat mozek, neví rady.... Osobně ho typuju na právě zmiňované CoD a podobné lineární věci kde tě vedou tvůrci za ručičku od začátku hry až do konce v 1 koridoru. A nejspíš mu je podle toho blábolu co napsal tak 13 let maximálně. Je jasný že se mu to líbit nemusí, ale to nejspíš protože by musel myslet a použít mozkovnu *5* *5*
  • jj ty si hru (ať už je to jakákoliv) raděj ukradneš, než abys je koupil, že ...
  • já reagoval na toho kouďáka ...
  • Dobra pointa s temi referencemi na ostatni hry: Halo, AvP, WoW, Gears of War, Half-life, Donkey Kong, Deadspace...
    Nektere reference byly sice slabsi, ale bylo to pozitivni zpestreni *4*
  • Ruku na srdce, tohle neni hra, ktera by mela ziskavat hodnoceni 9/10, i kdyz jsem se bavil, tak jsem cekal mnohem vic...
  • "Přišel vám nakopat zadky"

To nemůžete napsat: "Přišel vám nakopat prdele"???

Buď tam napište tohle, nebo radši nic - z těch teploušskejch nadpisu je mi na blití...
  • jo je to paradni hra takovych jao je tahle dneska uz nejsou
  • to bola len ironicka poznamka ktomu ze vraj duke kopiruje COD
  • Líp bych to nenapsal ! SOUHLAS
  • beny sa vola moj čokl - tiez mu staci ku stastiu lopticka a olizovat si rit)
  • Hru jsem dohrál a doporučuji ji těm, kteří chtějí nějaký netradiční herní zážitek. Já bych dal 8/10 za to, že to dělali tak dlouho :)
  • tak pokud sis ji kupoval online z shopu, tak ji můžeš do 14ti dnů vrátit a nechat si zpět poslat prachy a ničeho litovat nemusíš že ... a pokud jsi ji kupoval v kamenném obchodě, tak máš myslím 3 dny (což by ti mělo bohatě stačit na to, aby sis ji zahrál) ;) ...
  • 1. nelutuj
    2. smiesne je uz len to ze mas taky slaby zmisel pre humor
    3. na DVD s dukem mam napisane COD 5, fakt tak mi prislo od xzone......
    4. Hey, you know who is gay ? you....... adfs pozri si ak si nevidel co sa stalo chlapcovi
    5. nahodou ja som si pozriel svetove recenzie na ktore sa tu kazdy odhlasuje a nasiel som aj 8/10 9/10
  • 1. šel jsem do ní a lituju
    2. ani jednou jsem se nezasmál
    3. když se nesnaží bejt kopírka CoD, tak proč CoD kopíruje?
    5. gemplej není variabilní a už vůbec není zábavnej
    6. světová recenzentská obec má pravdu, je to brak
    4. Duke je všech teploušů král
  • Erien
    Hlavně já mám velké grafické orgie, když hraju Minecraft. :D
  • prudislav
    nevím no já DNF dohrál, bavil mě a na tyhle bugy jsem vůbec nenarazil (jinak k silně protidukovsky zaujatá je řeba recenze na destrucoidu) - jen mě zatím mrzí že MP ještě neběží skvěle ale to asi patch brzo opraví - a co jsem pročítal fóra gearboxu ak je v plánu DLC s 15ti misema co ještě neměl Tryptich dokončený a možná i nějakej mód na SP odsraňující limi na 2 zbraně
  • janchor
    A promítá to do videorecenzí na herním webu. Makes sense! (ale zklamu, mám se docela fajn)

ad prudislav & "jak to udělal že mu tam některý ty postavy takhle blbly"

Jak? Hrál tu hru. Žádný záměrný hledání bugů a programová nenávist se nekonala, to spíš naopak (viz zmínky o závanu nostalgie).
  • Moje slova :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit