-
jde
-
Vubec nevíš .... Baffletield 3 je da best ... *1*
-
Chtěl bych přijít s takovým návrhem, hry v kategorii indie hodnoťte ,číselně hvězdama prostě jinak třeba 1* hrůza - 5* super. Indie je prostě indie, a když pak vidím jak se dává takovým krávovinkám 8 (Bastion třeba taky) tak kroutím hlavou. Hry stojí na principu a prezentaci často podobné freewarovkám či online blbůstkám, a jsou prostě nesrovnatelné s "áčkovou" produkcí. Však tohle dostalo ocenění jako třeba Crysis 2!! A to prostě nejde.
-
ironie osudu. dnes jsem na Steamu tuhle hru vyhrál... tak co teď s tím...
dát tomu druhou šanci nebo někomu darovat? -
LOL ses trapnej nejlepsi je CoD !!!!!!!!!1
-
To se mě líbí .... doměnky .... to je jak když bych řekl že nemám rád červené auta a někdo mě přesvěčoval o tom proč sou červené auta nejlepší ... a na konci by mě řekl že nemůžu porovnávat černé a červené auta protože červené sou prostě lepší.
aneb
HURR DURR my opinion is superior. -
Skus si davat pozor na templar notoriety, cize podplacaj uradnikov a zabijaj svedkov, aby ti to islo dole, a potom by ti na ukryt nemali zautocit.
-
OMG WTF FUUUU, takova blbost, zlatej skyrim!
-
domněnky, nemůžeš porovnávat demo se hrou po 6. patchu
-
a neví nekdo jestli je to donekonečna v tom ac? já to taky nesnašim
-
tower defense v assassinovi je pekna traparna *4*
-
Musim len suhlasit, este tak tri-krat to bolo dobre, ale potom som uz robil vselico, len aby som uz nemusel znova absolvovat Den defense.
-
To jsem opravdu jediný, komu jakýkoliv náznak tower defense prvků ve hře leze uz značně krkem? Když jsem minulý týden hrál Assassins Creed Revelations, vyloženě jsem se musel plácnout do čela.
(Dungeon Defenders jsem nehrál a ani nebudu, takže její kvalitu nemůžu hodnotit) -
Hru jsem koupil na steamu, je fakt super, ale muzete mi poradit DLC, ktere fak vyuziju? Treba nejake DLC na Thanksgiving day mi prijde uplne zbytecne :-). Diky
-
Kr.Pa: já se zde nikoho nesnažím přesvědčit, že je ta hra špatná. pouze říkám, že mně neoslovila a nebaví. nemusíš mě tedy přesvědčovat o opaku, kdy omlouváš věci, které mi na dané hře vadí a které nezmizí.
-
Takže on není Silvestr? *11*
U nás to tak vypadá-už tu lítaj petardy,chlastá se,holt jsme napřed... *1* -
pohyb jde velmi dobre k tomuto typu hry, a system boju ? 2 AA utoky + 2 kouzla neni spatny, build fazi muzes rucne ukoncit, a co ta snaha socializace ? to je co ?
mimo to, mas tam i vice nastaveni, jen ciste veze, pak i nastaveni vln nepratel a klasik
navic hra obsahuje challenges coz je velmi dobre zpestreni -
nelíbí se mi pohyb postavy, je takový neohrabaný, prkenný. na to by asi šlo si zvyknout, ale pak mě neoslovil i pohyb nepřátel a systém bojů s nimi, v demu mi ani příliš nevyhovoaly věci, co můžu stavět proti nim. celkově ten koncept hry mi nevyhovuje (snaha o socializaci, fáze stavění byla příšerně nudná a zdlouhavá). a vlastně mi trochu vadí i ten multiplayer (v tomto směru mi přijde zábavnější sanctum, a když bych šel vyloženě po kooperaci, tak mám oblíbenější hry). co se týče tower defense her, v tomhle mi zábavnější přijde orcs must die a defense grid. neříkám, že ta hra je špatná a nikoho neodrazuji od jejího hraní, jen říkám, že mě jako fandu tower defense her zaujala svým vysokým hodnocením a po vyzkoušení jsem z ní nadšený moc nebyl...
-
a to jest ?
-
multiplayer jsem nehrál, ale myslím, že si ho dovedu představit a to, co mi na hře vadilo, by bylo počítám i tam... takže jestli to někoho baví, fajn, mě to nebavilo ;)