-
balance hry, uprava bugů a pár dobrých vylepšení
-
mám to na steamu,je to supr,akorát co nechápu,stahuje vám to taky pořád nějaký aktualizace? to je snad minimálně obden ...
-
Vlastním na Steam-e, vynikajúca hra na multiplayer, som to hrával až ma oči boleli :D Teraz mám radšej pauzu, ale je to dobré, troška málo levelov, ale viacero obtiažností, takže je čo robiť stále...
-
To už je silvest ? Bouchejte šampanské !
Malé hodnoceni, 9z10 pro mě
K recenzi:
Aprentice má do PVP mana bombu !
Ranged hrdinové můžou mířit !
Hodnotit grafiku ? Animace ? Je to vtipná hra, a docela paroduje různé filmy hry ! Ale brát to jako negativ ??!!
Může mít více hrdinů a během build fáze je střídat, což trochu zlepší single a je to parádní do multiplayeru. -
to protoze jsi nehral multiplayer, to je hlavni cast hry, a v demu multiplayer ted skoro nikdo asi nehraje, navic demo neni aktualizovany, musis proste plnou hru koupit, za 12€ (ted ve winter salu na steamu 6€!) nemas co zkazit
Jinak co se tyce PC, tak bych tomu dal asi 9/10, ale iOS je zas dost pekne odflakla. Mam nejnovejsi ipod touch (4G s A4 procesorem), ale stejne se to tam strasne seka na vsechny mozny detaily -
tower defense hry miluju, ale demoverze mě skoro vůbec nebavila (hráno asi hodinu).