-
Fakt smutné, co provedli mé oblíbené hře. Já ale obecně tenhle typ "čekacích" her fakt nesnáším. Za hlavní přednost mobilních her považuji, že je můžu hrát kdekoliv, kdykoliv a v neposlední řadě i jak chci dlouho. Třeba 5 minut v MHD nebo 20 minut před spaním a to u podobných her prostě nejde. "U snídaně jsi už párkrát ťuknul do mobilu, tak teď čekej 4 hodiny, nebo ZAPLAŤ!" - to je vážně svinstvo. Ta hra by byla v mých očích stejně blbá, i kdyby neprznila moji oblíbenou značku...
Nicméně se dá očekávat, že vzápětí bude ke stažení nějaká hacknutá verze s neomezeným počtem gemů, Takže naházejte Hornyho do žita. Pokud tedy dokážete odhlédnout od toho modernějšího (a hnusnějšího) grafického zpracování... -
-
Doporučuji to osobně řešit třeba Raymanem. *1* Vždy tím v metru, tramvaji přivábím nějakého parchantíka, který mi nakukuje přes rameno a mamina ho musí vždy odtáhnout, když je čas vystoupit.
-
-
Rayman je boží!!! *14* Takhle by podle mě měla vypadat ideální mobilní hra. Můžete to v pohodě zapnout na 3 minuty, ale zároveň se u toho dá vytuhnout i na dost dlouho. Fiesta Run navíc už není vůbec zatížená mikrotransekcemi. Prostě zaplatíte nějakých asi 80 Kč a hrajete kdy, kde a jak dlouho chcete...
-
-
-
podle me je strasna ztarata casu psat recenze na hry ktere maji 1-3 body coz znamena pro recenzenta v podstate nehratelny odpad. kor kdyz je to na mobil. bych u techhle titulu nechal vylozene "novinku" popsal + a - hodil tam cislo nejake zaverecne slovo a vubec se stim neparal, misto toho muze autor recenzovat neco co zaujme par lidi a zahraji si to. tohle uz mam dlouhou dobu na jazyku, tady na games to tolik nevadi ale treba v casaku level mi recenze na totalni brak kde se to nedoporucuje ani zapinat a je to pres dve stranky strasne stve
-
-
No vzhledem k tomu, ze aby recenzent zjistil za co hra stoji ji ten cas venovat musi a odehrat urcitou dobu. Tak napsat pak recenzi uz zrejme tolik casu nestoji.
Nehlede, ze pokud by pak nebyla recenze napsana, tak by se x dalsich lidi ptalo proc neni recenze a nebo by chteli vedet co je na te hre tak blbe.
Takze i recenze 1-3 maji rozhodne smysl. -
Vzhledem k tomu, jak EA u téhle hry cheatuje s hodnocením v e-obchodech, je tahle recenze víc než vítaná.
-
No jenze proto se ta recenze dela, protoze je to totalni brak a slouzi to jako varovani pro vsechny kdo by si to chteli poridit *7*
-
-
jasne chapu vas jak to myslite ale ja netvrdim ze by recenzenti tu hru nemeli hrat a nemeli napsat honoceni jen podle me u hry kde je nevetsi zazitek zmacknout start a jedna se o natolik zmrsene dilo ze je v podstate proti tomu simulator traktoru AAA hra staci napsat odstavec o prisernosti , prilepit cislovku a nejake plus,minus. nerikejte ze musite cist nekolik stran popisu nefungujicich mechanik? opravdu potrebujete vedet vsechno spatne na nehratelne hre a dopodrobna vedet jak moc to nefunguje? pokud jo tak jasny ze vam to tolik nevadi ale ja recenzi ktera ma 1bod nectu na webech ktere znam protoze to znamena = nehratelnost. treba hodne kritizovanej space hulk mel take spatne hodnoceni ale je to hratelna hra jen s nekolika minus ale tech plus tam je dost kdyby se to rozebralo. ovsem pokud ma hra opravdu jedine plus v rychle instalaci tak bych usetril redaktorum cas a koupil jim limonadu :) nerikam ze to tak musi citit vsichni ale ja to tak mam uz delsi dobu a jak rikam kor v casopisech kde je toho mista malo, tady moc o misto nejde
-
-
-
Tahle hra má snad nejvíc nestydatý systém mikrotransakcí co jsem kdy viděl.. Už v tutoriálu vám Reaper řekne že čas se dá zrychlit zaplacením peněz! A 2 minuty po tutoriálu už můžete vesele platit.
Nehledě na to, že pokud hru chcete hodnotit tak vám to nedovolí dát míň než 5 hvězdiček pokud hodnotíte přímo ze hry *1*
No, je to hnus a jsem rád že konečně herní média to taky tak vidí (viz zahraniční recenze..) -
Za sebe musim rici ze mne nevadi dat do hry penize, OVSEM, ta hra mne musi bavit hrat (to je to dulezite slovo HRAT) a do ruznejch takovejch her jsem penize nasypal, ALE musi se jednat o system kdy ja mam moznost se vlastni hrou dostat dal, tedy kdy mi neni predhazovano ze musim zaplatit abych se pohnul z mista a opravdu pokud musim na neco kliknout a ono se to stavi jeden den (a to nejsem v zaveru hry!!!), tak je to opovrzeni hodne. Uprimne musim rict ze toto je akceptovatelne pouze pokud napriklad dostanu po peti dnech kdy jsem kazdy den pripojeny nejakou herni menu. Na FB to takhle funguje treba u War Inc. kde po peti dnech dostanete 50 gemu. Jiste budova se tam stavy treba dva dny, ALE je to uz skoro finalni level, navic si za nasetrene gemy muzu koupit vice stavebnich slotu a stavet treba 5 budov zaraz.
Kdyz uz jsme u DK tak jeho F2P obdoba Dungeon Overlord, nemusite do hry vrazit ani korunu a i tak se budete dobre bavit, porad mate co delat a herni menu k nicemu nepotrebujete, priznam se ze jsem do te hry nasypal asi petistovku, ale to za pul roku hrani a to proto ze se mi hra libila a chtel jsem poslat neco tvurcum.
Takze ... pokud chcete vedet jak mohl fungovat DK jako F2P, tak se podivejte na Dungeon Overlord.
P.S.: A souhlasim s nazorama ze to mohli udelat bez toho a klidne za deset dolaru, urcite by si tim spravili povest -
A neříkal náhodou nedávno někdo z vedení EA, že si chtěji zlepšit reputaci?
Podle toho, co tady čtu to vidím na nejhorší firmu v Americe po třetí v řadě... -
Já proti F2P obecně nic nemám, LoL jede, TF2 jede, Planetside 2 jede.
Ale tohle není F2P. Nemůžeš hrát zdarma. Když so musíš vybrat, mezi placením a půl hodinovým čekáním, po kterém uděláš jednu akci, a zase čekáš, tak to nejde hrát. Tak zkurv€ný systém neměl ani Travian... -
Jinak jestli někdo nehrál 1 díl, anebo si ho chce zahrát znova doporučuji fórum: http://keeperklan.com/
Tam je mnoho informací jak upravit hru, odkaz na jejich skvělé mapy a modifikaci KeeperFX -
-
Dik za odkaz, ja som si nedavno na GOG kupil DK2 a vcelku ma prekvapilo ze tam pripudla priserka Spider Maiden, ktoru som si vobec nepametal.
-
-
J, na to fóru jsou na DK2 taky různé úpravy. Poslední patch, totiž není nejlepší co se AI týče.
-
-
-
Je dobre, ze vysel tenhle odpad. Spousta lidi se diky tomu dostane ke kultovni jednicce a mozna z toho kapne konecne nejake remake, co bude za neco stat treba na kickstarteru.
-
-
I dvojka je dobrá.
Jak píše Jup. war for the overword. Hodně se to změnilo co jsem koukal na videa. Možná by bylo dobré o tom napsat článek, jak se to hraje momentálně. -
to už tam delší dobu je. Jmenuje se to war for the overword. Snad se to povede.
-
-
O War for the Overworld vim, ale to spis vypada jako dvojka, takovej nadseneckej remake s malym rozpoctem. Predstavoval jsem si neco uz vic atmosferictejsiho.
-
-
Nj, ta grafika se mi tam taky nelíbí. U 1 to nebylo tak barevný a srandovní.
-
-
Jednicku jsem strasne zral a jeste vic potom deeper dungeons. Proste ten pocit, nekam se prokopat a nevedet co tam bude, co se zase na tebe vyriti za vlnu looteru a jestli ten napor vubec ukocirujes nebo ne, pecka :D
-
-
Brouci tam skakali, aby videli trolly, dominy a prdici koule bojovat proti gandalfum, robinum hoodum a vilam. Kdyz se to vyvijelo moc jednoznacne, sli pryc :D
-
Sranda jak tam vymakali chování monster, pavouk chodil zmrazovat vězně apod.
Největší zábava byla pozorovat brouka co dělal když se nemohl dostat k boji. Skákal aby viděl, jak se řežou *15*
-
-
-
-
-
-
Vazne nechapem ako moze niekto obhajovať system free2play... Ved to je ako rakovina o ktorej nevies... Citis sa skvele (jupi mozem hrať hru zadarmo) no postupne ti rozoziera vnutro az zomries (hra je nastavená tak aby ta od zaciatku bavila a navykol si si na nu no postupne ti komplikuje možnosť postupu a predklada moznosti malickych platieb ktorými sa ti hra znova vylepsuje a robi hratelnejsia a casom sa tie platby zvysuju a zvysuju a ty navyknuty platis stale viac a viac ako zavislak, az zistis, ze si na hru minul omnoho viac penazi nez keby si si ju kupil jednorazovo za 30 €).... Nehovorím ze vsetky hry zadarmo su take podle, no cim viac ludi im bude zobat z ruky, tym drsnejsia bude free2play politika... A je len otázkou času kedy toto postihne AAA hry a vtedy uz budeme môcť skutočne kiss herny priemysel goodbye...
-
Jen čekám kdy to narvou do stříleček. Level 1 complete? Tak zaplať za Level 2. Nebo si počkej.
-
-
V COD by to mělo úspěch, kdyby se to aplikovalo na autoheal.
Léčil by jsi se pomalu a kdyby jsi chtěl autoheal jako je normálně, musel by jsi zaplatit a pak by jsi ho několik her V MP měl *15*
-