-
Mohli jsme pro vás udělat krásnou hru,ale my jsme řekli ne.
-
-
EA - Fuck Everythng...
-
-
Koukám že EA se opravdu snaží zbavit ocenění "nejhorší firma USA" seč může, k dokonalosti jim chybí snad už jen simulátor topení koťat
-
-
Slyšel jsem, že EA připravuje novou hru na na principu "Zaplať nebo ninja hodí koťátko do žhnoucích kamen".
-
-
Tahle hra má snad nejvíc nestydatý systém mikrotransakcí co jsem kdy viděl.. Už v tutoriálu vám Reaper řekne že čas se dá zrychlit zaplacením peněz! A 2 minuty po tutoriálu už můžete vesele platit.
Nehledě na to, že pokud hru chcete hodnotit tak vám to nedovolí dát míň než 5 hvězdiček pokud hodnotíte přímo ze hry *1*
No, je to hnus a jsem rád že konečně herní média to taky tak vidí (viz zahraniční recenze..) -
Teď jsem dočetl jeden zajímavý článek a musím říct že tohle je skandální *16*
http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-06-dungeon-keeper-androids-rating-system-filters-out-1-4-star-reviews -
-
Článek perfektní, stejně jako komentáře pod ním.
"Never underestimate EA's ability to ruin a franchise. At this they are indeed untouchable masters."
"Nikdy nepodceňujte schopnost EA zničit zaběhnutou značku. V tomto jsou naprosto nedotknutelní mistři." -
To, že jsou EA největší zmrdi v herním průmyslu ale není nic nového. *13* I když je fakt, že tohle je síla, tohle a paytoplay system v SWTORu.
-
-
Na SWTOR mi nesahej :D To nema s P2W nic spolecneho :)
-
-
Nauč se číst, psal Pay2Play
-
-
Dobre, ale srovnavat DK zrovna se SWTOR je dosti nefer, jelikoz tam si muzu hrat jak chci aniz bych utratil treba jenom korunu
-
-
ok
-
-
-
-
ještě se pak někdo díví že za hry od EA neplatím ale beru to přes warez ? tyhlety S**NĚ si zaslouží zkrachovat
-
-
"We're always looking at new ways to gather player feedback so that we can continue to improve our games"
*1* *15* *11* -
To je zasrane svinstvo
-
-
Smutné vidět skvělou starou značku znásilněnou takovým způsobem...
-
-
Naštěstí se chystá War for the Overworld, tam impům pořád ještě stačí dát přes hubu a hned začnou kopat, není potřeba je platit v eurech *4*
Tahle mobilní verze je ukázkou toho, co je ve hrách "zdarma" špatně - cílem už není udělat hru zábavnou, ale naopak co nejvíc nudnou, aby člověk pořád musel čekat a pokud možno sáhnul po té kreditce...
-
-
Noste keeperovi na hrob kvety.
-
-
Dungeon Greeder....
-
-
3 je moc :)
-
Ja bych klidne treba 5 euro zaplatil kdybych dostal kompletni hru a ne tohle, kdy musim čekat tyden na mistnost 3x3, nebo nejlepši situace je potrebuje upgradovat srdce dungeonu jenze na to potrebujete straslive kamenu ze se vam nevejdou do skladu na kameny na rozsireni skaldu na kameny potrebuje spoustu zlata a tolik zlata se vam nevejde do skladu atd.......
-
-
Ak by som dostal dobreho nastupcu alebo prerabku DK , tak kludne aj 15e. Tolko stoja stare FF na tablet/mob ale tie za to aspon stoja. Toto je odpad. Kazdy kto do toho vrazi co by len 5e , by sa mal dat liecit .
-
-
Tak to máme Dungeon Keepera. Jaké další IP tam ještě kravaťáci z EA mají na zkur*ení? Magic Carpet? Crusadera? :D
-
-
Ted sem z toho ale chytil solidni chut si zahrat Crusadera... budiz proklet!
-
-
gut, ale magic carpety sou lepší :)
-
-
To by byla asi poslední kapka. Třeba vymění managery a ještě si to stihnou rozmyslet :D
-
-
A neříkal náhodou nedávno někdo z vedení EA, že si chtěji zlepšit reputaci?
Podle toho, co tady čtu to vidím na nejhorší firmu v Americe po třetí v řadě...