-
..jedna recenze velmi štíhlého hocha s perfektním přízvukem (doporučuji dokoukat) *15*
http://www.youtube.com/watch?v=LtD-P6Baf8E -
-
Jo to je mistr Error 3007 *1*
Ten je dobrej.
-
-
Za sebe musim rici ze mne nevadi dat do hry penize, OVSEM, ta hra mne musi bavit hrat (to je to dulezite slovo HRAT) a do ruznejch takovejch her jsem penize nasypal, ALE musi se jednat o system kdy ja mam moznost se vlastni hrou dostat dal, tedy kdy mi neni predhazovano ze musim zaplatit abych se pohnul z mista a opravdu pokud musim na neco kliknout a ono se to stavi jeden den (a to nejsem v zaveru hry!!!), tak je to opovrzeni hodne. Uprimne musim rict ze toto je akceptovatelne pouze pokud napriklad dostanu po peti dnech kdy jsem kazdy den pripojeny nejakou herni menu. Na FB to takhle funguje treba u War Inc. kde po peti dnech dostanete 50 gemu. Jiste budova se tam stavy treba dva dny, ALE je to uz skoro finalni level, navic si za nasetrene gemy muzu koupit vice stavebnich slotu a stavet treba 5 budov zaraz.
Kdyz uz jsme u DK tak jeho F2P obdoba Dungeon Overlord, nemusite do hry vrazit ani korunu a i tak se budete dobre bavit, porad mate co delat a herni menu k nicemu nepotrebujete, priznam se ze jsem do te hry nasypal asi petistovku, ale to za pul roku hrani a to proto ze se mi hra libila a chtel jsem poslat neco tvurcum.
Takze ... pokud chcete vedet jak mohl fungovat DK jako F2P, tak se podivejte na Dungeon Overlord.
P.S.: A souhlasim s nazorama ze to mohli udelat bez toho a klidne za deset dolaru, urcite by si tim spravili povest -
War for the Overworld FTW!
-
Nenažranost některých korporací nezná mezí a zjevně zcela zatemňuje racionální uvažování. Tohle si Dungeon Keeper, dodnes zcela jedinečná a nezapomenutelná záležitost, opravdu nezasloužil. Nejsmutnější je, že ani neviditelná ruka trhu zjevně neumí uštědřit dostatečnou facku, aby stejné firmy nečinili stejné pokusy o maximalizaci výše dojivosti svých zákazníků znovu a znovu *9* O to více si vážím společností, které i v dnešní nemocné době dělají hry s láskou a pečlivostí a záleží jim zejména na spokojenosti hráčů. Držím nám všem pěsti, aby takových přibývalo a ty ostatní si odnesl Reaper!
-
-
Navíc, proč je to tak debilně malé? Tablety a telefony mají již dnes tolik paměti, že by tam šla klidně dát velká mapa a hrát to snad jako DK 1.
-
-
Je otázka, jestli mobilní "hry", navíc f2p, považovat ještě za hry a jestli tedy má smysl na ně dělat recenze na herním webu. Možná by to mohla redakce zvážit. Na druhou stranu když se o nich píše takto, tak je to jenom dobře.
Ten systém hodnocení (5 hvězdiček) je taky dobrý facepalm. -
-
Musis varovat ostani co si to poridi v domneni ze se jedna o hru :)
-
-
To určitě jo, ale si říkám že recenze je na takový typ "her" škoda.
-
-
Zmysel to ma pretoze to mal byt duchovny nastupca DK, ako to bolo aj prezentovane, a nakoniec sa z toho vyvrbila hnusna P2W zhovadilost.
-
-
Co to udelali s dark mistress? *8*
-
Vazne nechapem ako moze niekto obhajovať system free2play... Ved to je ako rakovina o ktorej nevies... Citis sa skvele (jupi mozem hrať hru zadarmo) no postupne ti rozoziera vnutro az zomries (hra je nastavená tak aby ta od zaciatku bavila a navykol si si na nu no postupne ti komplikuje možnosť postupu a predklada moznosti malickych platieb ktorými sa ti hra znova vylepsuje a robi hratelnejsia a casom sa tie platby zvysuju a zvysuju a ty navyknuty platis stale viac a viac ako zavislak, az zistis, ze si na hru minul omnoho viac penazi nez keby si si ju kupil jednorazovo za 30 €).... Nehovorím ze vsetky hry zadarmo su take podle, no cim viac ludi im bude zobat z ruky, tym drsnejsia bude free2play politika... A je len otázkou času kedy toto postihne AAA hry a vtedy uz budeme môcť skutočne kiss herny priemysel goodbye...
-
Ať autory této verze ztrestá sám rohatý pán pekel. Tohle si Keeper nezasloužil.
-
-
Anebo: http://www.youtube.com/watch?v=Lrcb2tKqkiQ#t=31m44s
To je horší, hlavně pro lidi kteří autora znají *15* -
-
Ano, tento ortel jsem viděl živě, nezbývá než souhasit. V EA je hodně lidí, co se jaksi nechtějí poučit z vlastních chyb :)
-
-
-
Já proti F2P obecně nic nemám, LoL jede, TF2 jede, Planetside 2 jede.
Ale tohle není F2P. Nemůžeš hrát zdarma. Když so musíš vybrat, mezi placením a půl hodinovým čekáním, po kterém uděláš jednu akci, a zase čekáš, tak to nejde hrát. Tak zkurv€ný systém neměl ani Travian... -
Jen čekám kdy to narvou do stříleček. Level 1 complete? Tak zaplať za Level 2. Nebo si počkej.
-
-
V COD by to mělo úspěch, kdyby se to aplikovalo na autoheal.
Léčil by jsi se pomalu a kdyby jsi chtěl autoheal jako je normálně, musel by jsi zaplatit a pak by jsi ho několik her V MP měl *15*
-