-
a nikdo nepochopil smysl mého příspěvku, účelem byla kritika samotné recenze. To že se vám nelíbí samotný systém, je už otázka úplně jiná
-
"zvlášť když všude jinde funguje zcela normálně"
No a to je zjevne ten kyzeny problem.
*4* -
ne opravdu nejsem ten typ člověka, jak jsem již psal na začátku, s originálním DK nemám zkušenost, ale díky tomu odsuzovat tenhle payment systém je blbost, zvlášť když všude jinde funguje zcela normálně
-
Ty jsi určitě ten typ člověka co mimo jiné zbožňuje Google+ že?
-
Taky mam slabsi mobil ale hlavne na nem tolik neparim. Kdyz tak jen opcas to musi bejt sakra narocny kdyz se to seka ... Simpsny jsem nehral ta verze chtela pripojeni z gp mam pocit a nak to neslo. On to je stejnak mor od vsech her vynucene pripojeni k internetu, staci ten gplay pripojeni po kazde co je mobil v siti.
Hruza a pak ze nechteji platit platit... nic neni zadarmo jen lzou lhari. Kromn toho ze chteji aby mel clovek nejnovejsi android a nejlepe mobil. Smejdi jedni... -
Ty si děláš legraci, že jo?
-
A v originalnim dk se nečeká na nic a gemy kupovat nemužeš a ani nemusíš
-
RECENZE JE ZCESTNÁ!
Budu se vyjadřovat jen k novému DK, staré DK jsem nikdy nehrál, tak nebudu soudit.
Hra v žádném případě nenutí si dokupovávat gemy, budovy se staví vcelku rychle, od počátečních 5min až v dalších lvl několik hodin, základní jednotky se staví do 10-15 min., harvest z dolů do hodiny, FACKOVÁNÍ IMPŮ PRO VĚTŠÍ RYCHLOST STAVBY SE NEPLATÍ GEMY! FACKY JSOU ZADARMO! 50% bricků je rozbouráno do 4 sekund (těch vnitřních) 30% se zbourá do 4 hodin a 20% za jeden den, opět nevím kde autor bere že se na všechny bricky dlouho čeká, je to zcestné. S hrou jako takovou nemám sebemenší problém, jediné co mě akorát štve je, že ve hře existuje imba spell který instatně zničí brick hlíny, a když to někdo použije 3x v řadě, celý defense systém je na ho*no.
Autorova recenze se věnuje pouze mikrotransakcím ale zbytek nechává ležet, úplně o ničem.
Hrajete někdo clash of clans? Tam teprv poznáte jak strašně dlouho se něco staví, tady je to o proti CoC pětiminutovka. -
gut, ale magic carpety sou lepší :)
-
prej dítě :) tak hele dítě, já nemusím čekat na Ježíška až mi přinese novej mobil, já si ho můžu koupit sám :) Simpsny jsem nehrál, ale věřím, že tobě jako casual hráči, kterej si zahraje jednu mobilní hru pár minut denně to asi stačí, a pak si dáš co? farmville, či jak se ta fejsbůůkovina jmenuje? (nevím nepoužívám FB). Snažíš se tady být za drsňáka co tady všechno hejtuje, ale děláš ze sebe leda tak vola. A vůbec co děláš tak pozdě na PC? máš napsané úkoly, abys třeba nedostal pětku a rodiče ti nezabavili ten tvůj tristní mobil. Nebo na slovensku jsou jarní prázdniny?
-
Ty si písal 2 na 3... Úplne bez hlavy a paty
-
"We're always looking at new ways to gather player feedback so that we can continue to improve our games"
*1* *15* *11* -
Zajímalo by mě, jak je to s licencí ohledně názvu. A před ALE se nepíše čárka, pokud to slovo nespojuje dvě věty :)
-
tupé díťe co zas trepes aky blogisek? tu pisem jak je to s touto hrou tak co sem pchas blogisek a snazis sa byt vtipny:D
-
To je zasrane svinstvo
-
Ted sem z toho ale chytil solidni chut si zahrat Crusadera... budiz proklet!
-
und warum nicht?
-
Teď jsem dočetl jeden zajímavý článek a musím říct že tohle je skandální *16*
http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-06-dungeon-keeper-androids-rating-system-filters-out-1-4-star-reviews -
proč to psát třema jazykama když to jde jedním?