Přejít na výpis diskuzí
Dungeon Siege III představuje pistolnici Katarinu
25.3.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
A některé elementy - jako vousaté trpasličí ženy - se změnit prostě musí *1* A pro takový fantasy svět jsem všema deseti!!
-
Musí ji vydat před Diablem 3 , jinak to mohou zabalit ...
-
jasne byli ale to byli gulomety a plamenomety ap. (a to aj len v 1tke) :-D proc tam pchajú niake trapné bambitky a gulovnice :) je to len k smíchu :-D
-
Dalsi dement co nechape, ze autor si svuj svet muze stvorit jak chce a fantasy neni tak uzka skatulka jak uzke je tve mysleni... Ja vim, ze elfove musi mit spicate usi a trpaslici fousate zeny, ale prece jen vetsi variabilita je spis k dobremu nez opacne...
-
Boze... strelne zbrane byli v Dungeon Siege vzdycky... proc se ted dav trotlu vzteka?
-
další dementi co cpou bambitky do fantasy RPG... mě je na blití *12*
-
Hra vypada dobre, ale vydavat ji 10 dni po Zaklinaci 2 je imho obchodni sebevrazda.
-
Nakolik DS III ze zacatku a prvnich screenu vypadal jako zajimava hra a vazna konkurence pro Diablo III, natolik u me z dalsich videii a informaci o nem muj zajem upada. Misto aby se primarne snazili udelat hutnou temnou fantasy diablovku ktera smrdi starou dobrou kobkarinou siroko daleko okorenenou i nejakym tim pribehem (a samozrejme paradni hratelnosti), tak z toho zacina vylezat ne nepodobna zalezitost k Sacred 2, alespon z tohoto posledniho videa. Treba se pletu, ze zacatku to delalo o mnoho lepsi dojem.
-
ten pubošský design mě u Obsidianů tedy dost udivuje... a taky nejsem zcela přesvědčen o tom, že hru budou hrát milovnice Hello Kitty *1*
-
tež mi uniká pointa tych "gulových" zbraní ... inak na konci jak je rychlý sled obrazkú tej postavy tak mi pripada jak Tomb Rider :-D
-
kokos to tie modely navrhuje pubertiak, ktory este nemal nikdy zensku? Naco to trepu do takychto hier. Nech spravia kvalitny gameplay, looting, vyvoj postavy a nemusia pouzivat taketo lacne triky. PS: vyhodit designera a skusit niekoho starsieho ako 17 rokov.
-
Hrál jsem jen DS1, ale koukám, že to ušlo dlouhou cestou..hmmm, třeba to bude dobrý, každopádně já raději vložím penízky do Blizzardů s D3, DS III se mi totiž čím dál tím víc přestává líbit, bohužel..
-
Bayonetta ehm??
-
Taky se mi strelny zbrane ve fantasy rpg nelibi, co nadelame..
-
toto video ma ako fanúšika DS2 sklamalo :(
1. prečo ten "boom" s guľovými zbraňami?
2. tú grafiku nemysleli dúfam vážne.... -
pokud me pamet neklame, tak vyvoj postavy byla jedna z veci v cem bylo DS "lepsi" nebo se aspon odlisovalo od konkurecne. proste to co ste delali v tom ste se zlepsovali a poku je tady uz predem dano, ze tato postava bude sexy gatling witch, tak podle me prijde DS o cast sveho kouzla. pokud se to bude spise hrat jako neverwinter nights, tak to nemusi byt zase az tolik spatne, ale pokud to ma byt konkurence pro diablo 3, tak to asi nedopadne dobre
-
To je pro US trh :)
-
zena strielajuca s banbitiek ruzove paprsky jak s gulometu no preco nie skoda ze to nieje blondina s este vacsini kozami a navlecena cela tiez do ruzoveho myslim ze tvorcovia sa drzia zbytocne pri zemi.Ked toto nezabije atmosferu fantasy tak si nastim do oka.
-
Vždyť to vypadá jako akční Kings Bounty *8*
-
Ked je toto finalna verzia grafiky tak to je sklamanie.