Přejít na výpis diskuzí
Dungeon Siege III představuje pistolnici Katarinu
25.3.2011 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Boze... strelne zbrane byli v Dungeon Siege vzdycky... proc se ted dav trotlu vzteka?
-
-
jasne byli ale to byli gulomety a plamenomety ap. (a to aj len v 1tke) :-D proc tam pchajú niake trapné bambitky a gulovnice :) je to len k smíchu :-D
-
-
další dementi co cpou bambitky do fantasy RPG... mě je na blití *12*
-
-
Dalsi dement co nechape, ze autor si svuj svet muze stvorit jak chce a fantasy neni tak uzka skatulka jak uzke je tve mysleni... Ja vim, ze elfove musi mit spicate usi a trpaslici fousate zeny, ale prece jen vetsi variabilita je spis k dobremu nez opacne...
-
-
A některé elementy - jako vousaté trpasličí ženy - se změnit prostě musí *1* A pro takový fantasy svět jsem všema deseti!!
-
-
-
Hra vypada dobre, ale vydavat ji 10 dni po Zaklinaci 2 je imho obchodni sebevrazda.
-
-
Musí ji vydat před Diablem 3 , jinak to mohou zabalit ...
-
-
Nakolik DS III ze zacatku a prvnich screenu vypadal jako zajimava hra a vazna konkurence pro Diablo III, natolik u me z dalsich videii a informaci o nem muj zajem upada. Misto aby se primarne snazili udelat hutnou temnou fantasy diablovku ktera smrdi starou dobrou kobkarinou siroko daleko okorenenou i nejakym tim pribehem (a samozrejme paradni hratelnosti), tak z toho zacina vylezat ne nepodobna zalezitost k Sacred 2, alespon z tohoto posledniho videa. Treba se pletu, ze zacatku to delalo o mnoho lepsi dojem.
-
ten pubošský design mě u Obsidianů tedy dost udivuje... a taky nejsem zcela přesvědčen o tom, že hru budou hrát milovnice Hello Kitty *1*
-
tež mi uniká pointa tych "gulových" zbraní ... inak na konci jak je rychlý sled obrazkú tej postavy tak mi pripada jak Tomb Rider :-D
-
kokos to tie modely navrhuje pubertiak, ktory este nemal nikdy zensku? Naco to trepu do takychto hier. Nech spravia kvalitny gameplay, looting, vyvoj postavy a nemusia pouzivat taketo lacne triky. PS: vyhodit designera a skusit niekoho starsieho ako 17 rokov.
-
Hrál jsem jen DS1, ale koukám, že to ušlo dlouhou cestou..hmmm, třeba to bude dobrý, každopádně já raději vložím penízky do Blizzardů s D3, DS III se mi totiž čím dál tím víc přestává líbit, bohužel..
-
Bayonetta ehm??
-
toto video ma ako fanúšika DS2 sklamalo :(
1. prečo ten "boom" s guľovými zbraňami?
2. tú grafiku nemysleli dúfam vážne.... -
-
Taky se mi strelny zbrane ve fantasy rpg nelibi, co nadelame..
-