Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je na to cestina pls??
    • Dela na ni Mrazik..
  • Koukam, jak tu zase spousta lidí řeší hodnocení.. OMG, to je snad jako by nějaký číslo vedle recenze mělo sílu zákona a muselo být naprosto přesný a objektivní, jinak se zhroutí celej světovej řád..
    Skutečně tuhle posedlost jednim číslem nechápu, to číslo vyjadřuje subjektivní hodnocení autora, má pouze orientační hodnotu a jestli s tim někdo nesouhlasí, protože má jinej vkus, tak mu to snad recenzent nevyvrací. On tam popisuje svoje dojmy a svoje zážitky.

By mě zajímalo, co by jako na tom hodnocení změnilo, že by hru hrálo deset redaktorů. Kromě toho, že by razantně ubylo recenzí, protože kdyby každej redaktor měl hrát každou hru, nesměli by dělat nic jinýho než jen hrát a hrát a i tak by toho moc nestíhali. A konečný hodnocení by jako vypovídalo o čem? Dva recenzenti by dali 3/10, 1 4/10, 1 5/10, 1 6/10 a dva 7/10 a 1 8/10. Můžeme to třeba zprůměrovat a ve výsledku nám vyjde úplně stejně nic neříkající číslo, jako na začátku, akorát budeme vědět, že pro někoho je ta hra propád, pro někoho modla. A to nás samozřejmě předtím vůbec nenapadlo, protože jsme naprosto nesvéprávní a potřebujeme na každou hru znát názor deseti recenzentů, protože jinak se nedozvíme, jestli je hra dobrá nebo špatná.. To mi vážně hlava nebere..
    • Přesně tak. Člověk má číst celou recenzi, jež by měla rozpitvávat klady a nedostatky hry. Číslo jakožto jakýsi výsledný dojem má svoje opodstatnění, ale rozhodně bych tolik neřešil, zda má hra 7, nebo 8.
    • souhlasil bych i s tímhle názorem ale 10 recenzentů na hru sem neměl na mysli. Kdyby bylo po mém. Tak snížím rozpětí hodnocení na 1-5 a u větších her bych uvítal 3 nebo 4 názory ale ne 10. Na games to ale zachranuji videorezence ktery mi prijdou vetsinou daleko lepsi jak ty textove. Viz napriklad Duke Nukem.
    • Asi tak nějak, recenzenti jsou úplně obyčejní lidé, žádní bozi. Já osobně už recenze spoustu let nečtu (nevím jak dnes, ale dřív byly plné spoilerů a dokázaly krásně zkazit zážitek ze hry, speciálně pak u adventur), jdu maximálně tak rovnou do diskuze kouknout co a jak... Jediný názor, který beru vážně, je můj vlastní, protože nikdo mi nebude říkat, co se mi má líbit a co ne.
  • Myslel jsem si,že na hry nejsem nějak náročný, že tahle hra pro mě bude třeba jen oddychovka, nic jsem od ní nečekal, ale pak jsem si to zahrál. Ta hra mě ničím nenadchnula, je to fakt odfláklá věc, nevím čím by tahle hra měla hráče chytnout. Podle mě je to podprůměr tudíž bych dával 3 nebo 4, můj názor
  • Strasne promarneny potencial. 6.5
  • Uz jen cekam az vojtíšek da DD Daggerdalu taky 7/10, pak mu nakej psychopat sveri recenzi na tretiho dabla a tomu lupne 6/10 pro stupidni nekonecny "klikani na mys".......break yo self fool dungeon siege je tezce nudnej prumer a ne lepsi nadprumer...
  • Psychotic
    Trocha toho skepticismu nikdy nevadí, ale tato recenze je až na poseldní dva odstavce spíš stížnost na konzole. Ano, spousta lidí by jistě chtěla dvacet minut prohlížet celý inventář než za minutku projet označené nové itemy, ale "logické", pane Spocku, to opravdu není.
    • No, když jdu s batohem ze školy a koupím si .... třeba kiwi, dám ho do batohu, tak se nad ním nerozsvítí nápis *NEW*. Tak šikovný batoh nemám. A kdybych měl, tak ho vypnu. A to asi chybí i v DS3. Možnost nastavení si těchto features podle libosti.
      • Psychotic
        Jsem rád, že po cestě ze školy metáš firebally po hordách goblinů a tak podobně. Je to hra. Nemám nic proti těžkému a složitému gameplayi, ale to, že u nových věcí svítí nápis "new" je zkrácení a ulehčení zbytečné a nudné aktivity - přebírání se v itemech. Tvůrci asi netušili, že by se tím někdo dobrovolně chtěl zdržovat.
  • Nemůžu si pomoc, Dungeon Siege III- PC, na Dungeon Siege PC I a II nemají !!! Hustý déšť, sněžení, vítr v korunách stromů, sluncem zaplavená krajina, podzemní továrny,doly z technickými vychytávkami, hrady ze vším všudy, podzemní prostory, vše se více blížilo realitě a to i zbraně, postavy, obchody s kořistí, bezva kamera, do toho hudba, někdy jsem si ,jen tak pro efekt vybral nějaký pohled, obraz a nechal ho pomalu otáčet, pokud jsem to udělal poblíž skály nebo nějaké stěny tak kamera sjela až na detail obličeje a zase se sama vzdálila, atd. atd. atd.
  • Bez češtiny téměř pořádně nehratelné aniž by se dal pochopit příběh, ještě, že Mrazík už začal s překladem.
    • No ja si myslím že toto v pohode pochopí aj priemerný angličtinár
    • Nebo bez základoškolské . . . možná středoškolské angličtiny.
  • Hrál jsem jenom demo a četl hlavně dost názorů - asi bych překousl kameru a další věci, ale takovýhle inventář ne - doufám, že Hellgate global - znovuvzkříšení Hellgate London - vyjde brzo a nebude mě mrzet, že DS3 nebudu hrát - první dva díly byly super !!! proti týhle srajdě. Je to jenom můj osobní názor, jak je vidět, hra si své fandy najde.
  • Musím říct, že my jsme s tou hrou plně spokojeni a asi to bude tim, ze ji hrajem na konzoli a s projektorem. Tam je ovládání skvěly. Pro PC je to oproti jinym RPG urcite primitivnejsi, ale aspon si clovek odpocine a nemusi prekombinovavat lektvary, zbroj... A i přesto se dá řešit, co je pro mě nejlepší. Ta hra má svá pozitiva - skvela prostredi, nikde zbytecne nestrika krev, a taky clovek zjisti, ze lide okolo nejsou jen DOBRI X SPATNI, coz me irituje treba u Diabla. Zabij vsechny ostatni !!! Taky je dobra moznost rozhodnuti. Ano, dialogy jsou občas zdlouhavé a kamera nejde naklonit. Taky mě vadí otáčící se mapa. Člověk pak neví kde je. Ale takovyhle věci mě přeci nesmí rozhodit :)
    Myslím, že ta hra není vůbec špatná. Hlavně pro konzole je takových her málo, teda hlavně takových, kdy můžeme hrát dva dohromady na jedné. Sedmička ji pro konzole určitě patří. Možná i 8 :)
    • Jen skoda ze se to menuje dungeon siege 3 protoze s 1 a dvojkou styl hrani nemam nic spolecne spis to vypada jako kopie fallouta co vysel na ps2 az na to ze misto laseru mate mece a abych to hodnotil jako akcni rpg a ne pokracovani dungeon siege tak na to je to zas malo akcni. Akcni je diablo nebo sacred tohle neni to ani tamto takze ve finale je to nic moc :-) a sacred 2 vyslo na ps3 a mnohem lepsi nez toto podotykam ze mam na ps3 obe tyto hry a dungeon siege je v porovnani se sacred hodne velka slabota a ztvarneni hry je vlastne stejne myslim akcni rpg z ptaci perspektivy
      • jo a multiplayer je taky otresnej kdyz hostujete hrajete za svoji postavu ze singlu ale kdyz se pripojite tak nemuzete hrat za svou postavu ale za postavu co vam preddefinuje hostitel a to vcetne itemu i atribut takze vam to nemusi vubec sednout coz se me stalo z deseti her jsem vzdy dostal postavu na blizko a ja hraju na dalku takze jsem to akorat vsem kazil navic me stve ze vlastne v multiplayeru kdyz nejsem host hraju pokazde za jinou a cizi postavu coz je nuda hrat porad od zacatku za nekoho jinyho takze moje hodnoceni singlu 5/10 a multiplayer 2/10 za zvuk a grafiku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit