-
Takže když člověk hraje na PC s x360padem, tak má to nejlepší z obou světů - lepší grafiku a plynulost a přitom ovládání na který byla hra stavěna.
-
-
To je řešení, ale nechce se mi kupovat extra ovladač kvůli této hře. Zas tak moc po ní netoužím *3*
-
-
Není nutnost kupovat extra ovladač. Naštěstí na PC existují emulátory xbox ovladače (http://www.tocaedit.com/IB/index.php?automodule=downloads&showfile=4). Taky mám doma rumble pad 2 a opravdu se to na gamepadu hraje líp než klávesnice + myš. Jinak hra je zábavná a já si jí opravdu užil. Pro mě minimálně 7/10 ;)
-
Není to jenom tahle hra hromada her se dobře ovládá na gamepadu napadá mě třeba většina závodních her
-
Tak kupovat ovladač pro jednu hru je nesmysl. Kupovat ho pro desítky her (GTA4, Mafia2, GRID, SHIFT 1/2, DIRT 1/2/3, Batman, Witcher 2, Split/Second,Assassins Creed 1/2/3,Splinter Cell 5....) ? Jasná věc. Mnoho her (včetně těch jmenovaných) je s x360padem skutečně pohodlnějších a hlavně zábavnějších.
-
-
-
Jednicka a dvojka super, trojku na PC nebrat. O nicem, Jsem velmi zklamana.
-
Z prvního rozčarování (a zhusení) jsem vystřízlivěl a mohu teď říct, že mě hra baví. Bohužel to s DS nemá nic společného, ale na X360 gamepadu se to hraje dobře. Když navíc píchnete dva až čtyři pady k PC, zahrajete si krásný co-op. Bez stěhování PC a tak. Z tohoto důvodu jsem se nad DS3 slitoval, nicméně bych zvolil jiný název a ne DS. Hra je dle mě dimenzována i na ty, co nemají tolik času. Místa k uložení jsou celkem hustě poskládána, takže není problém hrát 30 minut a pak jít dělat něco, co nepočká :) A zpět k tomu X360 gamepadu. S ním to je švanda hrát, jde to samo. Kombinace jsou lehké, účinné. Nicméně tuto hru si na klávesnici a myši nedokážu představit a nedivím se, že na to lidé nadávají, musí to být odpor. Každý PC hráč by měl obětovat těch 600Kč, koupit si ten ovladač. Hodí se na dnešní tituly. DS3, Darksiders, Gothic ... závody aut, sportovní simulace ... a do budoucna se bude hodit ještě víc ... asi i na Skyrim, který netrpělivě očekávám :)
-
Jen poznamka k recenzi: transmutace (veci na penize) byla i v predchozich dilech DS.
-
-
to byla, ale tuším jako kouzlo, takže hráč musel aspoň chvíli bušit tu správnou školu magie a teprve potom to mohl používat... navíc se zvyšujícím skillem v týhle škole se převodní "ratio" zlepšovalo, takže na level 1 se to vůbec nevyplatilo (tuším, hrál jsem před lety...)
-
-
Mě se hra zhnusila hned od začátku. Cigánka s bambitkama? To už sem sakra někde viděl (Torchlight), magič s kondenzačním kýlním pásem a elektrickou pěstí? WTF?! Ovládání? WTF! Inventář? WTF!! Tohle není DS, tohle není fantasy a mechanizovaný magiče ať si strčej do Japonskejch her!!
-
-
tve puvodni DS mel dokonce minigun, granatomet, plamenomet a ja nevim co jeste tak nevim proc ti vadi mechanickej magic :))
-
O kolik přesně je cigánka (ani jsem si nevšiml, že by byla mimochodem) lepší než černoch paladin?
-
-
Sice jsem trojku nehrál ale v porovnání s jedničkou je to velký krok zpět.Škoda...
-
Konečně něco překonalo Duka! Sakra já už myslel, že z něj bude hra roku *1*
-
Dungeon Siege III je hodne ine, je to vlaste uplne ina hra s uplne inymi zakonitostami a tak sa mi zda ze aj inym svetom ako DS 1 a 2. Chapem ze hardcore fanusikovia DS 1,2 z toho nadseni asi vacsinou nebudu, ale skuste sa nato pozriet ako na novu hru a nie ako na DS a zistite ze je az prekvapivo dobra, zabavna a kvalitna. *3*
-
Este by som mal dodat, i ked som pisal ze hra neni moc dobra v mnohych veciach, pamatajte ze s gamepadom je to *uplne* iny zazitok - akoby ste hrali inu hru. S gamepadom to uz trochu zacina pripominat zeldu nebo silver i ked na ne nema, mnohy z vas by urcite hru najednou videli v inom svetle. Ten rozdiel je obrovsky. A kamera je potom ok pretoze to neni povodny point&click. Bez padu je to uplne sialenstvo hrat. Tych 6.5 by som dal hlavne preto ze RPG system mi nesedi, nepriatel obvovuje v sekciach mapy vratane lootu ked sa tam vraciate a ma obmedzeny pocet modelov. Pribeh a svet je dobre vysvetleny len nema ziadne super zvraty a memorable cool momenty a dialogy byt profesionalne dabovane su ako bez ducha co bol problem i s AlphaProtocol on nich. Je to vsak "ok" hra ak nemate co hrat a mate pad.
-
stručně - bavil jsem se, ale u ds1 jsem se bavil královsky. Omezení party na 1+kolega bylo nerozumné řešení