Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konzole Ďakujeme! DAII, DSIII, TES:Oblivion, "Gothic IV" ... keď si spomeniem na Baldur's Gate: Dark Alliance som za to, tieto hry stiahnuť a nekupovať, lenže stiahnuť ich nestojí za to ani pirátom...
    • LOL, ty jsi blb! Za to nemuzou konzole, ale snaha zpristupnit hry casualum bez ohledu na platformu. Ale klidne krad dal, aspon toho na pc bude vychazet cim dal tim min a bude od vas pokoj.
    • Tak tak... znam plno lidi co stahovalo.. ale ted na to kaslou, je lepsi potahnout puvodni DS a starsi RPG.. Tyhle sra*ky mi uz nic nerikaji
  • Varuju lidi kteří by si to chtěli koupit na PC aby mohli hrát s přátely on-line Multiplayer. Koupily jsme si tři lidi každý jednu a tohle hrát nezvládáme!! Demo se zdálo celkem fajn, recenze taky, ale proč se žádný recenzent nezmínil o dvou naprosto zásadních věcech v mulťáku.....takový recenze jsou na houby..... hlavně že proběhl singl.....kvůli tomu si tenhle typ her všichni kupují *16*

1. Všechny postavy sdílí jednu obrazovku. Pohyb je peklo, když nemůžete hrát sami za sebe, ale jste závislí na tom, aby jste se pohybovali všichni současně stejným směrem. Nemůžete przkoumávat, bojovat smysluplně. Ranged charaktery jsou drženy ve vězení z okrajů obrazovky.

2. Host v mulťáku určuje jakou hrajete postavu. Protože, když se napojíte, tak si nevyberete svojí vymazlenou postavu co hrajete na svém kompu, ale jednu z jeho do té doby ovladané NPC. Má výbavu, jakou jí dal on během svého hraní. Vše co najdete během hraní a XP, která získáte, jsou čistě a jen pro hosta. Vám to nepřeinese nic. Jen dostanete dočasně možnost si zahrát s někým jiným.
    • to je neuveritelne jak mohli doslova ZNICIT tak kvalitni serii. neuveritelne.
  • Tak já sem spokojen, podle dema sem moc nečekal, ale nakonec hra velice příjemě překvapila. Sem starej pařan ale netrpín syndromem z toho že jakmile něco nefunguje jak před 15ti lety hned je to špatné, co mě na DS vadí je vlastně pouze vcelku osekaný leveling hrdiny, kameru sem vypnul a "točím" si ji sám, ovládání (na PC) je skvělé, sice trošku může někoho možná mást když není nijak označené ale mě vyhovuje na 100%! Příběh pak už jen překvapí, nebo ani ne tak příběh jako jeho menší/větší záplatky a rozhodně je to příjemný odpočinek od akce když si s někým pokecáte...textů je ve hře teda docela hodně, knížky, příběhy a různé blbosti takže já sem spokojen, že můžu i v tom úzkým tunelu apoň trošku šmejdit......
  • jako sorry, ale tahle hra je absolutne beckova. nudil jsem se, nicim me nechytla. prvni dil byl skvely, jedno z nejlepsich rpg, co jsem hral. dvojce jsem se vyhnul. zkusil jsem trojku a...velike ZKLAMANI. tahle hra si sedmnicku absolutne nezaslouzi...
  • nemam slov k tyhle opicarne :(
  • Tato hra je totálny prepadák. Má peknú grafiku, ale to je tak asi všetko. Dungeon Siege 2 som hral ako o závody, ale toto sa hrať nedá. Nemá to s RPG hrami nič spoločné, nedá sa to ovládať, a teraz to neviem ani odinštalovať. Hlavný hrdina vyzerá ako upírske hovädo, bojuje za vykorisťovateľov / impérium / légie a rozpráva ako egocentrický pako s vymytým mozgom. A ku všetkému je ešte povinný novo-rodiaci sa monopol herného sveta Steam. Moje hodnotenie: ruky preč. -10
  • Hral som na PC asi hodinu a dalej som nemal sil tupa kamera s ovladanim a tne pribeh ? zla teta nici nejake troj pismenove kralovstvo podme ju zastavit kym niej neskoro LOL fail tak 4/10 nie 6(pc)/7.
  • nez dohraju zaklinace tak vyjde DIII a tohle ani zkouset nebudu *3*
    • Ty budes hrat Zaklinace 1-2 roky? :D
      • a proc ne ??? mam na starost mnohem vic veci než hrát hry *3*
      • Hah, dobrá trefa... :-)
  • Zbytečně mnoho zášti. Ze začátku jsem byl taky naštvaný, protože jsem se těšil, na pokračování velmi dobrého DS I a II, a trojka byla hodně jiná v mnoha ohledech, ale jakmile jsem si zvyknul na ovládání a přijmul jsem fakt, že to už není to DS jako dříve, hru jsem si okamžitě začal užívat a postupem času mě úplně uchvátila, ani pořádně nedokážu pojmenovat proč, ale nějak mě vtahla a nepustila až dokud jsem ji neprojel.
    Příběh se mi ze začátku zdál plytký, ale postupem času jsem změnil názor, děj mě přijemně překvapil, spousta těžkých rozhodnutí, která měla velký vliv na průběh hry a chvílemi mi to v tomto ohledu připadalo i lepší než rozhodování v Dragon Age.
    Prostředí i hudba na velmi vysoké úrovni, velmi zajímavé skilly postav a jejich zajímavé kombinace, posilování atd.
    Obtížnost taky skvěle vybalancovaná, nevím jak za jiné postavy, ale za Ajani byla hra sice náročná a byla to místy výzva, ale nebylo to přehnaně náročné a dalo se to v pohodě hrát. A závěrečný souboj rovněž a celkový závěr hry zajímavý, a velmi se mi líbil dějový souhrn a vyprávění plynoucí podle vašich rozhodnutí v průběhu hry.
    Mrzí mě, že už DS není v podstatě DS, ale jiná hra se stejným názvem, ale i přesto jsem se nadmíru bavil. hodnotím 8/10
  • normálne som aj čakal, že tento odpad (ktorý by som ani nenazval Dungeon Siege) dostal 7ku, recenzent očividne nehral predošlý diel keď tomuto dal také hodnotenie. Nulová hratelnosť, kamera no comment, rozdelovanie "talentov" je fakt vtipné, ozvučenie funguje podivne trhane, jediné za čo má táto hra u mňa plus je že aj staršie stroje ju rozchodia.
    • zdar, no tak to te zklamu, na mym notesu HP na kerym rozjdeu KRASNE deadspace 1+2, Far cry 2, CRY eng 2, novou Alici, TDU1 na full a co ja vim co jeste, se tahle debilní hra nehejbala ani v 640x480 a vse na low. Takže asi tak.

Jinak souhlasim s tema, co si o teto hre mysli svoje. Kdo hral DS1 tak ví. Tohle neomluví nic.

Hodnoceni sou tu trapny, TAHLE HOVADINA DOSTALA 7/10???? NO OMG

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit