Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLuto.petr

    Tak jsem si Dungeons 2 zahrál a po více než 40ti hodinách i dohrál a musím říct, že jsem si to užil. Měl jsem rád původní Dungeon Keepery a u této hry jsem se bavil obdobně, jako u DK. Nechápu problém s populačními body ani s penězi, nikdy jsem s tímto neměl problém. Pracovníků byl vždy dostatek a i u armády šlo spíš o kvalitu než kvantitu. S penězma taky nebyl problém, zlaté žíly jsou všude možně a větší problém s tím býval v DK. Technické zpracování taky OK, ani jednou mi hra nespadla. Takže já jsem se bavil a užil si to. A kdybych měl víc času, tak se vrhnu i na datadisk, ale je to strašný žrout času a já potřebuju i pracovat :)

  • NÁZOR NĚKOHO, KDO HRÁL HRU DÉLE JAK HODINU (narozdíl od místních diskutérů a autora článku)

    Dungeon Keeper 1+2 jsem v jejich době hrál desítky ne-li stovky hodin.
    War for the Overworld je vylepšená KOPIE DK2, a kdo tvrdí, že WftO je nějakým způsobem horší než původní DK2, je nostalgií oblbnutej hnidopich.
    Dungeons 2 není kopie DK2, zato je to spirituální nástupce. Zjednodušuje staré prvky a nasazuje ranec nových.
    Už mám v Dungeons 2 (Sand and Fire + Chance of Dragons + Game of Winter) přes 100 hodin hraní a je to naprostej nářez. TĚCH 40éček ZA TO ROZHODNĚ STOJÍ, jakékoliv retro se může jít zakopat.
    Svoje mouchy má každá hra, to ano (a spousta her, byť téměř perfektních, potřebuje další mapy). Ale kdo se stále modlí ke svaté krávě DK2 a tvrdí, že Dungeons2/WftO nejenže nejsou lepší, ale nesahají ani po kotníky, ten je zaseklej v minulosti (pro mě za mě si své retro užijte, ale přestaňte házet špínu na hru, kterou jste si ani pořádně nezahráli).

    hawg
  • XorxoxTalarius
    Kazdopadne musim Dungeons 2 podekovat, kdyby hra nevysla a ja necetl tuhle recenzi a pak nasledne komentare. Nikdy bych se nedozvedel o KeeperFX a nasledne si ho nenainstaloval :)
    Takze aspon k necemu tahle hra je *1*
    • Ještě jsem zapomněl...

      Jesti někdo chce ten KeeperFX tam musí i stáhnou KeeperFX r1826 patch. Patch. KeeperFX je záklaní mód a patche které vydájí toho dále upravují a opravují.

      Poté to je rozdíl, již jen ten launcher a ty možnosti nastavení. Jesli máte hru koupenou, tak tohle dokonce někdo nahodil jako instlačku na CzT. Kde se to nainstaluje s KeeperFX a nemusíte nic řešit. To je asi pro lidi, kteří by měli problém s tím to nainstlovat. Ale jestli máte hru koupenou, nevidím problém v tom tohle použít.

      "Dungeon Keeper - KeeperFX (2015)"
    • Divím se, že na GOGU není na tohle odkaz. Tedy je na fóru ale ne u hry. Modeři by měli reklamu a gog by více prodal.

      Ten mod je lepší jak GOG verze. GOG verze má sice 3D grafiku ale ta se seká, zde to má 3D grafiku a neseká se to ani při 1280x1024 apod. Navíc tam je řada vylepšení, mapy, kampaňe atd. Neskutečně to upravili.

      Jen musíš dát soubory zvuku do jiné složky aby šla hudby. Ty soubory s hudbou jsou ke stažení na jejich fóru.
  • filias
    Předevčírem jsem již poněkolikáté rozehrál DK2 a když sleduji tyto klony, tak mě napadá jediné: Pokud chcete udělat dobrou hru tohoto typu, potřebujete na to pořádný betatest. Už z recenzí a gamesplayí vyplývají věci, na které by se normálně mělo přijít.
    Prostě vezmou Dungeon Keepera, přidají do toho nějaké inovace a změny a pak to celé drhne.
  • "Na pipipipi..."

    Dungeon Keeper forewer!!! *16*
  • vonTossis
    Když podprůměrně vypadající hra pravidelně klesá pod 10fps i na nízké detaily (Phenom II X6 @ 3.6 GHz, 8GB RAM, 2x 6870), tak je něco setsakra špatně.
    • Na notebooku s i7 a Nvidíí na nejvyšší detaily jen s občasným ( jednou za 5-10 min ) zaškubnutím při velkém překopávání dungeonu.

      Nevšiml jsem si žádnýho problému..
  • keeper je mrtev, preco cesi nechci uznat ze War for the Overlord je lepsia ? viem ze zapadni narod od nas bol vzdycky tak trochu dementnejsi, ale stale pretlacovat Keepera umelo omylom aj ked ma uz rokov sa mi zda tak trochu sedlacke...no proste ceske.
    • promluvil maďar... *7*
    • XorxoxTalarius
      To by mne zajimalo v cem je lepsi? Mne celkove prisel o dost horsi a dosti nedomysleny
      Zatim zkratka porad nebyla hra ktera by DK pokorila
  • Soude dle obrazku je ta grafika neskutecne neprehledna. A jeji stylizace taky rozhodne neni muj vkus.
  • stoupeek
    Souhlasim s recenzí. První co mě vadilo bylo zmíněný vybírání/sbírání jednotek. Přes klik na ikonu jednu po jedný a ruční sbírání po mapě byl fakt opruz. Banální útoky/vlny hrdinskejch poskoků se snažili maskovat tlak na hráče plnit úkoly na povrchu. Drobnosti, jako to, že nejsou viděl levely nad jednotkama. A je tam toho víc, co není vyloženě špatně, ale člověk si řiká: "Proč takhle?". Takový nemastný neslaný. Jedna věc, která mi nebyla jistá, jsou ty buffy, co padaj z nepřátel. Můžu jich dát víc na jednu jednotku? Radši jsem to nedělal a rozděloval to všem. A nějak mi uniklo, čim přesně se zvyšuje evilness (ale asi mi to uniklo někde v tutorialu).

    Hrál jsem to pár hodin a pak si nainstaloval Dungeon keepera 2:). První co mě trklo, co jsem si neuvědomil, že v DK2 mohou impové kutat 3 z jedný strany "bloku" a makaj, jakože fakt makaj:). V Dungeons 2 může být jen jeden z jedný strany "bloku" a ještě kutá tááák pomalu, že se mě chtělo je pořád mlátit. A to hrozně přispívá k pomlalosti hry.

    Takže sláva gogu a ja du umučit pár hrdinů.
  • hral som to a bavilo ma to, len nestabilita hry mi vadila, ale len co to zlacnie tak si kupimoriginal a ten uz to urcite vychyta.
    Ano je to komornesie nez dnesne masove TOTAL WAR projekty, ale to neznamena minus, proste musi clovek viac taktizovat, co autor zrejme nevedel, hold nieje to jeho typ.
    Ale ze autor nevie chytit do ruky viac priseriek ked mne to islo, to sa cudujem. Nepoviem ze je klamar, proste viem ze tu hru moc dobre nevyskusal a tam bude aj to nizke hodnotenie.
    Po opravenych bugoch je to jednoznacne 8/10 *13*
    • Tiež je vhodné vybudovať viacero pokladníc a nie jednu niekde v strede dungeonu. Potom je všetko o kus rýchlejšie. :)
    • Podle gamesplaye odhaduju, že Adam umí chytit do ruky víc potvor, jenom je musí jednu po druhý hledat a sbírat, což působí velice nedodělaně, pokud tam tedy není nějaký automatický mechanismus, jak naznačuješ.
      • Je tam automatický mechanismus ve stylu rally(hned první kouzlo), ale ručně to opravdu jde pouze po jednom.
        • hore su ikonky s potvorami, klik na ikonu, to ta prenese na prvu po ruke, kliknes na nu, mas ju, klik na ikonu, prenese ta na dalsiu, a takto opakovat. ak niekomu vadi ze nemoze zakliknut postavičku ktora je o 10 obrazoviek dalej, alebo na uplne inej mape, kdeže sa to odohrava v podzemi aj nadzemi. tak dufam ze to bude kritizovat v kazdej jednej strategii, a mozeme zacac civilizaciou, tam mi toto vazne vadilo ze som musel prehladavat celu planetu aby som nasiel jednu jednotku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit