Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm, když tohle napíše tenhle autor, znamená to že o hru si nejméně půl roku neopřít kolo, dokud ji nevylepší, i kdyby za to nechtěli žádné peníze.
    • *1* *1*
  • Nechtělo by to hru chvilku hrát a pak psát? Tenhle článek je plný lží a polopravd které vyplívají jen z neznalosti pisatele. Přečetl jsem také jen pár odstavců a na další nemám sílu.
  • Ja myslel, ze to bude mít grafiku jako Skyrim... Zdá se mi to, ci je to opravdu grficky jednodušší...?
    • Osobne me neprijde, ze by to bylo vyrazne jednodusi, teda pokud pocitas Vanilu a ne mody. V teto hre hodne zalezi na jake detaily si to nastavis. A myslim, ze ta hra nevypada spatne, prostredi me prijde prijemne.
      Pokud si to lidi skutecne daji nanizsi detaily, aby jim to stihal komp, tak se muze klidne stat, ze neuvidite detaily jako travu, stinovani, kvalitnejsi textury a tehdy je to opravdu otresne. *1*
    • No ked som hral betu a pozrel sa na kvety, otocil pohladom a zistil ze to je 2D placka, ktora sa toci za mnou, tak som nevedel co skor ci plakat alebo sa smiat. Predpokladam ze to zostalo aj v plnej verzii tak. Otrasne to vyzeralo v bete..... odradilo ma to.
      • owny
        v Oblivionu na nejnižší nastavení se za tebou takto otáčel celý strom. *1* Na vyšší už jenom ty květy. Ve Skyrimu si už nepamatuji, jak to bylo, asi to lépe zamaskovali .
  • if you don´t like the game so don´t play it...its simple (anyway the game will be fine without so boring complaining kids)
  • Jeste by stalo za zminku vypichnout, ze oproti ostatnim MMO neni na kazdym kroku otravna obluda a da se cestovat relativne bezpecne. Reset mobu by potreboval malicko vylepsit, protoze za vami bezi neskutecne daleko, jednou drcnou a zmizi. Na druhou stranu napr. reset bossu u questu na vlkodlaka je okamzity a mozna az moc prisny.
  • Jsem zmaten z toho, jak i takovýKarel Drda dokáže neumět hrát jednoduchou novou onlinovku a následně o tom psát úplné nesmysly...fakt....ale co, takový je dnes standard :)
    • To teda, napr. si zrejme nevsiml, ze cestovani wayshrine -> wayshrine je zadarmo.
  • Nudné questy, tragický vzhled, velice tragický combat systém, abnormálně tragicky interface a nejtragičtější herní komunita co kdy, kde v MMO hře byla, jinak řečeno TESO= sra**a ne roku ale desetiletí.
    • Nudne questy? To jsi to asi moc daleko nedohral... v zadne jine hre jsem nenarazil na ukol kde obrovi ukazuju na stromy a on do nich flaka, sklepava nepratelsky spehy a ve finale me nakopne pres hradby do pevnosti, kde poresim hlavniho sefa a osvobozenim mamutu vyresim cestu ven?
      Tragicky vzhled? Ukaz MMO, ktere vypada lip a taky zvlada 2000v2000v2000 bitvy.
      S tim zbytkem jakz-takz souhlasim :)
  • "Výběr postavy není ničím originální, ale drží se zavedených postupů, v nichž nakonec volíte, zda budete bojovat zblízka, nebo raději zkusíte boj na dálku." - s tim vyber postavy vubec nesouvisi

"Jsou čtyři a samozřejmě se hraje o to, kdo bude používat sečné zbraně, kdo kouzelné hole a kdo zkusí do svých talentů přimíchat kousek všeho." - zase nesmysl, vyber povolani nema na vyber zbrane zadny vliv

"Zvolil jsem templáře, u kterého se mi líbí právě souběh boje na blízko a současně přiměřená dávka uzdravovací magie." - templar je supr i s lukem nebo magickou holi, vubec nemusi byt nablizko.

Tez neni povinny tutorial na ostrovech, jenom ten uplny zacatek v Coldharboru (a s dalsi postavou se da preskocit i ten), takze je mozne rovnou prozkoumavat kontinent. Dal uz jsem nemel silu cist :(
  • Takze autore ... opravdu by me zajimalo, kde ze je ten otevreny svet, kdyz se neustale dokola vse loaduje. Dale, zapamatovatelnost prostredi absolutne vubec nesouvisi s grafickym pojetim ... ale vyhradne s cpy&paste pristupem, ktery z TESo couha za kazdym steblem travy. Vetsina lidi kupodivu nema vubec zadny problem se pohybovet po mestech/vsich/lukach/lesich ... presto ze tam zadne uzasne a zapamatovaltene stavby nestoji. Clovek je totiz jaksi od prirody stvoren k tomu, ze se orientuje podle detailu - casto mu staci zajimave usporadani kameni, a misto pozna, presto ze na nem byl pred 40ti+ lety. Jenze kdyz se tech sutru vedle sebe 1:1 nakopiruje 10 000 ... Dtto baraky, ktere vypadaji jeden jak druhy, vcetne interieru ...

Zadny koncept klasickych vs dnesnich mmo neexistuje. MMO jsou jen dobry a spatny. Vsemozny teleporty do herniho sveta zapadnout muzou ... a nebo nemusej, coz je presne tento pripad. Hra ma byt koncipovana tak, aby hrac nemusel neustale behat po mape sem a tam, a aby jakakoli cesta nekam dal mela nejakej smysl. Teleporty jsou jen resenim autorske (ne)schopnosti.

"Nová hra samozřejmě přinesla i několik evidentních bugů, ty však podle mě velmi brzy zmizí."
    Aaaa... autor zjevne disponuje jako bonusem ke hre kristalovou kouli ...
  • KIMCID
    to vypadá takhle? to je děs!
    • Musíš být ve hře a projít si to, protože většinou tyhle screeny ani nevíš na jakém rozlišení jsou a v jak nastavené kvalitě jsou vyfocené. Mě se tam celkem líbí voda (i když jsou samozřejmě lepší zpracování vody), ale hrozně mě mrzí, že se v ní nedá potápět.
    • Je to jedno z nejkrasnejsich mmorpg na trhu. Nehlede na obrazky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit