Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Ať už to vyjde a já konečně můžu oprášit tu lopatu, co mám na poličce, zapnout neprůstřelnou vestu, co jsem vzal tomu zpola okousanému vojákovi a jít přežít.
  • Otresny engine, jinak hra by nemusela byt spatna.
    • Veskoslav
      Doporučuji navštívit očního trole.
      • Proste na dnesni dobu je to pro mne divny, to cvakani bot... *4* Celkove to na mne dela nepekny dojem, takova kopie predchozich s navstevou zombies a bavim se tu o DayZ z videa !
      • Kein
        Tomu říkám fanboy reakce.
      • calwin
        vesko každý kto znesie kritiku na svätú armu 2 tak je trollom? to si vážne myslíš že tá hra je bezchybná?
      • proc mu hned nadavat do trolu ? Grafika je super ,ale to neznamena ,ze ten engine je technicky hroznej . Ja jsem hodne ulitaval na Prvni Arme ,ale proste nektere veci tam pusobej jak kdyby to byla apha v lepsim pripade beta verze . Pohyb postav a chovani na prostredi je proste divnej . Jsem zvedavej na treti dil .
        • Já ulítával na Flashpointu .... Na tu dobu , na Voodoo3 ... neskutečné . A komunita okolo , datadisky , nová vozidla s každou záplatou to nemělo chybu .
          ARMA byla studená sprcha , hnus ! Splácání modelů z VBS a krajina z Českého středohoří doplněná o blízko východní budovy a poušť ... děs . Navíc animačně strnulé jako předchůdce :(
          ARMA2 už byla o kus dál , dokonce se dalo v dialozích vybírat .... ale ty animace a základny s věží a kolem pytle s pískem ... no co už . Vodkááá to zachránila ...
          Na trojku jsem zvědavý , ale díky tomu že mám originálky všech tří dílů se do bety nepohrnu ... u her od BIStudia se vyplatí počkat a nehrnout se .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit