Přejít na výpis diskuzí
Dvacet minut s tvorbou DayZ – zombíci, somráci a vývojáři
11.3.2013 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Tahle prezencka by sla udelat urcite v kratsim useku, viz ukazka noveho patfindingu ( 2 min. dlouha) kdy v podstate usekli kus scriptu, nic vic ..
-
To by se musel najít hodně dobrej server kde by lidi hráli i tak trochu Role-play. Což bych uvítal. Protože jakmile se z DayZ Standalone stane Deathmatch, tak mě to asi přestane bavit. Uvidíme jak to bude všechno.
-
Proste na dnesni dobu je to pro mne divny, to cvakani bot... *4* Celkove to na mne dela nepekny dojem, takova kopie predchozich s navstevou zombies a bavim se tu o DayZ z videa !
-
Wasteland jsem zkusil, ale narazil jsem zrovna na servery kde to moc nezilo :/ ale videl jsem par videii a waste se mi dost libil, ale chce to hrat s vetsi komunitou nebo s partakem, v dayz je ta samota vetsi zazitek :)
-
Mohl bys zkusit Wasteland na ARMA II i ARMA III - sice tam nemáš zombie ale je to živější ;)
-
Ono taky Wasteland s hrstkou vozitek neni moc velka zabava a obecne mi Arma 3 jede vselijak, mezi 15-40 FPS (spise ale blize k te nizsi hranici). Ale co uz, alfa verze navic arma :).
Jinak tvuj zazitek s tim amikem krasne dokumentuje, jak dokaze byt DayZ skvely a porad jiny.
Na druhou stranu jsou tady dny, kdy se lognes a za par minut te nekdo sejme AS50 / M107 jen protoze muze, coz muze zamrzet (ale clovek na to musi byt pripraven).
Tajne se modlim k hernim bohum,aby standalone prinesl vice "walking dead" atmosfery a mene "TDM" i kdyz prestrelky s ostatnimi hraci k tomu taky patri...jen je jich posledni dobou az moc. -
Obavam se,ze tve ocekavani mozna nebude naplneno. Urcite jsi sam cetl rozhovory s Rocketem kde sam rikal,ze by nerad do hry implementoval NPC (krome zombu). Chce,at si hraci sami vytvareji svoje "eventy" jako jsou trade posty, bounty hunting a zkratka takovehle veci. Otazka akorat je, nakolik tohleto dokaze podporit nastroji ve hre.
Btw server side architektura (oproti client side v arma2) je velka zmena a i kdyz asi ne na prvni pohled viditelna,tak muze herni zazitek prekopat az az.
Ono i "nedupovatelne" naboje & veci by dost vyznamne zmenily tvar cele hry/modu. -
Jakmile hra vyjde, tak by mělo být průchozích 70-80% budov a časem se otevřou další a další přibudou.
Jinak ovládání není nijak špatné na Armě (pokud jsi hráč klasických FPS titulů BF,CoD,MOH). Člověk si musí zvyknout ale nic hrozně jiného to není. A funguje taky konfigurace kláves,takže si to můžeš rozložit dle sebe.
Ano můžeš si k mrtvole doběhnout. Ale stejně většina užitečnějších věcí skončí v rukách toho kdo tě zabil :-). A pokud mapu neznáš dobře a nebo se neumíš orientovat dle mapy většinou nemáš šanci doběhnout na místo tvého úmrtí v čas než mrtvola zmizí. -
Bohemia Chips
BTW: Nemáte někdo tu hudbu jako MP3? *1* -
to se máš, já sem chrome zkoušel, ale vůbec mně nevyhovoval... tož halt budu muset přežit ty erteple s traktorem (((:
-
Chrome a Operu. A oboje blokuje reklamu:)
-
Mi jede Wasteland teda ok.
-
Ve finále asi půjde o jakoby Arma 2.5 + úpravy specifické pro potřeby DayZ. Snad se jim z Arma 3 podaří převzít také to normální ovládání.
-
Emm... dayZ je mod Army 2 OA, ale standalone vypada jakoze uz bezi na enginu Arma 3... sali me zrak?
-
Tohle už je offtopic, nicméně ... u Arma 3 mi žádný Wasteland nejede plynule, je to hotová slideshow. Přitom některé servery i se stejným počtem hráčů, ale jiným modem, mi jedou naprosto plynule. Tak nevím, kde jde chyba.
-
Když jsme u toho, tak na jaký produkt ta reklama vlastně cílí? :D na prodej brambor anebo těch traktorů? Nikdy jsem to neviděla do konce.
-
kruci, tak to bude něco špatně... co máš za prohlížeč?
-
Mod Day-Z, je dost chytlavá ale stále nevychytaná záležitost :) hraju už nějaký den, takže se i těšim až vyjde standalone, ale z těch videí a prezentace stand. mám zatim názor, že viditelných novinek, který by mě měli donutit abych si stand. koupil je zatím nějak málo :/ určitě bych uvítal něco jako dynamic "eventy" (prostě něco na ten způsob) známe z GW2 :)
-
Tomu říkám fanboy reakce.
-
vesko každý kto znesie kritiku na svätú armu 2 tak je trollom? to si vážne myslíš že tá hra je bezchybná?