Přejít na výpis diskuzí
Dvacet minut z hraní Kingdoms of Amalur: Reckoning
9.9.2011 | Aleš Smutný
32 příspěvků
-
Gameplay = Velmi zajímavý.
Monstra = Moc hezká.
Soubojový systém = Vypadá moc dobře.
Grafika = Vynikající.
Příběh = Doufám, že aspoň trochu na úrovni.
Pokud tato hra nabídne 25+ hodin herní dobu, tak mají moje peníze jisté. -
-
Vzhledem k obřímu světu, 120 dungeonům a 6 frakcím ke kterým se může hráč přidat si jsem jistý, že herní čas bude bez problému těch 25 hodin překračovat *4*.
-
-
Taky jsem o tom přemýšlel a doufám, že máš pravdu, protože dobrých RPG není nikdy dost.
-
-
-
Já jsem rád za každý rpg v tomto stylu, skill tree, crafting, leveling, hodně mi to tím pohybem a souboji pripomíná God of War. Je to svižné, hezky to vypadá, hezky se to hejbe. Jdu do toho. Skyrim, Diablo 3 a teď toto. Světe!!! Proboha 2012, ještě ne, nebo aspoň než to všechno nedohraju. *4*
-
-
Asi tak, nemusi byt kazde RPG kandidat na hru desetileti, obcas jednoduse staci, kdyz se to dobre hraje a neni tam uplne zvorany system vyvoje postavy. K tomu nejaky proflakly pribeh o zachrane sveta a muze to byt fajn oddechovka.
-
-
vypadá to pěkně, dokonce mě překvapilo že tohle je video z konzolové verze.
-
Bez češtiny to nema cenu *11*
-
-
To musíš mít blbý. Nemyslím to jako urážku, ale vážně... musí ti unikat tolik her, pokud potřebuješ češtinu... pokud jsi se musel na škode učit rusky, tak je to prostě blbý...
-
-
Je to bohužel presně tak jak pišeš spoustu her si necham ujit a nezbívá než čekat na amaterskou češtinu tahle hra vypada slibně tak doufam že se dočkam překladu,neřikam že bych neuměl anglicky ale ne na tolik abych hře plně porozuměl a hrat něco jen že to mužu hrat a nevědět o čem (spousta takovejch lidí je) to se do toho rači ani nepouštím *13*
-
-
-
no nevim.. moc me to nepresvedcilo a ta grafika ve stylu wow bych zakazal
-
-
HHH suhlasim, aj ked tu sa na to aspon da divat. Skyrim to hold nie je no.
-
-
Snad neprehanim, ale combat mi prijde jako jeden z nejlepsich co jsem kdy videl, nadherne akcni, ale zavoren hodne dobre propracovany. Tohle muze bejt teda solidni prekvapko :)
-
Hmm uplna kopie Oblivionu :) to si zahraju.
-
Som jediný, komu to pripomína Fable? (Tým ale nemyslím, že je to zle)
-
-
Jo ses jedinej.
-
-
z marketingoveho hlediska špatny tah podle me, kdo bude hrat kopii, když za chvili vyjde original, kdyby to alespon lepe načasovali
-
Prijde me to neco jako Overlord a Elder Crolls, muze to byt pekna hra... uvidime.