Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • RavenHolm
    Gameplay = Velmi zajímavý.
    Monstra = Moc hezká.
    Soubojový systém = Vypadá moc dobře.
    Grafika = Vynikající.
    Příběh = Doufám, že aspoň trochu na úrovni.

Pokud tato hra nabídne 25+ hodin herní dobu, tak mají moje peníze jisté.
    • MrSanta
      Vzhledem k obřímu světu, 120 dungeonům a 6 frakcím ke kterým se může hráč přidat si jsem jistý, že herní čas bude bez problému těch 25 hodin překračovat *4*.
      • RavenHolm
        Taky jsem o tom přemýšlel a doufám, že máš pravdu, protože dobrých RPG není nikdy dost.
  • Já jsem rád za každý rpg v tomto stylu, skill tree, crafting, leveling, hodně mi to tím pohybem a souboji pripomíná God of War. Je to svižné, hezky to vypadá, hezky se to hejbe. Jdu do toho. Skyrim, Diablo 3 a teď toto. Světe!!! Proboha 2012, ještě ne, nebo aspoň než to všechno nedohraju. *4*
    • Asi tak, nemusi byt kazde RPG kandidat na hru desetileti, obcas jednoduse staci, kdyz se to dobre hraje a neni tam uplne zvorany system vyvoje postavy. K tomu nejaky proflakly pribeh o zachrane sveta a muze to byt fajn oddechovka.
  • vypadá to pěkně, dokonce mě překvapilo že tohle je video z konzolové verze.
  • BoB.2
    Bez češtiny to nema cenu *11*
    • SA-reg
      To musíš mít blbý. Nemyslím to jako urážku, ale vážně... musí ti unikat tolik her, pokud potřebuješ češtinu... pokud jsi se musel na škode učit rusky, tak je to prostě blbý...
      • BoB.2
        Je to bohužel presně tak jak pišeš spoustu her si necham ujit a nezbívá než čekat na amaterskou češtinu tahle hra vypada slibně tak doufam že se dočkam překladu,neřikam že bych neuměl anglicky ale ne na tolik abych hře plně porozuměl a hrat něco jen že to mužu hrat a nevědět o čem (spousta takovejch lidí je) to se do toho rači ani nepouštím *13*
  • no nevim.. moc me to nepresvedcilo a ta grafika ve stylu wow bych zakazal
    • HHH suhlasim, aj ked tu sa na to aspon da divat. Skyrim to hold nie je no.
  • Snad neprehanim, ale combat mi prijde jako jeden z nejlepsich co jsem kdy videl, nadherne akcni, ale zavoren hodne dobre propracovany. Tohle muze bejt teda solidni prekvapko :)
  • Hmm uplna kopie Oblivionu :) to si zahraju.
  • Som jediný, komu to pripomína Fable? (Tým ale nemyslím, že je to zle)
    • BoB.2
      Jo ses jedinej.
  • z marketingoveho hlediska špatny tah podle me, kdo bude hrat kopii, když za chvili vyjde original, kdyby to alespon lepe načasovali
  • Prijde me to neco jako Overlord a Elder Crolls, muze to byt pekna hra... uvidime.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit