Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Caincz
    Taky ještě vzpomínám na Playstation Magazín a na dema, co se daly hrát pořád dokola. Když jsem prvně viděl demo na Metal Gear Solid 1, vznikla láska na první pohled a věčné časy. Pak ještě Resident Evil 3, Tekken 3, Tony Hawks 2 a 4 a ujetina Sheep, Dog'n'Wolf...to byly časy...
    • no to mi povídej *15* nevíte jestli se dá ten Metal Gear někde koupit na pc?
      • Pochybuju. Spíš to někde stáhni. Ano, říkám stáhni.

Tvrdím, že u takhle starých her kupování nemá cenu.
        • Caincz
          Tvrdím, že má. Tím spíš, že Playstation 1 se dneska dá pořídit doslova za pár korun a to i s poměrně slušnou knihovnou her, co si na pc nezahraješ. A nebo si koupit rovnou PS2, která taky z druhý ruky nebude stát randál a ta knihovna her je ještě o chlup větší.
        • A nebo koupit GameCube či Wii a zapařit na něm....
          Nedávno jsem Metala (opět) dohrál.... a bomba!!
          • Tak já si to koupil na PSN za 135 kč, když na to byla akce.
  • Strašně mě bavil také Music a Music 2000 ...
  • walltar
    Jo dost z těch her sem hrál u kámoše na PS1 a některé u sebe doma na PC.
  • Inquisitor
    Tomb Raider. První hra v 3D co jsem kdy viděl. Koukal jsem na to s otevřenou hubou a ještě tejden nespal :). Ještě bych tam přihodil Oddworld. Resident Evil, Silent Hill, Crash Bandicot, moje nejlepší herní časy.
    • Oddworld tam je.
      • Inquisitor
        No jo pravda, jsem to jaksi přehlíd.
  • Nejlepší bylo, že na PS1 jsem neměl paměťovku, takže jsem hrál hry pořád dokola, protože jsem nevěděl, kde ji koupit. MediEvil, Medal of Honor a Metal Gear Solid - skvělé hry.
    • nad SS schovavajiciho se v krabici proste neni *14*
    • Inquisitor
      Jo taky jsem dlouho neměl, ono to taky nebyla levná záležitost. A to handlování s místem, kdy jedna hra potřebovala tři okýnka, jiná pět apod. :)
  • God-of-War
    Moje nebe *14* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit