Přejít na výpis diskuzí
Dvacet nesmrtelných hitů pro první PlayStation
22.10.2012 | Redakce Games.cz
47 příspěvků
-
Taky ještě vzpomínám na Playstation Magazín a na dema, co se daly hrát pořád dokola. Když jsem prvně viděl demo na Metal Gear Solid 1, vznikla láska na první pohled a věčné časy. Pak ještě Resident Evil 3, Tekken 3, Tony Hawks 2 a 4 a ujetina Sheep, Dog'n'Wolf...to byly časy...
-
-
no to mi povídej *15* nevíte jestli se dá ten Metal Gear někde koupit na pc?
-
-
Pochybuju. Spíš to někde stáhni. Ano, říkám stáhni.
Tvrdím, že u takhle starých her kupování nemá cenu. -
-
Tvrdím, že má. Tím spíš, že Playstation 1 se dneska dá pořídit doslova za pár korun a to i s poměrně slušnou knihovnou her, co si na pc nezahraješ. A nebo si koupit rovnou PS2, která taky z druhý ruky nebude stát randál a ta knihovna her je ještě o chlup větší.
-
A nebo koupit GameCube či Wii a zapařit na něm....
Nedávno jsem Metala (opět) dohrál.... a bomba!! -
-
Tak já si to koupil na PSN za 135 kč, když na to byla akce.
-
-
-
-
-
Strašně mě bavil také Music a Music 2000 ...
-
Jo dost z těch her sem hrál u kámoše na PS1 a některé u sebe doma na PC.
-
Tomb Raider. První hra v 3D co jsem kdy viděl. Koukal jsem na to s otevřenou hubou a ještě tejden nespal :). Ještě bych tam přihodil Oddworld. Resident Evil, Silent Hill, Crash Bandicot, moje nejlepší herní časy.
-
-
Oddworld tam je.
-
-
No jo pravda, jsem to jaksi přehlíd.
-
-
-
Nejlepší bylo, že na PS1 jsem neměl paměťovku, takže jsem hrál hry pořád dokola, protože jsem nevěděl, kde ji koupit. MediEvil, Medal of Honor a Metal Gear Solid - skvělé hry.
-
-
nad SS schovavajiciho se v krabici proste neni *14*
-
Jo taky jsem dlouho neměl, ono to taky nebyla levná záležitost. A to handlování s místem, kdy jedna hra potřebovala tři okýnka, jiná pět apod. :)
-
-
Moje nebe *14* .