Přejít na výpis diskuzí
Dvanáct minut z hraní atmosférické detektivky The Vanishing of Ethan Carter
21.8.2014 | Ladislav Loukota
33 příspěvků
-
tiež som si pri tej ďalšej variácii na "neviemčo-vision" hovoril, že toto asi pôjde mimo mňa a k tomu lietajúce písmenká okolo všetkého... na druhej strane hra je o rekonštrukciu udalostí, nie o hľadaní ihly v kope sena a autori o nadprirodzených schopnostiach písali už hneď v prvých oznámeniach. Z videa to zatial pôsobí trochu primitívne ale to sa možno v priebehu hry zmení.
Grafika je pekná, riadne sa s tým prostredím vyblbli. -
Máš sice pravdu, ale Skyrim s modama vypadá dost dobře. Navíc tohle je pro PC. Skyrim běžel i na PS3 a Xbox360 a kuli nim se určitě musely udělat ústupky.
-
Co je na tom bombasticke? Ved hra robi všetko za vas, sama vam da moznosti co sa tam mohlo stat bez toho aby ste si ich vy vymysleli, následne si len jednu vyberiete,... Ta kluka v jazere to vsetko zabila, pretože ste ju neobjavili vy ale zazracne schopnosti detektiva ktory odhalil ze kluka od vlaku je od vas vzdialena asi kilometer v jazere... Kde je tu nieco adventurne kvoli comu hraci hry hravali? Co je zabavne na tom ze vam hra ukaze a povie vsetko? Ja neviem ale okrem celkom grafiky som tam nevidel nic zaujímavé
-
Vypada to naozaj krasne.
-
Hádám, že velice brzo učiním předobjednávku. Tento projekt mě zaujal hned od začátku a nepřestává mě udivovat. Herní mechaniky jsou parádní. Myslím, že to bude grafický nářez s atmosférou TwinPeaks. Alespoň takhle to na mě působí. Těším se těším.
-
A už je oznámený i datum vydání - 25.září pro PC.
http://www.theastronauts.com/2014/08/release-date-pre-order-edition/ -
Krása hodně očekávaná adventura pro mě společně s novou syberií
-
Jestli se nepletu tak tohle bezi na unreal enginu 3. Perfektni prace grafiku.
-
Vypadá to krásně a originálně. Taková hra tu dlouho nebyla. Určitě tomu dám šanci *2*
-
Vypadá to skvěle a ty nové herní prvky jsou hodně zajímavý.
-
Nevim sice pořád, jak přesně se to bude hrát, spíš jestli bych toho byl schopnej, ale ku*va, ten svět je udělanej tak nádherně!
-
Vypadá to, že si dali práci aby to udělali věrohodně.
Na tohle se těším. Adventura s realistickou grafikou. -
Keby takto vyzeral Skyrim po vydani, myslim tym prirodu (nebola velmi skareda, ale toto to valcuje), tak mohol byt kus, aspon u mna uspesnejsi. Fakt my to pripadalo ako skutocny svet, nadhera, ci uz hratelnost, herne prvky, ci pribeh bude stat za to, no podla videa, sa tesim teda, ne som nejaky adventurista, ale obcas si nejaky ten lepsi kusok zahram.