Přejít na výpis diskuzí
Dvě videa z Assassin's Creed Rogue ukazují následovníka Black Flag a zabíjení Asasínů
13.8.2014 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Nějak jsem si nevšiml, že by si tohle nikdo neuvědomoval, podobných příspěvků je pokaždé plná diskuze.
Nějak nechápu, proč by nemohl někdo nějakou hru vydávat každoročně, pokud po ní prostě poptávka existuje a lidi ten produkt zjevně baví, někoho víc, někoho míň, někdo už si další díl nekoupí, naopak někdo nový se naopak přidá. Pochybuju, že by to ta masa lidí, co to kupuje a hraje dělalal z toho důvodu, že by se nechala reklamou přesvědčit o naprosté nezbytnosti hraní těchto her (OK, nějaké procenty nejspíš ano).
Obecně je spíš problém v tom, že k těmto velkým titulům prostě chybí alternativy, tedy myslím tím plnohodnotné. Vydavatelství (a není to pouze problém herního průmyslu) jedou to osvědčené, na čem se vydělává a příliš ochotní k nějakému riskování nejsou. Trochu zapomínají, že bez riskování by žádná z těchto velkých sérií nejpspíš ani nevznikla. -
Bohužel po AC2 se série vydala úplně opačným směrem než by jí slušelo.
-
Na AC4 se mi líbila ta změna prostředí, přibyly námořní bitvy, celkově se mi ta hra dost líbila. Ale tohle je zase jen přetexturování předchozího dílu, ach jo. Kdyby se každý nový AC odehrával uplně někde jinde v jiné době, byla by to paráda.
-
väčšina ľudí vrátane mňa kritizuje activision a ich cod mašinériu a EA a ich nekalé praktiky ale pozrite sa na ubisoft, robia presne to isté čo activision a EA, žmýkajú z dojnej kravy koľko sa len dá a ovečky to kupujú ako zmyslov zbavené.
-
Nepřátelé mají na druhou stranu pořád turnusy na útočení...
-
No osobně mám objednaný ten AC z Paříže, viděl jsem vývojářské deníčky ohledně zpracování města a má být podle reálných plánů z tehdejší doby, takže na to se těším. Teď dojíždím AC IV a osobně můžu říct, že asi nejlepší zážitky jsou kupodivu při obyčejné plavbě, kdy plujete a najedou se změní počasí na uragán a při špatně nasměrované lodi Vás to potopí. Nebo mlha a vidíte jenom přístavní světla pevnosti a záblesky z děl. Navíc i hrdina je rozhodně takový, jaký by měl být pirát. Rum, sex a kořist v první řadě, pak nějaké ty intriky s ostatními piráty a nakonec nějaký ten bojem Templáři vs Assasíni, když z toho kápne nějaké to zlato navíc. Kupodivu se tento díl povedl. A tady toto? No když to vyjde na pc, tak počkám na slevu a koupím stejně jako jsem kupoval Origin k Batmanovi. Za plnou cenu rozhodně ne, za 300 by se nad tím dalo uvažovat, pokud tam bude zajímavě podaný děj ohledně Templářů:)
-
Jako pro mě teda zklamání.Nevím, čekal jsem asi něco víc než jenom přeskinovanou ACIV s jinýma postavama a příběhem.Uvidím jestli koupím, ale řekl bych, že si radši počkám pár měsíců než to zlevní nebo si počkám na recenze.
-
To je nějaké nové DLC k AC IV? Vypadá to úplně stejně. Jen přidali "simulaci" sněhu z AC III a aktualizovali soupisky...
-
Klasický daťák ke čtyřce, nic víc *1* Na jednu stranu mě určitě bude hodně lákat sedmiletá válka i Haytham, nakonec ve trojce pro mě byla nejlepší část ten začátek za Hythama. Ale když v těch dvou videích vidím všechno, co mě už tak strašně vadilo a nebavilo v Black Flag... Tedy příšerně naspídované lodě, rychlost kanonády pomalu větší než v CoD, všude spousta nepřátel, takže se opakovanému a tudíž zanedlouho už i otravnému boji jako na moři tak na souši nedalo vyhnout... Lodě mají navíc zase lepší vybavení, takže to bude kompenzováno ještě větším počtem protivníků. Navím, jak pořád beru AC jako pro mě vždy nejočkávanější hru, tak tohle si sakra rozmyslím.
Unity bude jasná volba, to vypadá zatím úžasně (jsem si vědom toho, že realita bude poněkud jiná), Rogue jde směrem, který se mi už spíš nezamlouvá a odrazuje. -
Tučnáci :D nevíte kdo skládá hudbu pro tohle a Unity? Hádám, že B. Tyler už to asi nebude, což?
-
No ty námořní souboje vypadaj úplně stejně jako v ACIV až na ten hořlavej olej a bránění lodi jediná změna je prostředí (tučňáci jsou super *1* ) i ikonky vypadaj naprosto identicky s čtyřkou. A navíc to vypadá že Asasínů zde bude jako psů *8* .
-
Uz se v tech assassinech prestavam orientovat
-
Schvalne kolik clanku o AC se tu objevi rocne???
-
Omg už zase piráti *16*