Přejít na výpis diskuzí
Dvě videa z Assassin's Creed Rogue ukazují následovníka Black Flag a zabíjení Asasínů
13.8.2014 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Hehe, sranda, jak tu lidi píšou 'piráti, zase, ach bože.!!' kdo říkal, že Shay je pirát? Shay není pirát, ale normální námořník a templář. To, že se to zase odehrává na moři, neznamená, že to jsou zase piráti...příště nejprve nad tím obsahem uvažujte, než ho zhodnotíte -__-
Mno, vyjádření k novému Rogue: plnohodnotný dodatek k Black Flag, podobně, jako Freedom Cry (že to tu nikoho nenapadlo), akorát, že o herním rozdílovém měřítku ala AC II a AC Brotherhood. Jako měla AC II další dva doplňovací díly, tak má AC IV svůj doplněk. Unity koupím, tohle, až bude na PC, rozhodně stáhnu..protože AC IV: BF bez pirátů a protože Shay - templář *5*
A co se týká Unity, spousta lidí říká, že je to doslova 'pátý' díl..podle mě je to docela záhada, jestli je Unity prostě rebootovací doplněk k předchozím dílům, nebo je pro Ubisoft doslova AC pětkou..jsem zvědav, jak se budou jmenovat další díly série -
No osobně mám objednaný ten AC z Paříže, viděl jsem vývojářské deníčky ohledně zpracování města a má být podle reálných plánů z tehdejší doby, takže na to se těším. Teď dojíždím AC IV a osobně můžu říct, že asi nejlepší zážitky jsou kupodivu při obyčejné plavbě, kdy plujete a najedou se změní počasí na uragán a při špatně nasměrované lodi Vás to potopí. Nebo mlha a vidíte jenom přístavní světla pevnosti a záblesky z děl. Navíc i hrdina je rozhodně takový, jaký by měl být pirát. Rum, sex a kořist v první řadě, pak nějaké ty intriky s ostatními piráty a nakonec nějaký ten bojem Templáři vs Assasíni, když z toho kápne nějaké to zlato navíc. Kupodivu se tento díl povedl. A tady toto? No když to vyjde na pc, tak počkám na slevu a koupím stejně jako jsem kupoval Origin k Batmanovi. Za plnou cenu rozhodně ne, za 300 by se nad tím dalo uvažovat, pokud tam bude zajímavě podaný děj ohledně Templářů:)
-
Kruci, tohle chci i na PC, BF se mi líbilo hlavně kvůli soubojům na moři. Někdy jsem dokonce křižoval tamní vody jen abych se zaposlouchal do písní posádky.