-
Vedle Zaklínače 2 vypadá Dragon Age II fakt jako hra z dob PS2. Propastný rozdíl rozdíl bude doufám i ve hratelnosti a v pojetí RPG prvků.
-
Taky máš chuť jít do nějaké porodnice, ukrást pupeční šňůru, a v MHD se jí oběsit?
-
no uz v TES Arena se NPC prochazela a chovala jinak ve dne a v noci...samozrejme to oproti gothicu byl herni pravek
-
zaklinac je proste suprova hra kdyz bych to porovnaval s dragon age 2 coz moc nejde (obe hry maj rozdilny styl hry ) bylo by jen tezke vybrat viteze ale suprove zpracovana hra moc se me libi
-
bude to souboj titánu o titul RPG roku, oboje hry miluju, každá nabizí uplně rozdílný zážitek... a k tomu menší velikán Risen 2 a akčnější rpg Deus Ex... ufff :)
-
Sorry ale Dragensang nemozem vystat... ani nahodou... skor DA:O, Neverwinter Nights 1/2, Baldur's gate a Oblivion (ktory sa stale rozrasta vdaka mod komunite) a samozrejme zaklinac
-
Prej Fallout NV :DD ty se prober.To není RPG ale mr*ka vypíczená
-
nechci zpochybňovat kvality Morrowindu, sám ho mám moc rád, ale tyhle hry se nedají konceptuálně vůbec srovnávat. Witcher 2 na mě spíš působí, že je blíž Gothicu, než TES sérii, nebo obecně americké RPG škole.
-
Dragensang,Fallout:New Vegas,nebo treba i Zaklinac -porad mas na vyber kvalitni RPG. Jestli to spis nebude v necem jinem...
-
stará škola... to už je dávno z mody. Ted je v kurzu easy - friendyeasy fps radoby klikaci rpg :-)
Poslední hry, kdy mě bavilo vyvíjet postavy byl Gothic a Neverwinter nights -
8 dni uz len 8 !!!!!!!!!!
-
0/10 trollmetr -nehodno komentáře
-
Ale jinak to vypada hezky.Predpokladam,ze bloom apod pujde omezit nebo vypnout tak si snad kazdy vybere to svoje.
-
Gothic na svou dobu obrovský pokrok v chování postav v ostatních rpg se například NPC nepohla za 20 hodin hraní ani jednou
-
Sapkowski nikdy moc podrobne realie nepopisoval, takze myslim, ze v tomhle smeru maji vyvojari celkem volnou ruku. Ale podle me to vypada dost dobre. A vubec, zkuste prestat hledat jen chyby na praci ostatnich. To je dost blbej zvyk.
-
baldurs gate je 10000k lepší než nějaký zabugovaný morrowind
-
On mel spis na mysli filmy vychazejici z nejake predlohy obecne, ne konkrezni film o zaklinaci (mimochodem ani nevim, ze nejaky byl, vim jen o serialu)
-
No ja teda nevim,vypada to sice hezky,ale na druhou stranu mi prijde,ze se snazi mirny nadprumer(na dnesni pomery) pozdevdnout prehnanym vyuzitim efektu jako bloom,sun rays apod a pritom to je podle me to co ten vizual naopak srazi.
Napriklad 3. screen ,kde mu sviti cely oblicej a ruka je strasny.Tohle bylo bezne v dobe,kdy bloom byl novinka a tak se chteli autori s tim pochlubit.Dnes so to pouziva v decentnejsi podobe,protoze to je strasne neprirozeny.
Tech prepalenych mist je na tech screenshotech vic.
Trochu citu by neuskodilo. -
Bravo už se nemohu dočkat, Skyrim bude mít težkého protivníká ikdyž toto není takový sandbox
-
Jo přesně.... Moc dobře si pamatuju jak dlouho jsem tam hledal toho zkurv. vlka bosse...